Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 09 04, 08:00)
Taip suprantu, kad kosmariskas tas oro uostas sestadieniais ? Pirmadieni maziau zmoniu buna  g.gif

pirmadieni man neteko pabuvoti tame oro uoste, bet sestadienio nenoreciau pakartoti doh.gif cool.gif
Atsakyti
Kiek kainuoja pramogos Lido vandens parke? g.gif
Atsakyti
Kas yra "Graikiškoji naktis"? blush2.gif
QUOTE(Sandrulia @ 2011 09 04, 09:54)
Kiek kainuoja pramogos Lido vandens parke? g.gif

Jau radau čia, yra ir daugiau naudingos informacijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 04 rugsėjo 2011 - 11:21
QUOTE(Sandrulia @ 2011 09 03, 21:45)
Gal kas nors turi Noridos nemokamų autobusų grafiką? Bandau susidėlioti, ar spėsim į oro uostą g.gif Jei iš Kardamenos pajudėsim 9.50 val autobusu, ar spėsim į 11 val lėktuvą? g.gif

Aš turiu, reik paieškot, galėčiau nufotkint. Bet kaip Jūs čia skaičiuojat, tai jau žiauriai optimistiškai.
Ar vis dar reikia to grafiko?

QUOTE(TeQuiLa @ 2011 09 04, 07:01)
as slidinejau ant tu akmenu kur vandenyje, o ir taip nemaloniai jie man uz pirstu kliuvo, todel su pavydu ziurejau kaip greitai i jura ibrisdavo zmones su vandens batais.

unsure.gif kaip keista, toks jausmas kad ne tame pačiame pliaže buvom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 09 04, 12:45)
Ar vis dar reikia to grafiko?

Man įdomu, kada pirmas autobusas ryte važiuoja. Jei būtų 7-7.30 val, tai laisvai spėtumėm, o jei vėliau, tai tada teks suktis kitaip. Būčiau dėkinga už grafiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2011 09 04, 11:49)
Man įdomu, kada pirmas autobusas ryte važiuoja. Jei būtų 7-7.30 val, tai laisvai spėtumėm, o jei vėliau, tai tada teks suktis kitaip. Būčiau dėkinga už grafiką 4u.gif

Ne, taip anksti nėra.
Nemokamas važiuoja 9 val., mokamas 8.15 val.
Mūsų skrydis buvo 11.05 val. tai turėjom transferį užsisakiusios. Mikriukas mus paėmė iš Noridos 9.15 val. Labai greit nurūkom.
Gal ir galima bandyt su tuo mokamu važiuot iki Kardamenos. Bet paskui gi vis tiek dar į oro uostą reiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 04 rugsėjo 2011 - 11:59
Vakar parskridom, tai kazkas baisaus buvo, sekanti karta bent trim valandom kos oro uoste anksciau buciau, o vakar pora valandu eilese prasistumdem (jei tai galima pavadinti eile, greiciau didele zmoniu mase) iki vartu prisikasti pavyko tik tuo laiku kai jau lektuvas isskristi turejo, o jis pusvalandziu veliau isskrido, labai neapskaiciuoti srautai.
Atsakyti
Kadangi mes skridom pirmadienį, tai nieko panašaus oro uoste nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.. @ 2011 09 04, 12:09)
Vakar parskridom, tai kazkas baisaus buvo, sekanti karta bent trim valandom kos oro uoste anksciau buciau, o vakar pora valandu eilese prasistumdem (jei tai galima pavadinti eile, greiciau didele zmoniu mase) iki vartu prisikasti pavyko tik tuo laiku kai jau lektuvas isskristi turejo, o jis pusvalandziu veliau isskrido, labai neapskaiciuoti srautai.

ir dar tuos vartus reikia paciam susirasti braunantis per visus is eiles, kadangi svieslenteje neraso schmoll.gif arba ramiai sedeti ir laukti kol uzsidegs isganingieji vartai lotuliukas.gif ir tik tada sunerimus, kad kazkas cia ne taip pradeti bludinti po visa oro uosta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TeQuiLa: 04 rugsėjo 2011 - 12:24
QUOTE(Sandrulia @ 2011 09 04, 11:49)

Va pafotkinau suradusi tą grafiką
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 09 04, 12:55)
Mūsų skrydis buvo 11.05 val. tai turėjom transferį užsisakiusios. Mikriukas mus paėmė iš Noridos 9.15 val. Labai greit nurūkom.

Bet jei ten oro uoste toks bardakas, tai reiktų mažiausiai prieš 2 val vietoj būt, o transferu kaip supratu atveža gan vėlai. O jei imti iš viešbučio taksą iki Kardamenos ir iš ten ankstesniu autobusu važiuoti. Kažkaip nesinori ten grūstis, skubėti ir nervuotis. O taksas iš viešbučio iki oro uosto labai brangus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2011 09 04, 13:13)
Bet jei ten oro uoste toks bardakas, tai reiktų mažiausiai prieš 2 val vietoj būt, o transferu kaip supratu atveža gan vėlai. O jei imti iš viešbučio taksą iki Kardamenos ir iš ten ankstesniu autobusu važiuoti. Kažkaip nesinori ten grūstis, skubėti ir nervuotis. O taksas iš viešbučio iki oro uosto labai brangus doh.gif

mus transferis atveze i oro uosta apie 9.15 h (velavo mus paimti 25 min, tad ne juokais persigandau blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TeQuiLa: 04 rugsėjo 2011 - 13:16