Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

smagu skaitinet komentarus, laukiu nesulaukiu savu atostogu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
dabar esu Kose .tik vienas klausimas -ar galima veztis is Koso aleju ir alkoholinius gerimus su savim ( ne bagaze ) ir kokiai litrazais ? gal graikai ziuri atlaidziau ?
Atsakyti
QUOTE(elenalag @ 2011 09 28, 10:39)
dabar esu Kose .tik vienas klausimas -ar galima veztis is Koso aleju ir alkoholinius gerimus su savim ( ne bagaze ) ir kokiai litrazais ? gal graikai ziuri atlaidziau ?

Galima bigsmile.gif tik buteliukais ne didesniais nei 100 ml ir jie visi turi tilpti viename nedaugiau nei 1 litro turio maiselyje cool.gif
Atsakyti
nu ziuriu prognozes musu datos jau matosi 4 dienos ir visos lietus...... galvoju ar gali buti kad kiaurai visa diena lytu, nu 28 laipsniai vis tiek turi buti geras oras g.gif Idomu kaip ten lietus g.gif gal ne nepajunti kad lyja.....
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2011 09 29, 07:57)
nu ziuriu prognozes musu datos jau matosi 4 dienos ir visos lietus...... galvoju ar gali buti kad kiaurai visa diena lytu, nu 28 laipsniai vis tiek turi buti geras oras  g.gif Idomu kaip ten lietus  g.gif gal ne nepajunti kad lyja.....

Ir aš kasdien vis pažiūriu, nes prisideda po vieną dieną, tai vakar rodė, kad lis tik pirmąją atvykimo dieną (spalio 8), dabar jau rodo, kad visas iš eilės lis doh.gif Šiaip kai tiap į tolį, tai dar beveik kasdien keičia tuos orus, gal išlys daugiau saulutės smile.gif Na bet aš tikiu, nors ir lietų rodys, kad nebus nuo ryto iki vakaro lietus, gal tiesiog debesuota bus ir nulys kažkiek unsure.gif
Mes prieš pora metų buvom Rode spalio pradžioj, tai rodė lietaus, jo ir buvo, kartą nuo vakaro per visą naktį pylė, o kitus kelis kartus po valandą dieną nulijo ir vėl saulė lysdavo smile.gif
Čia nuotaikai pakelti, šis tinklapis lietaus nerodo biggrin.gif
http://www.zoover.co...undings/weather
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mama@: 29 rugsėjo 2011 - 12:48
QUOTE(@mama@ @ 2011 09 29, 12:41)
Ir aš kasdien vis pažiūriu, nes prisideda po vieną dieną, tai vakar rodė, kad lis tik pirmąją atvykimo dieną (spalio 8), dabar jau rodo, kad visas iš eilės lis doh.gif Šiaip kai tiap į tolį, tai dar beveik kasdien keičia tuos orus, gal išlys daugiau saulutės smile.gif Na bet aš tikiu, nors ir lietų rodys, kad nebus nuo ryto iki vakaro lietus, gal tiesiog debesuota bus ir nulys kažkiek unsure.gif
Mes prieš pora metų buvom Rode spalio pradžioj, tai rodė lietaus, jo ir buvo, kartą nuo vakaro per visą naktį  pylė, o kitus kelis kartus po valandą dieną nulijo ir vėl saulė lysdavo smile.gif
Čia nuotaikai pakelti, šis tinklapis lietaus nerodo biggrin.gif
http://www.zoover.co...undings/weather

Mes irgi spalio 8 skrendam, tai paguodėt dėl oro smile.gif O jei ir bus lietaus, tai gal kitose salos dalyse. Vis tiek bus šilčiau nei Lietuvoje plius juk atostogooooooooos biggrin.gif
Atsakyti
oho kiek kompanijos spalio 8 dienai..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2011 09 29, 13:49)
oho kiek kompanijos spalio 8 dienai.....  biggrin.gif

kokiame viešbutyje atostogausite? Mes Ramira Beach Resort - norime po sunkių darbo metų tiesiog visiško aprūpinimo ir komforto. Aišku, kažkiek pakeliausime ir po salą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 09 29, 13:54)
kokiame viešbutyje atostogausite? Mes Ramira Beach Resort - norime po sunkių darbo metų tiesiog visiško aprūpinimo ir komforto. Aišku, kažkiek pakeliausime ir po salą  rolleyes.gif

Mes Noridoj wink.gif ...... nieko neplanojam ziuresim pagal aplinkybes ka veiksim ir ka darysim, koks oras ir kokia nuotaika...... nu tikekimes guminiu nereiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 09 29, 13:54)
kokiame viešbutyje atostogausite? Mes Ramira Beach Resort - norime po sunkių darbo metų tiesiog visiško aprūpinimo ir komforto. Aišku, kažkiek pakeliausime ir po salą  rolleyes.gif

mes irgi sitame atostogausime nuo 18 iki 22d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 09 27, 21:40)
Apacioj kazko ispudingo nematem. O vat virsuj grazus vaizdai atsiveria

Nu suviliojo tamstos nuotraukos mus, vakar išsinuomavom keturratį ir lėkėm Kefalos pažiūrėt biggrin.gif Vaizdai gražūs, kapinaitės irgi (kaip tik du darbininkai betonavo vieną kapą, įdomu). Bet mums didesnį įspūdį paliko Limnion. Bangos daužėsi į uolas, taškėsi, gražūs vaizdeliai thumbup.gif Ten tokia uždara kaip prieplaukėlė padaryta, pliažas (gultai, skėčiai), tai mano vyras įšoko išsimaudyt. Ir ką jūs galvojat - išbėrė jį visą per kokias 20 min... Stovintis vanduo, kažkokia bjaurastis bus įsiveisus?... unsure.gif

Paskui palėkėm iki Marmari, bangos didžiulės, vėjas stiprus baisiausiai, visą kūną skauda nuo smėlio, kurį vėjas pučia (vajetau, dar vyno šiandien negėriau, o jau nesugalvoju kaip išsireikšt ax.gif ). Tik tada supratom, kad visoj saloj bangos didžiulės ir kad tas Limnion būtų toks pat kaip ir visi, jei nebūtų buvę bangų biggrin.gif

Tiesa, man [COLOR=yellow](didžiajai mižnei)[COLOR=yellow] čia trūksta tualetų! Labai labai! Gerai, kad oro uoste yra, tai vis sustojam pravažiuodami biggrin.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka sitas oru prognozes puslapiukas, nes rodo geriausia prognoze lotuliukas.gif

Poryt ir mes iskeliaujam. bigsmile.gif
Atsakyti