Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

QUOTE(palange @ 2011 09 18, 13:58)
Klausiau ryanair temoj, paklausiu ir čia, gal kas žinos.

Lėktuvo bilietai man kainavo 1739.12 Lt, va kaip smulkiau atrodo:

PAYMENT DETAILS
******1108.00 LTL Total Fare
*******291.62 LTL Taxes, Fees & Charges
********28.00 LTL Passenger Fee: EU 261 Levy
********84.00 LTL Passenger Fee: Web Check in
*******140.00 LTL Passenger Fee: Checked Bag(s)
*********3.50 LTL Passenger Fee: Mobile Text
********84.00 LTL Passenger Fee: Administration Fee
******1739.12 LTL Total Paid
FX rate : 0.30862 EUR
Total Paid in card holders currency : 536.72 EUR
Dabar pasižiūriu internetiniam banke - ryanair nuskaičiavo net 1857.80 Lt, t.y. 118.68 Lt daugiau. Kodėl???... Koks dar mokestis čia užslėptas?... blink.gif

nenuemet varneles, uztat pritaike Ryanairas savo super "gera" kursa
Atsakyti
Norejau paklausti gal kas keletes i Santorini is Kos? Ar i Bodruma? kokios kainos...
Atsakyti
QUOTE(Kopela @ 2011 09 18, 17:50)
Norejau paklausti gal kas keletes i Santorini is Kos? Ar i Bodruma? kokios kainos...

I bodruma kiekviena d yra 15-20eur 4u.gif Priklauso nuo laivo, yra greitesni ir letesni
O i Santorini (bent kai mes klausem) sakė yra organizuojama 1 ar 2 k per menesi ir tdl kaina 55eur. Mes kai klausėm tai buvo kaip tik ta diena ir kaip sakant "šaukštai buvo po pietų" doh.gif

Aš net nemokamai nerekomenduočiau plaukti į Rodo salą su laivu PUGLIA QUENN. Niekada nepamiršiu to, ką teko patirti. Tai labai nemalonus atostogų ivykis, gerai kad ant rytojaus buvo jau skrydis namo... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmuutee: 18 rugsėjo 2011 - 22:37
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 09 18, 22:36)
I bodruma kiekviena d yra 15-20eur 4u.gif Priklauso nuo laivo, yra greitesni ir letesni
O i Santorini (bent kai mes klausem) sakė yra organizuojama 1 ar 2 k per menesi ir tdl kaina 55eur. Mes kai klausėm tai buvo kaip tik ta diena ir kaip sakant "šaukštai buvo po pietų"  doh.gif
Aš net nemokamai nerekomenduočiau plaukti į Rodo salą su laivu PUGLIA QUENN. Niekada nepamiršiu to, ką teko patirti. Tai labai nemalonus atostogų ivykis, gerai kad ant rytojaus buvo jau skrydis namo...  doh.gif

gal galima placiau, kas ten negero su tuo laivu ar kelione nutiko? unsure.gif
Atsakyti
Turiu klausimą:
Kas buvote nuplaukę į Bodrumą - ar ėmėte ekskursiją autobusu, kuris nuveža iki amfitiatro ir t.t. , ar patys vaikščiojot visur? Kiek ten laiko būna iki išplaukimo?
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 09 18, 21:36)
Aš net nemokamai nerekomenduočiau plaukti į Rodo salą su laivu PUGLIA QUENN. Niekada nepamiršiu to, ką teko patirti. Tai labai nemalonus atostogų ivykis, gerai kad ant rytojaus buvo jau skrydis namo...  doh.gif

tai jei jau parasete,kad nerekomenduojate tai paraskite ir kodel doh.gif pradedate ir nepabaigiate 4u.gif
Atsakyti
Pašnabždėkit kas nors, kiek paliekat arbatpinigių kambarinėms ax.gif
Atsakyti
Ką tik užsisakiau transferį, kainavo tik 21.4 eur (+1 eur kortelės mokestis) thumbup.gif o prieš tai kai žiūrėjau buvo 28 eur (+1 eur).

