Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Sissta @ 2011 08 25, 05:08)
nessta, nepatingek pavartyti kelis puslapius atgal 4u.gif

Na tikrai perziurejau tema, tik nertos ausytes, o man reik megztu(bet ne tu kur ant vaiko ausyciu uzsideda, bet tarkim kaciuko ausytes primegzt) 4u.gif , gal buvo kazkurioj kitoj temoj kalbet, bet tu temu tiek daug, kad labai sunku butu atsekt 4u.gif
Atsakyti
nessta, nu sakyciau taip pat. As tokiu nemezgiau, bet megzciau mazindama kas antroi eilei akiu skaiciu sonuose(sumegzti po dvi akis ant abieju krasteliu) Numegzciau 4 trikampukus , susiuciau juos i 2 ir gerai itempiant prisiuciau ant kepuriuko. Manau gerai atrodytu mezgant ripsu (kiekviena eile gerosiom akim)
biggrin.gif tikuosi aiskiai isejo
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2011 08 25, 11:22)
Ar galetu kuri pagelbet, kaip reikia primegzt ausytes prie kepurytes megztos  4u.gif

Jei ausytės nenori laikytis stačios, geriau gal jas į siūlę įleisti - taip, kaip čia (tada viršus žinoma mezgamas ne ratu, pabaigoje viskas susiuvama):

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 25 rugpjūčio 2011 - 12:36
QUOTE(nessta @ 2011 08 25, 11:13)

gal tokiu ar panasiu? g.gif
user posted image

as mezgiau 5 virbalais ratu pradedant nuo apacios t.y.atnaros.Kai numezgiau norima ilgi kepures is krastu ant ozelio ar dar kitaip spilgos nusiemiau norima kieki akiu ausims.tada megzdama toliau ratu sunerdavau akis ir uzbaigiau kaip kojine.O jau paskui ant paliktu akiu primezgiau ausis irgi is krastu sumegzdama kas antra ar kas trecia eile po aki.Ausytes dariau dvi viena is priekio ir kita is nugaros tas dalis susiuvau ir apneriau ir man gavosi dviguba stora ausis kuri laikydavosi gerai.
Senai as jas mezgiau kiek pamenu tiek parasiau,zinau kad makalavau is galvos tas ausis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 08 23, 14:13)

nuostabus darbelis ir leliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 08 25, 10:21)
rasa32 thumbup.gif tik va daba MB uzmate ir klausia kodel musu burbuliai dar tokiu neturi g.gif o as net nemaciau  niekur tokiu spalvu siuliuku.. pasidalinkit kur isigyjot, o tai mane sues biggrin.gif

Ir tikrai,kodel tavo burbuliai dar tokiu neturi???!!! biggrin.gif
As neriau is Vernito medvilnes,man patinka jos kokybe ir ,ypac,kaina.Pirkau Kaune ABC parduotuvej prie Urmo.Bet jau seniau,dabar ten labai ner spalvu rolleyes.gif ,bet situacija vis keiciasi,gal uzveze jau.
Aplamai,labai sunku rasti tokios zalios spalvos siulu doh.gif ,jie ner populiarus.
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 08 25, 09:21)

Matelyk, cia yra aprasymas net su nuotraukom  4u.gif

aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(merginuke @ 2011 08 25, 16:08)
nuostabus darbelis ir leliukas  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus
as noriu megsti stai tokia kepuryte, tai cia nelabai iseitu palikt akyciu, kaip rimka dare 4u.gif
user posted image
, cia kazkaip isivaizduoju, kad reiktu sugaudyt akis pacioj kepurej ir megzti dvigubu mezgimu, taip kaip kad sniurelius kad mezgama ax.gif , ar visai ne taip mastau ir man taip ausytes nelaikys, o beto taip megzdama nezinociau kaip reikia mazinti is sonu akis blush2.gif .
Atsakyti
Kazkaip labai super sudetingai norit megzti ausytes rolleyes.gif As daryciau is 2gabaliuku,po to susiuciau ir prikisciau vatos,kad geriau stovetu.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 08 25, 16:30)
Kazkaip labai super sudetingai norit megzti ausytes rolleyes.gif As daryciau is 2gabaliuku,po to susiuciau ir prikisciau vatos,kad geriau stovetu.

tik galvojau, kad daliu gal padaryt kaip paveiksleli biggrin.gif , ir pagalvojau kad galbut taip ir yra mezgama biggrin.gif , nu supratau, bandysiu kaip ir visos is gabaliuku ir vatos, kad graziai stovetu ax.gif . Aciu visom patarusiom 4u.gif . Rezultata parodysiu kai pabaigsiu cool.gif
Atsakyti
Neeste ta katyte panasiu principu kaip as kad mezgiau yra megzta bent man taip atrodo g.gif
Kepuriu esu mezgus ir nerus daug bet vistiek man iskilo klausimas kaip jus nertom kepurytem primontuojat tas ausytes kaip va sitoj foto? g.gif
user posted image
arba sitoj
user posted image
Ar jus jas neriat nuo virsugalvio?Jei taip tai gal paliekat tarpus ausytems ir paskui jas prineriat taip kaip mezgant?Ar pirma nusineriat kepuryte?Jei taip tada kaip tas ausytes padaryti nunerti atskirai ir prisiuti ar kaip?
Sifravau jau senai masciau vienaip ir kitaip bet man nelabai kas ir gaunasi gal kas pagelbes ir papasakos kaip tas ausytes gyvunelio primontuot prie virsugalvio? g.gif blush2.gif blush2.gif
Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti