Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

NORIDA BEACH

Room service at selected hours (07h30 to 22h30). Please note that a minimum service fee will be charged (3 euros).
MAno supratimu, tai gal cia apie patarnavima i kambari kalbama...Na jei pageidautum,kad pusrycius atnestu ir pan...gal ir klystu..bet mes dviem savaitem vaziuojam, tai jei po tris eurus vien kambarinem palikinet..tai blush2.gif
4u.gif
Is jau ten buvusiu, gal galetu pasakyt, ar tikrai po tiek palikinejot?
Atsakyti
QUOTE(margaritarac @ 2011 09 21, 08:26)
NORIDA BEACH

Room service at selected hours (07h30 to 22h30). Please note that a minimum service fee will be charged (3 euros).
MAno supratimu, tai gal cia apie patarnavima i kambari kalbama...Na jei pageidautum,kad pusrycius atnestu ir pan...gal ir klystu..bet mes dviem savaitem vaziuojam, tai jei po tris eurus vien kambarinem palikinet..tai  blush2.gif
4u.gif
Is jau ten buvusiu, gal galetu pasakyt, ar tikrai po tiek palikinejot?

Nu jo..... po tavo sito posto manau as blogai supratus busiu, dabar jau skaitydama suprantu taip kaip ir tu g.gif

beje o metalas kune (implantai, kaulu sutvirtinimai) jie necypia einant oro uoste, nebus problemu? Prisidirbau pries kelione ax.gif tai dabar svarstau...... kazkaip is visu aplinkui girdziu kad as dabar oro uoste cypti tureciau.... bet tai zmones daug implantu turi ir dantu ir kaulu tvirtintu ir visokie stimuliatoriai, klubai keisti negi visi cypia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2011 09 21, 10:50)
Nu jo..... po tavo sito posto manau as blogai supratus busiu, dabar jau skaitydama suprantu taip kaip ir tu  g.gif

beje o metalas kune (implantai, kaulu sutvirtinimai) jie necypia einant oro uoste, nebus problemu? Prisidirbau pries kelione  ax.gif tai dabar svarstau...... kazkaip is visu aplinkui girdziu kad as dabar oro uoste cypti tureciau.... bet tai zmones daug implantu turi ir dantu ir kaulu tvirtintu ir visokie stimuliatoriai, klubai keisti negi visi cypia  g.gif

Teko daug skraidyt, tai vieniem cypia, kitiems ne, bet tiesiog dar karta su aparatu patikrina ir viskas, nes man net liemeneles sagtele cype kelis kart smile.gif tikrai neverta jaudintis smile.gif

Tai kaip supratau, 24 rugsejo skrendat irgi i Norida? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(margaritarac @ 2011 09 21, 09:56)
Teko daug skraidyt, tai vieniem cypia, kitiems ne, bet tiesiog dar karta su aparatu patikrina ir viskas, nes man net liemeneles sagtele cype kelis kart smile.gif tikrai neverta jaudintis smile.gif

Tai kaip supratau, 24 rugsejo skrendat irgi i Norida? ax.gif

nea spalio 8 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2011 09 21, 12:03)
nea spalio 8 wink.gif

Mes spalio 8 d. atgal, tai gero jums poilsio smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(margaritarac @ 2011 09 21, 10:04)
Mes spalio 8 d. atgal, tai gero jums poilsio smile.gif thumbup.gif

Jums irgi gero poilsio.... o jus ilgam susiruoset, mano kolege vaziuoja 24 rugsejo, dabar orus stebi, bet ka tu cia pastebesi, keiciasi jie kelis kartus dienoje.

Jeigu po 3 eur palikinet dvi savaites tikrai apvali suma gautus
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2011 09 21, 12:12)
Jums irgi gero poilsio.... o jus ilgam susiruoset, mano kolege vaziuoja 24 rugsejo, dabar orus stebi, bet ka tu cia pastebesi, keiciasi jie kelis kartus dienoje.

Jeigu po 3 eur palikinet dvi savaites tikrai apvali suma gautus

Orai tai tikrai, nenuspejami..drauge rase, kad Rhode, tai 34laipsniai..tai manau,kad panasiai ir Kose bus smile.gif
MAn ir 25 uztektu smile.gif Plius vanduo laaabai siltas... thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mes šiuo metu Noridoje (baigiasi antra savaitė) ir tikrai nepalikinėju ar ruošiuosi palikinėti po 3Eu kasdien. Paliekame po eurą kas antrą dieną arba kas trečią. Kambarinė sutvarko kambarį kiekvieną dieną ir tikrai gerai, susitikus šypsosi ir sveikinasi. Nemanau, kad reikia perlenkti lazdą.
Papildyta:
QUOTE(margaritarac @ 2011 09 21, 11:35)
Orai tai tikrai, nenuspejami..drauge rase, kad Rhode, tai  34laipsniai..tai manau,kad panasiai ir Kose bus smile.gif
MAn ir 25 uztektu smile.gif Plius vanduo laaabai siltas... thumbup.gif

Jau antrą savaitę tikrai karšta. Mes tikėjomės 25, o gavome 35. Jūra šilta, o šiandien ir stipriai banguota
Atsakyti
Niu esu suglumusi spalio 6 diena Graikijoje organizuojamas visuotinis streikas g.gif .... Birzelio men vyko streikas, salos neprisijunge, nes ka jie uzdirba per sezona ta turi kita metu laika ir is to gyvena.... anas streikas atbaide turistus is Atenu, nes zemyne atostogave turejo daug nepatogumu..... Tikekimes ir si karta salos neprisijungs g.gif . Vis ti turizmas jiems dabar didziausias pajamu saltinis gelbejantis juos krizes metu.....
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 09 21, 13:22)
Sveiki,

Mes šiuo metu Noridoje (baigiasi antra savaitė) ir tikrai nepalikinėju ar ruošiuosi palikinėti po 3Eu kasdien. Paliekame po eurą kas antrą dieną arba kas trečią. Kambarinė sutvarko kambarį kiekvieną dieną ir tikrai gerai, susitikus šypsosi ir sveikinasi. Nemanau, kad reikia perlenkti lazdą.
Papildyta:

Jau antrą savaitę tikrai karšta. Mes tikėjomės 25, o gavome 35. Jūra šilta, o šiandien ir stipriai banguota

Labai dekoju uz atsakyma smile.gif Dabar bus bent aisku del tu arbatpinigiu mirksiukas.gif
Ar esate patenkita viesbuciu ir kambariu? 4u.gif
Atsakyti
Dabar jau dašuto - ROOM SERVICE - kamabarių tarnyba - tai paslaugos, kurių prašote padaryti, tarkim atnešti valgyti ar kambarį išvalyti kitu laiku ir pan. Tai 3 EUR dar pigi kaina
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 09 21, 18:57)
Dabar jau dašuto - ROOM SERVICE - kamabarių tarnyba - tai paslaugos, kurių prašote padaryti, tarkim atnešti valgyti ar kambarį išvalyti kitu laiku ir pan. Tai 3 EUR dar pigi kaina

Butent, as taip iskart pagalvojau..bet tiesiog pasimeciau, kaip kiti raso,jog tiek reikia palikt...Dabar bent aisku kiek paslaugos papildomos kainuoja smile.gif thumbup.gif
Atsakyti