Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

QUOTE(Tulpytė @ 2011 08 31, 22:34)
Sveiki  4u.gif ... O pvz.,  kiek kas mokėjot už bilietus 2asmenims ir vaikui iki 2 metų?? Ir ar "išsivertėt" tik su rankiniu bagažu važiuojant su tokiu vaiku?  g.gif

mes skrisim si pirmadieni, su vaiku, kuriam nera 2 metu. Uz bilietus su vienu regstruotu lagaminu iki 15 kg. ir su visais ten ju papildomais mokesciais mokejom 1299 lt. Gal ir galejom issiversti be to lagamino, nes vaikas jau visai nebenesioja pampersu, bet tiesiog apsidraudem ir be to man labai gerai, kad galiu ramiai visus savo kremus, sampunus pasiimt
Atsakyti
Mes skrisim poryt - irgi 2 suaauge ir puses metu vaikas. Pirkom viena papildoma lagamina 15kg...Ir tai truputi pergyvenu, ar sutilpsim lotuliukas.gif Na, cia bus pirma kelione su vaikui, tai dar neigude truputi, norisi pasiimti kuo daugiau visko vaikui doh.gif Po pirmos keliones turbut jau bus aisku, ko tikrai reikia, o kas nebutina...
Pampersus visus planuoju imti is cia - visai kelionei vien ju susidarys apie 50 vnt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2011 09 01, 14:20)
Pirkom viena papildoma lagamina 15kg...Ir tai truputi pergyvenu, ar sutilpsim lotuliukas.gif

15 kg siaip yra nemazai. Bet kai pasveri tuscia lagamina ir pamatai, kad 3,5 kg jau yra, tai turiniui netiek ir daug lieka g.gif
Atsakyti
Man atrodo vaikui i lektuva galima paimti buteliuka, net jei ten daugiau nei 100 ml. skyscio, ar ne? Ir nereikia jo deti i spec. maisa???
Atsakyti
QUOTE(emelina @ 2011 09 01, 14:53)
Man atrodo vaikui i lektuva galima paimti buteliuka, net jei ten daugiau nei 100 ml. skyscio, ar ne? Ir nereikia jo deti i spec. maisa???

šiaip vaikams iki 4m skysčiai neribojami smile.gif nors prie mano didesnių kai kada prisikabina, kai kada praleidžia su vandeniu, bet jums tikrai nėra ko pergyvent - praeisit, nebent paragaut reikės 4u.gif
Atsakyti
O dar pradejau pergyventi ar gerai padariau check-in'a nes kortelej sumos nenurase, tik rezervavo, ir e-mailu jokio patvirtinimo negavau, kad sekmingai padariau check in. Na bet boarding pass leido atsispausdinti, tai gal viskas gerai??? g.gif
Papildyta:
QUOTE(gėliukas @ 2011 09 01, 15:14)
šiaip vaikams iki 4m skysčiai neribojami smile.gif nors prie mano didesnių kai kada prisikabina, kai kada praleidžia su vandeniu, bet jums tikrai nėra ko pergyvent - praeisit, nebent paragaut reikės  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emelina @ 2011 09 01, 15:20)
O dar pradejau pergyventi ar gerai padariau check-in'a nes kortelej sumos nenurase, tik rezervavo, ir e-mailu jokio patvirtinimo negavau, kad sekmingai padariau check in. Na bet boarding pass leido atsispausdinti, tai gal viskas gerai??? g.gif

jei boarding pasus turi - tai viskas gerai 4u.gif kiek pamenu į meilą nesiunčia, reikia išsisaugoti arba prisijungti ryanair sistemoje- ir tada matysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 09 01, 13:42)
15 kg siaip yra nemazai. Bet kai pasveri tuscia lagamina ir pamatai, kad 3,5 kg jau yra, tai turiniui netiek ir daug lieka  g.gif

Nu bet tavo lagaminas ir keicia svori g.gif kitam forume minejai, kad jis 4 kg sveria.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zickel: 01 rugsėjo 2011 - 22:33
QUOTE(zickel @ 2011 09 01, 23:32)
Nu bet tavo lagaminas ir keicia svori g.gif kitam forume minejai, kad jis 4 kg sveria.. biggrin.gif

Pasodinau ant dietos biggrin.gif
O jeigu rimtai, kas sake, kad sitas mano tongue.gif radau lengvesni pas tevus. Bet daug lengviau nepasidare
Atsakyti
Vat del lagamino svorio, as nusprendziau krautis didele tase - ji nu max 1,5 kg svers... Bet uz tai rankiniam bagazui imsiu viena nedideli lagaminuka, o vyrui - kuprine.
Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2011 09 02, 09:42)
Vat del lagamino svorio, as nusprendziau krautis didele tase - ji nu max 1,5 kg svers... Bet uz tai rankiniam bagazui imsiu viena nedideli lagaminuka, o vyrui - kuprine.

Didele tase turi ratukus ? Ar informavot vyra, kad prie kuprines ant peties dar ir tase nutups biggrin.gif Aisku, jeigu su transferais oro uostas-viesbutis, tai neprastas sprendimas.
O mums tai per Kos prasieiti reiks prie +30, tai as nelinkes tasytis per atostogas. Ir taip kasdien prie stakliu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 09 02, 09:57)
Didele tase turi ratukus ? Ar informavot vyra, kad prie kuprines ant peties dar ir tase nutups  biggrin.gif  Aisku, jeigu su transferais oro uostas-viesbutis, tai neprastas sprendimas.
O mums tai per Kos prasieiti reiks prie +30, tai as nelinkes tasytis per atostogas. Ir taip kasdien prie stakliu  cool.gif

Nea, be ratuku musu tase...bet nesunki ji gavosi visai - panes vyras savo kuprine ir ta tase biggrin.gif O man liks vaiko vezimukas (su vaiku) ir mazas lagaminelis ant ratu smile.gif
Nu gal ir patogiau lagaminas, bet maniskis plastikiniu korpusu pats gal 5-6kg sveria, tai daiktams nebekas is lieka to svorio doh.gif
Atsakyti