QUOTE(ziogiux @ 2011 08 15, 20:10)
Gal kas iš neseniai grįžusių parašytų, kokios dabar auto nuomos kainos
Nuejau Kardamenoj i pirma pasitaikiusi auto nuomos punkta (man rodos vadinosi International car rental ar kazkas panasaus), man reikejo masinos penkiems asmenims, tai pati maziausia netiko. Pasiule vakar pirkta Kia Pikanto, tai ja ir paemiau, laisvai tilpom visi, nes didesne nei senesni modeliai, be to, ziauriai tiko, kad automatas (jau atpratau nuo pavaru
). Mokejom nemazai - uz diena 65 euriukus. Bet cia dar ir todel, kad visiskai nauja ir nesudrozta. As tik vis galvoju, kaip ten is tikruju butu su tuo full insurance, jei butu kokia beda. Nereikalavo nei kreditines, nei nieko. Is ryto auto atveze prie viesbucio, o pasibaigus nuomos laikotarpiui tiesiog atidaviau raktus berniukui is reception. Ir viskas.
QUOTE(rimvydele @ 2011 08 15, 21:58)
o dbr waziuojant i Graikija reik ka nors ilgom isimest?
Nezinau, kaip dabar. Mums praeita savaite nieko nereikejo. Tiesa, as nezinau, ar cia taip visada, taciau Noridoj baisus vejai. Tik viena diena buvo siek tiek silpnesnis vejas, o visom kitom dienom tai pliaze guli ir reikia saugoti, kad daiktu nenupustu. Kai gyvenom ant kalno prie Family Villaga, tai man nakti net baisu miegoti buvo, ant tiek uze vejai. Atrode, kad skvalas koks. Tiesa, vejas nesaltas
QUOTE(arbuzina @ 2011 08 15, 22:13)
Dar kas buvot Noridoj, kaip ten su ranksluosciais, ar duoda papludimy?
susimoki 5 euriukus deposita reception'e, gauni tokia kortele, su kuria kas dvi dienas gali pasikeisti ranksluoscius. Taip kad papludimio ranksluosciai nereikalingi, as naudojau Noridos
QUOTE(Sūpynės @ 2011 08 15, 22:52)
laukiam tolesnio pasakojimo
ar siulet pinigeliu uz kambario keitima?
na dar ko, as jiems sakiau kad rasysiu skunda jei nepakeis ir dar reikalausiu kad duotu refund, kad as su skruzdem turiu gyventi ir miegoti. Ne nu bet rimtai, neimkit jokiu budu ten kambariu, sakykit, kad girdejot tragiskus atsiliepimus. Nesu kazkokia baisiai islepusi, bet su skurzdem miegoti man vis tiek yra tragedija - ypac kai sakau, jos jau buvo visur - plaukuose, drabuziuose ir tt. Ir tarakonai man yra visiskai nepriimtina. Galesiu veliau ideti kambariu nuotraukas palyginimui, kad pamatytumet koks didziulis skirtumas tarp kambariu.