Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

O aš grįžau ir jau dairausi, kur vėl važiuot. Tik va, bėda, kažin ar rasiu ką geriau už Noridą biggrin.gif
Atostogos nerealios, viešbuty veiklos pakankamai. Ir visi niuansai, prie kurių gali prisikabinti, nublanksta, jei važiuoji su mintimi gerai pailsėti ir dėl menkniekių nesiparinti:)

Pastebėjimas dėl maisto mažiukui: nėra jo vaikui, kuris dar neturi dantų, o jau mamos pienelio nebeužtenka. Sriubos per sūrios, daugiau pagrinde žuvis ir mėsa kepta. O kad ir randi ką vaikui valgyti būtų galima - tai nėra laiko personalui blenderiuoti. Pirmą dieną dar prašiau, tai atnešė maždaug už 15-20 minučių ir visiškai šaltą. Tai nuo tos dienos vaiko meniu buvo vaisiai, sriubos, kurios ne tokios sūrios, ir žuvis su makaronais, žodžiu, tai, ką pavykdavo šakute nors kiek pertrinti.

Tai, visa laimė, kad buvau vieną košę įsidėjus milteliais - kai nerasdavau vaikui tinkamo maisto, tai užpildavau košės.

O šiaip Kos sala graži, bet, man atrodo, jei gyveni apartamentuose ar paprastam viešbutėly su mintimi pakeliauti po salą - tai nėra labai jau ką pamatyti. Mums ne pilnai 2 dienų mašina reikėjo ją visą apvažiuoti ir dar vieną dieną plaukėm vulkano žiūrėti.

Daugiau nėra ko ir komentuoti - super super super.
Atsakyti
Adore, mes kaip tik su vyru vienos vakarienės metu kalbėjom apie maistą mažyliams, nes aš nelabai mačiau ką būtų galima jiems duoti iš karto, netrinant, nebent košę ryte. Mūsiškiui beveik treji, problemos, bent jam ir tėčiui nebuvo, tik aš nelabai džiaugiausi, kad mano vaikis valgė visas dienas: pusryčiai - blynelis, gal porą kartų valgė dešreles, pietūs: pica arba makaronai, vakarienei: ir vėl pica arba makaronai doh.gif ir daug daug Pepsi lotuliukas.gif Nei žuvies, nei mėsos neįsiūliau. Tiesa,prie picos ir makaronų kartais "naudojom" agurkus ir pomidorus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 09 27, 14:02)
Mūsiškiui beveik treji, problemos, bent jam ir tėčiui nebuvo, tik aš nelabai džiaugiausi, kad mano vaikis valgė visas dienas: pusryčiai - blynelis, gal porą kartų valgė dešreles, pietūs: pica arba makaronai, vakarienei: ir vėl pica arba makaronai doh.gif ir daug daug Pepsi lotuliukas.gif Nei žuvies, nei mėsos neįsiūliau. Tiesa,prie picos ir makaronų kartais "naudojom" agurkus ir pomidorus lotuliukas.gif

maniskiai visada taip valgo per atostogas,plius dar bulvytes fri ir as visiskai neimu i galva..atostogos placiaja prasme-protingo maisto valgo namie,o per atostogas tegul atsipalaiduoja ir vaikai,tegul vago ka nori. biggrin.gif
Dar maniskiai dievina ledus,arbuzus ir siaip visus vaisius.Nors del to gerai,kad vaisiu valgo daug.
Papildyta:
QUOTE(Adore @ 2011 09 27, 11:49)
O aš grįžau ir jau dairausi, kur vėl važiuot. Tik va, bėda, kažin ar rasiu ką geriau už Noridą biggrin.gif

manau yra viesbuciu ir geresniu uz Norida ir ne vienas ir ne du turbut.Aisku rsau placiau,ne vien apie Kos sala.
Papildyta:
QUOTE(Adore @ 2011 09 27, 11:49)
Daugiau nėra ko ir komentuoti - super super super.

