Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

QUOTE(@mama@ @ 2011 09 23, 13:08)
O šis puslapis atvirkščiai rodo, kad kaip tik bus geras oras ateinančią savaitę, o po o atšals geroookai, skrendant į Tenerifę mums atitiko beveik visos dienos pagal šį tinklapį:
http://www.accuweath...s/forecast.aspx

"Mano prognozes" irgi rodo gerus orus ateinaciai savaitei smile.gif
Atsakyti
Aš manau, kad vis tiek oras bus šiltesnis nei Lietuvoje - visiems ir visoms linkiu įspūdingų atostogų Kose. Aš jame būsiu jau spalio 8 dieną
Atsakyti
Lagaminai 99 proc sukrauti, laukiam rytojaus wub.gif visiems geros kelionės mirksiukas.gif su kai kuriais gal ir susitiksim biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, jau Lietuvoje 4u.gif

Jungiuosi prie visų, kurie dėkoja Udriui už pasiūlymus ir pagalba ieškant viešbučio ir transfero. Esame patenkinti ir laimingi.

Orai tikrai truputį atvėso. Po 35 pliuso mums buvo šalta lotuliukas.gif

Šiandien apturėjome košmarą oro uoste. Pritariu, kurie rašė, kad pirmadienį skristi geriau, nei šeštadienį dėl didžiulės masės žmonių.
Šiandien lėktuvas vėlavo išskristi dvi valandas: valandą laukėme lyg bačkoje, nes vėlavo lėktuvas iš Kauno ir valandą lėktuve, nes neleido pakilti lėktuvui. Siaubingai buvo gaila mažylių... Vyras kalbėjosi su stiuartais, šie minėjo, kad vėlavimai dėl "grūsties ore". Pasirodo, ir ore kamščiai lotuliukas.gif bet čia, greičiausiai, dėl vakarykščio streiko - šiandien kilo labai daug lėktuvų iš Graikijos.

p.s. o į rėmus kišome visi lagaminus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare-tyla: 24 rugsėjo 2011 - 19:26
Informacija aktuali tiems, kas planuoja uzsisakineti apgyvendinima per hotels4u.com . El.pastu gavau pasiulyma - emeila, kuris suteikia papildoma 10% nuolaida nuo ju kainu (pasiulymas galioja iki 10.16). Pati pasinaudojau siuo pasiulymu. Jei kam reikia, mielai pasidalinsiu, rasykite i AZ.
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 09 24, 20:21)
Vyras kalbėjosi su stiuartais, šie minėjo, kad vėlavimai dėl "grūsties ore". Pasirodo, ir ore kamščiai  lotuliukas.gif bet čia, greičiausiai, dėl vakarykščio streiko - šiandien kilo labai daug lėktuvų iš Graikijos.

Siaip mane nustebino kylanciu/besileidzianciu lektuvu gausa. Kai pietavome Mastiharyje, kas kelios minutes praskrisdavo.

O dar prisiminiau: Graikijoj ivaziavimui i ziedine sankryza yra kitokios taisykles. Ten duoda kelia norintys isvaziuoti is ziedo
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 09 25, 08:57)
Siaip mane nustebino kylanciu/besileidzianciu lektuvu gausa. Kai pietavome Mastiharyje, kas kelios minutes praskrisdavo.

O dar prisiminiau: Graikijoj ivaziavimui i ziedine sankryza yra kitokios taisykles. Ten duoda kelia norintys isvaziuoti is ziedo

Aga 4u.gif lotuliukas.gif Tos žiedinės taisyklės galioja ir kitose Europos šalyse. Mums, lietuvačiams, pradžioje sunkiai suvokiama lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va, šunys į šunų viešbutį priduoti, lagaminai praktiškai sukrauti, už 12 valandų jau kilsim, yuhuuu!!!! thumbup.gif

Gerai, kad parašėt apie žiedus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(palange @ 2011 09 25, 20:20)
Na va, šunys į šunų viešbutį priduoti, lagaminai praktiškai sukrauti, už 12 valandų jau kilsim, yuhuuu!!!! thumbup.gif

Gerai, kad parašėt apie žiedus... 4u.gif

Sėkmės ir puikų atostogų! 4u.gif
Atsakyti
Na jooo.. Per daug lietuvių vienoje vietoje negerai... Kaži Norida Lietuvos rinkai kitiems metams nepakels viešbučio kainų ?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 09 26, 20:27)
Na jooo.. Per daug lietuvių vienoje vietoje negerai... Kaži Norida Lietuvos rinkai kitiems metams  nepakels viešbučio kainų ?

bet ten ir be Mitsiu pilna viesbuciu. ieskok kontaktu Tigaki apylinkese cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 09 25, 21:37)
Sėkmės ir puikų atostogų! 4u.gif

Ačiū, panašižum kad jos tokios ir bus thumbup.gif Apartamentai mūsų jaukūs, ramūs. Atkulniavom į miestą, sėdim kabake, kertam graikiškas salotas ir gyros, nu super!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti