Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

QUOTE(arbuzina @ 2011 08 08, 16:02)
Kokiam viesbuty buvot?

arbuzina, akda skrendat? ir i koki viesbuti? ech kaip fainai...noriu as vel.....o dar rudeniui tokios kainos neblogos viesbutuku, kad imciau ir susigundyciau:D ale tik idomu koks oras ten tarkim spalio antroje puseje?
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 08 08, 15:22)
arbuzina, akda skrendat? ir i koki viesbuti? ech kaip fainai...noriu as vel.....o dar rudeniui tokios kainos neblogos viesbutuku, kad imciau ir susigundyciau:D ale tik idomu koks oras ten tarkim spalio antroje puseje?

rugsejo 24 skrendam...
as vaziuoju tik ten, kur tu pramini kelius lotuliukas.gif
Kai planuosi sekancia kelione, butinai man pasakyk, kad zinociau ir kur man vaziuot mirksiukas.gif
Viesbutis lietuviu "etatinis" kaip jau supratau cia paskaitinejus biggrin.gif t.y. Mitsis Norida beach... ir aisku vaziuojam i ji, nes kaina mums pasirode thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2011 08 08, 16:33)
rugsejo 24 skrendam...
as vaziuoju tik ten, kur tu pramini kelius  lotuliukas.gif
Kai planuosi sekancia kelione, butinai man pasakyk, kad zinociau ir kur man vaziuot  mirksiukas.gif
Viesbutis lietuviu "etatinis" kaip jau supratau cia paskaitinejus  biggrin.gif  t.y. Mitsis Norida beach... ir aisku vaziuojam i ji, nes kaina mums pasirode  thumbup.gif

supratau, aga rugsejui spaliui daugelis tu didesniu viesbuciu uz super gera kaina, lyginant su vasara;) ok, sekanti kelione slidinejimo bus:D nezinau kur, bet gal ten pat:D
Atsakyti
Grįžme iš Koso. Viskas labai patiko. Beje, labai daug informacijos radau čia, SM, kas padėjo aplankyti įdomiausias vietas.
Viešbutis - Mikri Poli Kos. Labai geras maistas ir kambariai, pagrinde viskas vokiečių kalba. Bendros tvarkos trūksta. Jūra už gatvės ir siaubingai akmenuotas paplūdimys.
Mašiną nuomavomės iš Trust
Labai patiko Nissyros sala (plaukėm iš Kardamenos uosto). Ugnikalnis labai super. Buvom vienuolyne, gražūs vaizdai. Paskui dar išsimaudėm paplūdimyje.
PLaka Forest - gražūs povai, katinų ten daug, visi alkani ir liesi, suvalgė mūsų atsivežtus keksiukus ir bandeles biggrin.gif Kad mano katinus ten palaikius kokį mėnesį tongue.gif
Aplankėme Zia miestelį. Nustebino kalnų keliai - mūsų keliams dar toli iki jų. Miestelyje yra Maria parduotuvukė, girdėjome kaip jos ieškojo turistai. Ji gal kokia žiniuonė, nes nuotraukų tokios senučiukės prikabinta. Ten aliejaus nusipirkome.
Dar aplankėme keletą miestelių ir , aišku, Kosą. Patiko - daug vaikščiojome. Iš visų aplankytų griūvėsių, kurių šiaip jau nemėgstu, labai patiko tvirtovė. Dar įdomu buvo senoviniame hamame. Mano vaikis iš pradžių nusprendė, kad ten senovinis viešasis tualetas biggrin.gif
Paradise Beach - po akmenuotų paplūdimių tai tikrai rojus bigsmile.gif
Thermos - tikėjausi kažko įspūdingesnio, bet buvo smagu. Vandenyje ištvėriau gal 5 minutes. Gražus vaizdai ten thumbup.gif
Graikai patiko - mandagūs, visada su šypsena, nelenda įkyriai
Visko nesuminėsiu, bet atostogos patiko labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2011 08 05, 10:23)
Galvojam spalio paskutinę savaitę... kaži ar nebus šalta? g.gif

nerizikuociau,ypac,kad keliauti per daug kur nera,labiau relaksui sala(mano manymu) rolleyes.gif
Atsakyti
Tagre, papasakokite placiau apie ta hamama.. Kur jis randasi? Kokios kainos.. kuom skiriasi nuo turkijoje esanciu?
Atsakyti
QUOTE(elenalag @ 2011 08 04, 19:45)
mes busim  Iberostare Panorama Siuites 09.24 . kas buvo ten ?

Aš buvau, viskas ten gerai, tik pliažas akmenuotas.
Atsakyti
QUOTE(Ruta.. @ 2011 08 09, 00:29)
Tagre, papasakokite placiau apie ta hamama.. Kur jis randasi? Kokios kainos.. kuom skiriasi nuo turkijoje esanciu?

Ten neveikiantis hamamas, kaip muziejus - pažiūrėti koks jis senovėje buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2011 08 08, 17:00)
Graikai patiko - mandagūs, visada su šypsena, nelenda įkyriai

Graikai man irgi patiko, neįkyrūs kaip turkai biggrin.gif Čia viena iš priežasčių dėl ko Graikija dabar traukia daug labiau negu Turkija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasje @ 2011 08 09, 21:34)
Graikai man irgi patiko, neįkyrūs kaip turkai biggrin.gif Čia viena iš priežasčių dėl ko Graikija dabar traukia daug labiau negu Turkija lotuliukas.gif

Gal kas buvot Apllon viesbutyje? Mums pakeiti viesbuti ie siulo šį.Kokie atsiliepimai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(muesli @ 2011 08 10, 13:58)
Gal kas buvot Apllon viesbutyje? Mums pakeiti viesbuti ie siulo šį.Kokie atsiliepimai? bigsmile.gif

vietoje kokio viesbucios jums siulo si? is kur pirkote, kiek laiko likus iki keliones pranese apie keitima? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muesli @ 2011 08 10, 14:58)

Mūsų draugai buvo, ir liko labai nepatenkinti. Jų akimis viešbutis tevertas 3 žv. Maistas neskanus. Rodė foto viešbučio teritorijos: visur šiuklšlės, apauge žolėm viskas. Baseine vandens nei kart nekeitė, tik chlorkės ipildavo. savaitės pabaigojoje nebebuvo imanoma maudytis nes šiuklių pilna buvo. unsure.gif Ir papludimys labai prastas šalia viešbučio
Atsakyti