Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

QUOTE(arbuzina @ 2011 08 16, 09:22)
vat as irgi skaiciau sita info...
apie didesnius vaikus niko neraso... unsure.gif
ka daryt  g.gif
gal kas keliavo su vaikuciu, virs 2 metuku, tempesi vezmuka ir nieko nemokejo  g.gif ?

AS NEKELIAVAU su mazu vaiku, bet seku Ryanai tema jau seniai.Merginos skambinosi i Kauno oro uosta, rase laiskus Litcargus siuo klausimu.Iki protingo amziaus (t.y. tokio amziaus kol reikia vezimuko- 4-5 metu) leidziama vaikui virs 2 metu tureti ir rankini bagaza,ir vezima.
Siulau pacioms parasyti emeila Litcargus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2011 08 16, 09:22)
ka daryt  g.gif

Paskambint ir pasiklaust smile.gif Tik kantrybes reikia belaukiant, kol kas atsilieps. Bet šiaip labai mandagiai konsultuoja
Atsakyti
QUOTE(emelina @ 2011 08 16, 10:19)
Gal kas nors atostogausite Noridoj 09-05-09-12? Man idomu kokia ten kaina parai dvivieciame kambary tomis dienomis? Parasiau jiems 2 laiskus ir niekaip atsakymo nesulaukiu  verysad.gif

2250 ltl standatinis kambarys , du suauge vienas vaikas , du suauge.
Atsakyti
QUOTE(ziogiux @ 2011 08 15, 20:10)
Gal kas iš neseniai grįžusių parašytų, kokios dabar auto nuomos kainos  g.gif

Nuejau Kardamenoj i pirma pasitaikiusi auto nuomos punkta (man rodos vadinosi International car rental ar kazkas panasaus), man reikejo masinos penkiems asmenims, tai pati maziausia netiko. Pasiule vakar pirkta Kia Pikanto, tai ja ir paemiau, laisvai tilpom visi, nes didesne nei senesni modeliai, be to, ziauriai tiko, kad automatas (jau atpratau nuo pavaru blush2.gif ). Mokejom nemazai - uz diena 65 euriukus. Bet cia dar ir todel, kad visiskai nauja ir nesudrozta. As tik vis galvoju, kaip ten is tikruju butu su tuo full insurance, jei butu kokia beda. Nereikalavo nei kreditines, nei nieko. Is ryto auto atveze prie viesbucio, o pasibaigus nuomos laikotarpiui tiesiog atidaviau raktus berniukui is reception. Ir viskas.

QUOTE(rimvydele @ 2011 08 15, 21:58)
o dbr waziuojant i Graikija reik ka nors ilgom isimest?

Nezinau, kaip dabar. Mums praeita savaite nieko nereikejo. Tiesa, as nezinau, ar cia taip visada, taciau Noridoj baisus vejai. Tik viena diena buvo siek tiek silpnesnis vejas, o visom kitom dienom tai pliaze guli ir reikia saugoti, kad daiktu nenupustu. Kai gyvenom ant kalno prie Family Villaga, tai man nakti net baisu miegoti buvo, ant tiek uze vejai. Atrode, kad skvalas koks. Tiesa, vejas nesaltas wink.gif

QUOTE(arbuzina @ 2011 08 15, 22:13)

Dar kas buvot Noridoj, kaip ten su ranksluosciais, ar duoda papludimy?

susimoki 5 euriukus deposita reception'e, gauni tokia kortele, su kuria kas dvi dienas gali pasikeisti ranksluoscius. Taip kad papludimio ranksluosciai nereikalingi, as naudojau Noridos

QUOTE(Sūpynės @ 2011 08 15, 22:52)
laukiam tolesnio pasakojimo
ar siulet pinigeliu uz kambario keitima? 4u.gif

na dar ko, as jiems sakiau kad rasysiu skunda jei nepakeis ir dar reikalausiu kad duotu refund, kad as su skruzdem turiu gyventi ir miegoti. Ne nu bet rimtai, neimkit jokiu budu ten kambariu, sakykit, kad girdejot tragiskus atsiliepimus. Nesu kazkokia baisiai islepusi, bet su skurzdem miegoti man vis tiek yra tragedija - ypac kai sakau, jos jau buvo visur - plaukuose, drabuziuose ir tt. Ir tarakonai man yra visiskai nepriimtina. Galesiu veliau ideti kambariu nuotraukas palyginimui, kad pamatytumet koks didziulis skirtumas tarp kambariu.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 08 16, 08:31)
Paskambint ir pasiklaust smile.gif Tik kantrybes reikia belaukiant, kol kas atsilieps. Bet šiaip labai mandagiai konsultuoja

skambinau biggrin.gif
atsiliepe is karto, sake galiu imt ir veztis nemokamai ta savo vezima, kad man tiek jau reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzina: 16 rugpjūčio 2011 - 08:40
QUOTE(Caca* @ 2011 08 16, 09:30)
AS NEKELIAVAU su mazu vaiku, bet seku Ryanai tema jau seniai.Merginos skambinosi i Kauno oro uosta, rase laiskus Litcargus siuo klausimu.Iki protingo amziaus (t.y. tokio amziaus kol reikia vezimuko- 4-5 metu) leidziama vaikui virs 2 metu tureti ir rankini bagaza,ir vezima.
Siulau pacioms parasyti emeila Litcargus. 4u.gif

va as matyt irgi pries kelione sedejau ryainair temoje, rinkausi info, ir tirkai buvau radus, kad iki 5 metu (kaip sakote protingo amziaus), kazkas lyg ir vezesi vezimeli nemokamai....
Atsakyti
QUOTE(Rudeniukes @ 2011 08 12, 09:44)
taip ir buvau padarius, bet nebuvau gavus atsakymo galutinio is viesbucio, dabar jau gavau ir viskas ok, mus prieme i double room..

