Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Labai atsiprasau uz kiek kvailoka plausima bet kaip reikia nunerti tas ausytes kepurytei? blush2.gif paprasta kepuryte nunert moku, o vat kaip padaryt kad ant ausyciu dar butu? atskirai danerti ar kaip...... blush2.gif labai aciu jei kas nepatinges paaiskinti
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2011 08 24, 08:26)
Labai atsiprasau uz kiek kvailoka plausima bet kaip reikia nunerti tas ausytes kepurytei?  blush2.gif  paprasta kepuryte nunert moku, o vat kaip padaryt kad ant ausyciu dar butu? atskirai danerti ar kaip...... blush2.gif labai aciu jei kas nepatinges paaiskinti

As tai nunerus kepuryte daneriu ausytes. Va cia ruda kepure su ruzava gele iskarto ausyet nertos. As ir taip neriau, tik mano kepure buvo didesne, tai pagal ja taikiau ausyciu dydi tongue.gif , bet man graziau kai paskui prineriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2011 08 24, 08:26)
Labai atsiprasau uz kiek kvailoka plausima bet kaip reikia nunerti tas ausytes kepurytei?  blush2.gif  paprasta kepuryte nunert moku, o vat kaip padaryt kad ant ausyciu dar butu? atskirai danerti ar kaip...... blush2.gif labai aciu jei kas nepatinges paaiskinti

prineriu paskui mirksiukas.gif na kaip viena ausis gaunas, kad is karto lotuliukas.gif o kita prineriu -bet tarp ju jokio skirtumo nesimato, kuri kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai kas ziema zydes sniego fone:) 4u.gif Ideja is interneto
( tik apsvietimo gero nera, tad nuotraukos nekokios deja schmoll.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 24 rugpjūčio 2011 - 11:22
Sissta,Agnieshkute,ilgakojuke ,puikios kepurytes wub.gif wub.gif wub.gif

Mano visiskai paprastutes broliukams-krepsinio sirgaliams biggrin.gif Aisku,puikiai tinka ir mergaitems cool.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 08 24, 12:08)
Kai kas ziema zydes sniego fone:) 4u.gif Ideja is interneto

thumbup.gif aha tikrai zydes sniego fone thumbup.gif Labai grazi wub.gif
QUOTE(rasa32 @ 2011 08 24, 14:46)
Sissta,Agnieshkute,ilgakojuke ,puikios kepurytes wub.gif  wub.gif  wub.gif

Mano visiskai paprastutes broliukams-krepsinio sirgaliams biggrin.gif Aisku,puikiai tinka ir mergaitems cool.gif

4u.gif

As ir noreciau savo vaikiukams tokiu, bet manau, kad ir cempionatas praeis, kol eile joms ateis biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
atsiprasau, as truputi ne i tema, bet labai ieskau zmogeliuko, kuris apsiimtu numegzti man pora kepuriu panasaus stiliaus (imetu paveiksleliu). Jeigu kas galetu, lauksiu AZ. Kepures man bus reikalingos kaip dovana, rugsejo vidury.
Is anksto labai aciu 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituliukasss: 24 rugpjūčio 2011 - 17:11
QUOTE(Sissta @ 2011 08 23, 11:15)
Dar vienas katinukas  4u.gif
user posted image

o kas per saliko idomybe bigsmile.gif gal galima schemute 4u.gif

QUOTE(Agnieshkute @ 2011 08 23, 13:13)
Va tokia rudenine dukrytei  smile.gif  is gyvunu temos biggrin.gif

Tik nelabai pavyko usus lygius padaryti  doh.gif

user posted image

O koks gyvunas gavosi tai net nezinau  biggrin.gif

sitas kepuriukas kartu su vaikiuku superinis variantas thumbup.gif labai nuotaika pakele ir manau dar ne vienam pakels kas tik jus pamatys thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2011 08 25, 00:05)

sitas kepuriukas kartu su vaikiuku superinis variantas  thumbup.gif labai nuotaika pakele ir manau dar ne vienam pakels kas tik jus pamatys  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

biggrin.gif smagu, kad nuotaika pakelem 4u.gif tikiuosi ir kitiems pakelsim smile.gif tik dar laukiam vesesnio oro tongue.gif
Atsakyti
Agnieshkute, tavo zuikes zvilgsnis hipnotizuoja.. kaz kas ateity kentes biggrin.gif
Matelyk, cia yra aprasymas net su nuotraukom 4u.gif
rasa32 thumbup.gif tik va daba MB uzmate ir klausia kodel musu burbuliai dar tokiu neturi g.gif o as net nemaciau niekur tokiu spalvu siuliuku.. pasidalinkit kur isigyjot, o tai mane sues biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 25 rugpjūčio 2011 - 09:22
sveikute. Ar galetu kuri pagelbet, kaip reikia primegzt ausytes prie kepurytes megztos 4u.gif
Atsakyti
nessta, nepatingek pavartyti kelis puslapius atgal 4u.gif
Atsakyti