Ant lėktuvo bilietų 120 Lt dėl kažkokios valiutos konvertavimo varnelės prašoviau, tai bent ant transferio 22 Lt sutaupiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2011 09 20, 16:01)
Pašnabždėkit kas nors, kiek paliekat arbatpinigių kambarinėms ax.gif

Jeigu Noridoj tai ju tinklalapyje raso 3EUR vidutiniskai, man tai kvailai biski atrodo kai paraso, bet manau jeigu yra parasyta gal joms taip dalis algos skaiciuojama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2011 09 20, 18:33)
Jeigu Noridoj tai ju tinklalapyje raso 3EUR vidutiniskai, man tai kvailai biski atrodo kai paraso, bet manau jeigu yra parasyta gal joms taip dalis algos skaiciuojama  g.gif

trys eur kasdien ? g.gif ohoho sumele gaunasi pvz pora savaiciu pabuvus bigsmile.gif
Is tikro neisikirtau as i arbatpinigiu sistema. Nei viesbutyje, nei baruose. Vienam restorane is viso meniu irasyta, kad i kaina iskaiciuota N proc VAT (suprask PVM) ir 13 proc service charges. Tai cia jau arbatpinigiai, ar vis dar valstybine rinkliava unsure.gif
Mes kaip nesusigaudantys, tai daznai tiesiog palikdavom graza. O ten gaudavosi nuo centu iki keliu euru. Ir nepastebejau jokio skirtumo, visi vos ne is paskos begdavo su padekojimais, kad apsilankem ir uzeikit dar ax.gif
Ai ir vienoj tavernoj uzsisakinejom maista, bet visiskai neatkreipem demesio i kainas. Paprasem saskaitos, mergaite priejo, pasitikslino isvardindama, ka valgem, ka gerem ir pasake, kiek reikia uz tai duoti pinigu (19,60 EUR). Mes nedvejodami sutikom, padavem 20 EUR. Po minutes atbego atsiprasyma su graza, apsiskaiciavo, turejo buti 17,60 EUR. Darytina isvada, kad bent jau kai kur nesukciauja, nors mes niekur neradom akivaizdziu apgauliu. Vienoj vietoj, kad tik uzeitume, dave kortele su 10 proc discount'u. Bet kai barmenui ja parodem, buvo akivaizdziai nepatenkintas. O kitur dave kortele su 20 proc nuolaida ir neprasomi ja pritaike. Dar kitur pigesniu alum viliojo, o paskui pasirode, kad tas alus uz 0,33 litro, kai salia uz vos daugiau pinigu 0,5 litro pila. Bet cia smulkmenos smile.gif Atsiputi, kaip graikas, ir megaujies atostogom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 20 rugsėjo 2011 - 17:54
Kiek laiko prieš skrydį reikia būti Kauno oro uoste, jei neturim registruotino bagažo?
QUOTE(Saga @ 2011 09 20, 18:33)
Jeigu Noridoj tai ju tinklalapyje raso 3EUR vidutiniskai, man tai kvailai biski atrodo kai paraso, bet manau jeigu yra parasyta gal joms taip dalis algos skaiciuojama  g.gif

Šitą aš irgi skaičiau ir nelabai supratau, čia oficialus mokestis (ir ar tas mokestis mokamas, jei turi AI), ar arbatpinigiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 20 rugsėjo 2011 - 21:19
QUOTE(Sandrulia @ 2011 09 20, 21:14)
Kiek laiko prieš skrydį reikia būti Kauno oro uoste, jei neturim registruotino bagažo?

Šitą aš irgi skaičiau ir nelabai supratau, čia oficialus mokestis (ir ar tas mokestis mokamas, jei turi AI), ar arbatpinigiai g.gif

Niu as suprantu kad cia arbatpinigiai, pvz Turkijoj visur iprasta palikti po doleri ar kelis rytais, cia, manyciau, ta pati sistema wink.gif ...... o siuo atveju ir pasnibzda suma, kad per mazai nepaliktum wink.gif
Atsakyti