cia sauniausiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Papildyta:

manau yra viesbuciu ir geresniu uz Norida ir ne vienas ir ne du turbut.Aisku rsau placiau,ne vien apie Kos sala.
Papildyta:

Geriau uz Norida - tai apie kaina daugiau galvojau rasydama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adore @ 2011 09 27, 16:26)

Geriau uz Norida - tai apie kaina daugiau galvojau rasydama 4u.gif

dabar supratau 4u.gif
Atsakyti
kas del maisto vaikams, tai savo mazajai kazkaip vis rasdavau ka pavalgyt (tik mes jau siek teik vyresni, su keliais dantimis), kartais tekdavo ir 5 patiekalus duot paragaut, kad rast kas patinka. bet sriubos visada viena is dvieju tikdavo, sunkiau siek tiek budavo del antrojo patiekalo, bet vis tiek kazka valgydavo.

o kas del pepsi, tai juokemes, kai lektuve kazkuri mergaite sako mamai:
- mama darbar as valgysiu visa laika vien pepsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 09 26, 21:24)
Mmmm, nostalgija  biggrin.gif Tik graikiskos salotos nelabai, bo be mesos  schmoll.gif Gyros  thumbup.gif

thumbup.gif tikrai liuks tas gyros

o jogurtas su medum skanesnis nei tikėjaus, valgėm šiandien Zia kaimely terasoj su superiniu vaizdu.

Mes šiandien planavom mašiną nuomotis, bet kažkaip išsinuomavom bagį lotuliukas.gif Bet paskui tik džiaugiaus tokiu sprendimu, mašina juk kasdien namie važinėju, o va čia tai įspūdis, ausų bugnelių nebeturim, užtat kiek visko matėm.. Iš savo Psalidi į Thermas, Tigaki, Zia, Pili (ir t.t.), Agios Stefanos.. Tik į Kefalos patingėjom važiuot, kažin kas ten gero? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(palange @ 2011 09 27, 21:32)
Tik į Kefalos patingėjom važiuot, kažin kas ten gero? ax.gif

Apacioj kazko ispudingo nematem. O vat virsuj grazus vaizdai atsiveria

user posted image

Ir pats miestelis virsuj, kaip madinga sakyt, turi savo aura smile.gif Siek tiek pasivaiksciojom ir patiko

Kapinaites ant skardzio krasto

user posted image

Parkingas ant skardzio krasto

user posted image

Tik logiskiau turetu buti parkingas auksciau nei kapinaites, o ne atvirksciai, kaip kad dabar. Nereiktu toli nest biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 27 rugsėjo 2011 - 20:44
Žilvinai, drinks_cheers.gif oooo, serpantinėlis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 09 27, 21:45)
Žilvinai,  drinks_cheers.gif oooo, serpantinėlis lotuliukas.gif

mhmm, ir pries kiekviena serpantina po degancia zvakute. neretai ir su zuvusiuju nuotraukom. Juk padrasina tokie dalykai, ane bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 27 rugsėjo 2011 - 20:50
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 09 27, 22:45)
Žilvinai,  drinks_cheers.gif oooo, serpantinėlis lotuliukas.gif

Kurioje cia nuotraukoje ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 09 27, 19:50)
mhmm, ir pries kiekviena serpantina po degancia zvakute. neretai ir su zuvusiuju nuotraukom. Juk padrasina tokie dalykai, ane  bigsmile.gif

jei neklystu tokios mini koplyteles reiskia jei su kryziumi tai zuves zmogus,jei be tai tik suzeistas ar avarija(reiktu dabar pasitikslinti senokai bebuvo g.gif ).Bent jau taip buvo Kretoje.
O gyros ir mums patiko ir medutis ir graikiskos salotos,o jau suris wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 09 27, 19:40)
Ir pats miestelis virsuj, kaip madinga sakyt, turi savo aura smile.gif

tikra tiesa biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti