Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

QUOTE(Caca* @ 2011 10 01, 14:08)
Man labiausiai patinka sitas oru prognozes puslapiukas, nes rodo geriausia prognoze  lotuliukas.gif

Poryt ir mes iskeliaujam. bigsmile.gif

Aš per dieną kelis kartus pažiūriu orus kokiuose 7 tinklapiuose, tai užvakar mūsų laikui (spalio 8) rodė 5 dienas iš eilės lietų, po to vis ketiėsi dienos, tai saulė, tai lietus, dabar jau tik 2 dienom lietų rodo, kituose tinklapiuose jau vien saulė pasirodė biggrin.gif Taigi tos tolimos prognozės tikrai nieko vertos, o taip nuotaiką buvo čia kurią dieną sugadinusios, ir panašu - veltui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 10 01, 15:08)
Man labiausiai patinka sitas oru prognozes puslapiukas, nes rodo geriausia prognoze  lotuliukas.gif

Poryt ir mes iskeliaujam. bigsmile.gif

ji ir yra tiksliausia smile.gif ax.gif Vėsta Kose pastebimai smile.gif vakarais jau reikia megztuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2011 10 01, 19:54)
ji ir yra tiksliausia smile.gif  ax.gif  Vėsta Kose pastebimai smile.gif vakarais jau reikia megztuko smile.gif

Nieko tokio, svarbu, kad nelytu ir viesulo nebutu... Nemegstu karscio, megstu vesu vakara sedeti lauke susisupus i apklota, gurksnoti vyna ir ziureti i zvaigzdes/ jura/ miska(ka tuo metu grazaus matau biggrin.gif )
O dienas prognozuoja pakankamai siltas, vanduo tobulas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 10 01, 19:37)
Nieko tokio, svarbu, kad nelytu ir viesulo nebutu... Nemegstu karscio, megstu vesu vakara sedeti lauke susisupus i apklota, gurksnoti vyna ir ziureti i zvaigzdes/ jura/ miska(ka tuo metu grazaus matau  biggrin.gif )

o man rugsejo pradzioje budavo baseine per saltas vanduo, todel maudytis nuslepsedavau i jura biggrin.gif
Atsakyti
Vakar grįžom iš Koso, buvo nuostabu wub.gif labai dėkingi Ūdriui 4u.gif
Oras buvo puikus, jūra labai šilta, baseine nei vienam nebuvau, vanduo ten daug šaltesnis nei jūroj. Paskutinę dieną vėjas didelis buvo, vakare jau šaltoka, bet per dieną sugebėjau nusvilt. Apvažiavom salą, yra ką pamatyt, bet mum įspūdingiausi kraštovaizdžiai. Į termas tik pėdas buvau įkišus ir tai labai trumpam, karšta man ten be proto biggrin.gif ėjau į kitą pusę akmenų sėdėt blush2.gif
Plaukėm į Nisyros, tikrai įspūdinga thumbup.gif
user posted imageuser posted image
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 09 24, 20:21)
Šiandien lėktuvas vėlavo išskristi dvi valandas: valandą laukėme lyg bačkoje, nes vėlavo lėktuvas iš Kauno ir valandą lėktuve, nes neleido pakilti lėktuvui.

Mūsų lėktuvas 09-24 d. iš Kauno vėlavo pakilt doh.gif garde ilgai laukėm, paskui dar lėktuve doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 10 01, 19:37)
Nieko tokio, svarbu, kad nelytu ir viesulo nebutu... Nemegstu karscio, megstu vesu vakara sedeti lauke susisupus i apklota, gurksnoti vyna ir ziureti i zvaigzdes/ jura/ miska(ka tuo metu grazaus matau  biggrin.gif )

ir man thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar verta vykti į vandens parką? Ar ten yra šildomų baseinų?
Ir kur patartumėt nuvykti/praleisti dieną, jei lytų? ax.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Lenkiam zemai galveles pries Udriu uz nepakartojamas atostogas thumbup.gif
p.s. dar karta isitikinau, kad lietuviai - niurgzliu tauta: mes neturime NEI VIENO priekaisto Mitsis Norida Beach viesbuciui, nors keliaujame 2X metuose 4u.gif
Tad - netikekite svetimais skundais, vaziuokite patys ir pamatysite kaip ten nuostabu wub.gif
Atsakyti
Laba diena
ir mes ka tik is Noridos ax.gif
Apgyvendino mus klaikuma kur doh.gif vaziavom keturios poros/seimos... mes vieninteliai buvom nusipirke brangesni kambari t.y. seimynini... tai jau net nesakysiu, kad visi tokius pat kambarius gavom biggrin.gif
o pasakysiu, kad niekas ten neatsizvelge, kad mes su mazais vaikais, draugu pora be vaiku ikurdino daug zemiau ir patogiau... mus uzkele i pati virsu (cia kalba eina apie bungalus tuos) ten su vezimu i kalna daug sveikatos padeti reikia, kad uzkilt + daug laiptu ir nei vieno uzvaziavimo doh.gif net i pati kambari, kad patekt dar reikejo lipt laiptais doh.gif o tai reiskia ir uzsivilkt vezima doh.gif kambary vaizdas pro langa i kalna ir salia esancia gatve doh.gif
kambario pakeisti niekas mums nesiteike, sake laisvu daugiau nera biggrin.gif nepadejo jokie aiskinimai ir prasymai, nezinau as gal naglumo ten rekti ir saukti neturejau, o i mandagius prasymus jiems ten giliai dzin...
jau buvau nusiteikus isvis atgal vaziuot namo, nes maziukas mano sukrasciavo, pirma nakti temperatura sukilo iki 39,7 doh.gif tai realiai sedet tam kambary neturejau jokio noro, o kad nulekt/parlekt pasikeist su vyru ir pan. tai nemaza atstuma reikejo ivekt, kad pasiekt ta kambari doh.gif
galu gale kita diena prisiprasem pasikeist ta kambari, kai nusitempem karsciuojanti maziuka kartu, tai pagailejo ir atsirado tas kambarys pagrindiniam pastate, pirmam aukste kur nei bedos su vezimu, nei bedos nulekt/parlekt.... kambarys skyresi kaip diena ir naktis nuo senojo, net duso gelis geresnis padetas buvo biggrin.gif
Siaip apie viesbuti galiu pasakyti, nemaciau kur ten tos 5 zvaigzdes jo, papludimys stipriai siaip sau, nu ir aplinka... ir siaip liaudis tokia ganetinai prastoka blush2.gif zinoma, pagal tokia kaina kokia mes mokejom tai ir taip buvo labai labai gerai ax.gif
va, kas patiko tai maistas, ir pasirinkimas didelis, ir skanu labai thumbup.gif
Atsakyti
Karšta info iš Graikijos:

Dear Partners,

Due to the general strike in Greece on 5th October 2011, some of the
departures have been moved from 5th October to 06th October. Many of our
guest have to stay one overnight longer for their new departure.

MITSISHOTELS through Mr. Kostas Mitsis, showing his solidarity to these
guest, is offering this extra night of our in-house guest in each hotel
complimentary.

Atsakyti
Kaip manote ar streikai neįtakos kitų dienų skrydžių?
Atsakyti
Ir streikas, ir kokie orai doh.gif
Atsakyti