Registruojames ir mes spalio 10-22d. 4n. Mitsis Ramira Beach Hotel 5*  thumbup.gif

Nu va, mes ten pat busime spalio 8-17d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2011 08 16, 09:16)
kuom skiriasi 3 metu nuo 2 metu?
Ogi tuom, kad iki 2 metuku skrenda nemokamai, o nuo 2 metu tenka pirkti bilieta...

As rasiau ne apie bilietu pirkima, o apie vezima. Mes vezemes nemokamai vezima kai vaikui buvo 1,5 metu, 2,5 metu, 3 metai. Dabar jau 4 tai nebereikia. Ir daugybe seimu taip keliauja su vezimukais. Neteko matyti, kad kas kabinetusi del vaiko amziaus. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Prime @ 2011 08 16, 09:37)
na dar ko, as jiems sakiau kad rasysiu skunda jei nepakeis ir dar reikalausiu kad duotu refund, kad as su skruzdem turiu gyventi ir miegoti. Ne nu bet rimtai, neimkit jokiu budu ten kambariu, sakykit, kad girdejot tragiskus atsiliepimus. Nesu kazkokia baisiai islepusi, bet su skurzdem miegoti man vis tiek yra tragedija - ypac kai sakau, jos jau buvo visur - plaukuose, drabuziuose ir tt. Ir tarakonai man yra visiskai nepriimtina. Galesiu veliau ideti kambariu nuotraukas palyginimui, kad pamatytumet koks didziulis skirtumas tarp kambariu.

Uzjauciu jus, kad teko gadintis nuotaika per atostogas del kambario doh.gif Vis del to sumoki pinigus uz 5*(ar 4*?) viesbucio paslaugas ir gauni kambari kaip motelyje kokiam, tai ka as zinau doh.gif

Kas ten klause del vejo? Tai ir geguze buvo labai didelis vejas. Bet kiek skaiciau tai Kos saloje dazniausiai buna stipriai vejuota. Bet kai tokie karsciai, tai visai gerai tas vejukas. Tik nemalonu, kad ranksluoscius nuo gultu nupucia, reikia juos ten visaip pritvirtint, jei nori grizes nuo baseino dar rast savo vietoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogiux @ 2011 08 15, 23:12)
O nebandėt kažkaip su viešbučiu susisiekti, kai vėlavot? Jei teisingai supratu, tai  kambario neturėjo, nes jūsų nesulaukė g.gif

Pas mus viesbutiji del kazkokiu aplinkybiu visi laukdavo kambario. matydavom, kaip sededavo su lagaminais. Bet daugiau nieko apie viesbuti blogo pasakyti negaliu. Susidraugavom su virtuves sefu, barmenu,padaveju. Visi labai graziai bendrauja, idomus vakarai prie baseino. Kelione labai patiko. Mes gyvenomeMarmaryje. Jeigu kam idomu rasykit i privata, nes temos nelabai seku. yra keletas graikisku ypatumu, kuriuos reiketu zinoti. Ir patarciau niekam niekam NEVALGYTI tavernoje Great Aussies BBQ. Nes nusivilsit labai.
Papildyta:
QUOTE(evelinute333 @ 2011 08 16, 12:43)
Pas mus viesbutiji del kazkokiu aplinkybiu visi laukdavo kambario. matydavom, kaip sededavo su lagaminais. Bet daugiau nieko apie viesbuti blogo pasakyti negaliu. Susidraugavom su virtuves sefu, barmenu,padaveju. Visi labai graziai bendrauja, idomus vakarai prie baseino. Kelione labai patiko. Mes gyvenomeMarmaryje. Jeigu kam idomu rasykit i privata, nes temos nelabai seku. yra keletas graikisku ypatumu, kuriuos reiketu zinoti. Ir patarciau niekam niekam NEVALGYTI tavernoje Great Aussies BBQ. Nes nusivilsit labai.

Beje, dvi dienas buvo baisus vejas, bet net patys graikai, sake kad taip buna labai labai retai. Po dvieju dienu vejas nurimo. Nors ir buvo labai vejuota, taciau, tai nesutrukde mums keliauti ir grozetis gamta. Vejas buvo siltas.
Atsakyti
Klausimas del apmokejimo uz viesbuti - viesbutis paprase pervesti 30 proc. sumos i ju saskaita. 40 lt. kainuos tarptautinis pervedimas doh.gif Kas vaziavote i mitsis viesbuti gal zinote ar galima apmoketi kaip nors kitu budu, pvz. ju tinklalapyje, na kad isvengti to mokescio?
Atsakyti
QUOTE(emelina @ 2011 08 16, 15:06)
Klausimas del apmokejimo uz viesbuti - viesbutis paprase pervesti 30 proc. sumos i ju saskaita. 40 lt. kainuos tarptautinis pervedimas doh.gif  Kas vaziavote i mitsis viesbuti gal zinote ar galima apmoketi kaip nors kitu budu, pvz. ju tinklalapyje, na kad isvengti to mokescio?

O jums viesbutis pasiule pigesni varianta nei tarkim Udrius ar Wrislit?
Siaip ju puslapyje nera jokios apmokejimo sistemos. Jei taip susitaret tai pavedimu ir teks moket.
Atsakyti
Kardamenoje išsinuomavome už 120 dviem parom (į kainą įeina draudimas) +2 (o gal 4) papildomai, nelaimės atveju visus ligoninės reikalus tvarko tos nuomos atstovai. Nemoku paaiškinti, kas nusimano draudimuose, gal žino. Mašina nauja, jokių nusiskundimų, važiavom du normalūs suaugę, viena 15etė ir neprivalgęs vaikinukas, tai vietos per akis.
Atsakyti