Labai atsiprasau uz kiek kvailoka plausima bet kaip reikia nunerti tas ausytes kepurytei? paprasta kepuryte nunert moku, o vat kaip padaryt kad ant ausyciu dar butu? atskirai danerti ar kaip...... labai aciu jei kas nepatinges paaiskinti
QUOTE(minimaus @ 2011 08 24, 08:26)
Labai atsiprasau uz kiek kvailoka plausima bet kaip reikia nunerti tas ausytes kepurytei? paprasta kepuryte nunert moku, o vat kaip padaryt kad ant ausyciu dar butu? atskirai danerti ar kaip...... labai aciu jei kas nepatinges paaiskinti
As tai nunerus kepuryte daneriu ausytes. Va cia ruda kepure su ruzava gele iskarto ausyet nertos. As ir taip neriau, tik mano kepure buvo didesne, tai pagal ja taikiau ausyciu dydi , bet man graziau kai paskui prineriu
QUOTE(minimaus @ 2011 08 24, 08:26)
prineriu paskui na kaip viena ausis gaunas, kad is karto o kita prineriu -bet tarp ju jokio skirtumo nesimato, kuri kaip
Sissta,Agnieshkute,ilgakojuke ,puikios kepurytes
Mano visiskai paprastutes broliukams-krepsinio sirgaliams Aisku,puikiai tinka ir mergaitems
Mano visiskai paprastutes broliukams-krepsinio sirgaliams Aisku,puikiai tinka ir mergaitems
QUOTE(Sissta @ 2011 08 24, 12:08)
aha tikrai zydes sniego fone Labai grazi
QUOTE(rasa32 @ 2011 08 24, 14:46)
Sissta,Agnieshkute,ilgakojuke ,puikios kepurytes
As ir noreciau savo vaikiukams tokiu, bet manau, kad ir cempionatas praeis, kol eile joms ateis
Laba
atsiprasau, as truputi ne i tema, bet labai ieskau zmogeliuko, kuris apsiimtu numegzti man pora kepuriu panasaus stiliaus (imetu paveiksleliu). Jeigu kas galetu, lauksiu AZ. Kepures man bus reikalingos kaip dovana, rugsejo vidury.
Is anksto labai aciu
atsiprasau, as truputi ne i tema, bet labai ieskau zmogeliuko, kuris apsiimtu numegzti man pora kepuriu panasaus stiliaus (imetu paveiksleliu). Jeigu kas galetu, lauksiu AZ. Kepures man bus reikalingos kaip dovana, rugsejo vidury.
Is anksto labai aciu
QUOTE(Sissta @ 2011 08 23, 11:15)
o kas per saliko idomybe gal galima schemute
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 08 23, 13:13)
Va tokia rudenine dukrytei is gyvunu temos
Tik nelabai pavyko usus lygius padaryti
O koks gyvunas gavosi tai net nezinau
Tik nelabai pavyko usus lygius padaryti
O koks gyvunas gavosi tai net nezinau
sitas kepuriukas kartu su vaikiuku superinis variantas labai nuotaika pakele ir manau dar ne vienam pakels kas tik jus pamatys
QUOTE(Matelyk @ 2011 08 25, 00:05)
sitas kepuriukas kartu su vaikiuku superinis variantas labai nuotaika pakele ir manau dar ne vienam pakels kas tik jus pamatys
smagu, kad nuotaika pakelem tikiuosi ir kitiems pakelsim tik dar laukiam vesesnio oro
sveikute. Ar galetu kuri pagelbet, kaip reikia primegzt ausytes prie kepurytes megztos
nessta, nepatingek pavartyti kelis puslapius atgal