idomu o butinai visuose viesbuciuose reiks kreditines?? o masinos be kreditines neimanoma issinuomot? nes nenaudojam tokios, tai nelabai norisi ja issiimt
QUOTE(Rudeniukes @ 2011 08 12, 17:45)
idomu o butinai visuose viesbuciuose reiks kreditines?? o masinos be kreditines neimanoma issinuomot? nes nenaudojam tokios, tai nelabai norisi ja issiimt
Daugumoje autonuomos kompaniju reikalinga kreditinė kortelė, bet galima rasti ir kur jos nereikalauja. Bet patarimas būtų toks...su kreditine kortele (bent SEB banke) gaunate kelionės draudimą, kuris galioja ir šeimos nariams (max. 2 vaikai)...Tad ji iš karto atsiperka...
QUOTE(Sigitano @ 2011 08 12, 13:27)
Siaip tai man atrodo nera ten jokiu kalniuku, nieko, ir tik vienas didelis baseinas. Kiek as praejau ju teritorijos, nepasirode labai didele. Tik labai tvarkingai viskas atrode.
Nemeluok, kalniukai yra
Sveiki
Noriu paklausti ar travelrepublic patikimas? nes ten radau Giakalis Aparthotel su HB tik uz 418e, kai booking'e 455 tik su pusryciais. ar cia turbut kazkas negerai?
Noriu paklausti ar travelrepublic patikimas? nes ten radau Giakalis Aparthotel su HB tik uz 418e, kai booking'e 455 tik su pusryciais. ar cia turbut kazkas negerai?
QUOTE(Nerija777 @ 2011 08 12, 20:05)
Sveiki
BOOKING dazniausiai brangesni pasiulymai
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 12, 22:20)
BOOKING dazniausiai brangesni pasiulymai
Cia statistinis tyrimas ? Ar siaip is lempos t.y. asmeninis pastebejimas ?
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 08 12, 20:46)
Cia statistinis tyrimas ? Ar siaip is lempos t.y. asmeninis pastebejimas ?
statistiniu tyrimu niekas cia nedaro,ne ten kreipiesi
jei is lempos vadinami asmeniniai stebejimai,tai visi SM surasyti pastebejimai,patirtis apie keliones,ju planavima ir keliavima butu is lempos nes be statistikos, tik gristi asmenine patirtimi
As remiausi is savo asmeniniu stebejimu,nes paskutiniu metu butent renkantis viesbuti lyginausi kainas
Buvo tikrai neblogu pasiulymu.
O ir atsiliepimus skaiciau apie booking,irgi atitinkami
QUOTE(vasara77 @ 2011 08 12, 10:50)
Paskaitinejau apie ka snekat ir turiu klausimeli Jei kambarys double/twin , o vaziuojam keturiese, 2 suauge ir 2 vaikai, vienas is ju kudikis, tai reikia papildomai tartis del loveles kudikiui? O kiek tokiam kambaryje lovu standartiskai buna?
Mes - 2 suauge ir 2 vaikai(6 ir 11 metu) gyvemome dbl kambaryje, tai buvo dvigule lova tevams ir dviaukste lova vaikams. Pries kelione gavome toki patvirtinima is viesbucio: Please be advised that in the clients room there will be 2 normal beds and 1 bunkbed (1 bed above the other). Cia jau aciu Udriui uz pagalba
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 12, 23:03)
O ir atsiliepimus skaiciau apie booking,irgi atitinkami
Dar ir vakar gavau puikiai mano poreikius (kaina, vieta, iranga) atitinkanciu pasiulymu i Kos'a. Su ju beprotiskai fantastiska zyma: dabar moketi nereikia, viesbuti galite nemokamai atsaukti iki pat keliones taip kad niekad apie booking.com nesakysiu ko nors blogo, net jeigu ir nebus MAN tinkamo varianto
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 08 13, 06:54)
Dar ir vakar gavau puikiai mano poreikius (kaina, vieta, iranga) atitinkanciu pasiulymu i Kos'a. Su ju beprotiskai fantastiska zyma: dabar moketi nereikia, viesbuti galite nemokamai atsaukti iki pat keliones taip kad niekad apie booking.com nesakysiu ko nors blogo, net jeigu ir nebus MAN tinkamo varianto
tai niekas ir nesako,kad nepasitaiko geru pasiulymu.Ir tas blogas zodis cia ne vietoje,nes blogai niekas ir nesako apie juos,patikimi,tvarkingi viskas kaip ir tvarkoje,bet kai lyginiesi kainas tai matai,kad vistik dazniausiai brangiau,aisku ne visada ir ne 100%.Juk visko ir neisnarsysi nuolat,neseksi visu pasiulymu Tiesiog is savo pastebejimu rasai.
O ir salygos ju neblogos,kai gali atsaukti uzsakyma finansiskai nenukentedamas.Bet kai sekiau kainas ir kai buvo isties pigus variantai,like kaip suprantu likutines vietos tai prase pilno apmokejimo su salyga,kad nebegrazins.
O siaip pilna yra per uzsakyti ir pasilyginti kainas.
As i Tenerife uzsakinejau viesbuti ir pigiausias variantas buvo per Udriu,per booking tikrai butu buve daug brangiau,lyginausi kainas per kur imanoma.Idomumo delei,net per LT teztura lyginausi kiek vien tik viesbutis per juos kainuotu.Kiek kainuotu uzsakant tik kambari,be jokio maitinimo ir ar ne pigiau gautusi uzsakant maitinima vietoje atvykus paciame viesbutyje.
Todel isties gavau pigiausia varianta ACIU UDRIUI juolab,kad reikejo suktis is padeties,nes ne visi viesbuciai priima 3+1 todel 2 seimoms emem is viso 3 kambarius.Bet kaina vistiek gera gavosi,bent jau mano manymu
Tai va..Grizom siandien is Koso,buvom Noridoj.Jame sia savaite nebuvo isvis lietuviu,tik mes.Neapsvaigau nuo salos,nes pasaulyje tikrai esu maciusi grazesniu vietu.Bet pailsejom sakyciau visai neblogai.Bet man rodos siame forume reikia visus labiau ispeti del Noridos,kad tikrai nesitiketu jokios prabangos.Gal neperskaiciau visu temu SM,taciau neduok dieve gauti kambarius komplekse ant kalno (kambariai yra nuo 501 iki penkiu simtu Belen kiek).aisku mes tokius kambarius ir gavom,nors prasiau centriniame pastate.Tas kompleksas yra visai salia Family village,net spalva tokia pati,Kai mus atveze net nepatikejau kad CIA Norida.Kambariui duociau duok dieve dvi zvaigzdes-imurytos lovos,caro maro metu telikas.bet CIA dar dzin,baisiausia tai skruzdes ir tarakonai.Skruzdes tai isvis kele kosmara,nes nakti ju pilna buvo lovoj.Zodziu,panasiam kambary as gyvenau Indijoj ant Indijos vandenyno kranto,tik skirtumas tas,kad anas kambarys kainavo 15 lt nakciai,o cia mes uz viena kambari uz savaite mokejom virs tukstancio euriuku.Man uztruko lygiai dvi dienas pakeisti kambari,tiksliau pakeiciau abu kambarius.Siaip reception labai nedraugiski,venge keist kambarius,tai is esmes turejau grasinti kad ateisiu miegoti cia,i reception,nes su skruzdem daugiau nemiegosiu.Taigi mano patarimas visiems keliaujantiems i Norida butu-venkite kambariu penkisimtajame pastate,nes tupesite belen kur ant kalno prastuose kambariuose.
Daugiau pratesiu ryt,nes visgi turiu nusliauzt dabar prie gimtosios baltijos
Daugiau pratesiu ryt,nes visgi turiu nusliauzt dabar prie gimtosios baltijos