Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

Rytojaus keliautojų čemodanai jau supakuoti? vacation1.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 08 26, 19:08)
user posted image

mes po savaites busim susipakave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2011 08 26, 22:09)
mes po savaites busim susipakave biggrin.gif

mes irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 08 26, 18:08)
user posted image

sekmes smile.gif puikaus laiko smile.gif
as eisiu rytoj krauti lagaminu.
Atsakyti
QUOTE(**Saulė** @ 2011 08 23, 21:51)
Merginos,

kurios buvote Mitsis Norida Beach Hotel , kaip ji vertinate. trip advisor prisikaiciau blogu atsilipeimu,kad pilna girtu Rusijos pilieciu ir nuotrauku su tarakonais prisizurejau sad.gif tai nebezinau kuo tiket, ar vaizdais viesbuciu puslapyje, ar turistautoju darytomis nuotraukomis.
Todel prasau busvusiu "apsviesti ".norime keliauti rugsejo 10 d.

Labai normalus už viešbutis už tokią kainą thumbup.gif . Kambary sutikom kokias tris skruzdėles, bet dėl to nė kiek nesusugadino atostogų smile.gif, neįkando nė viena. Tarakonų tikrai nemačiau. Man asmeniškai labiau trukdo gyventi uodai, širšės ir musės, o šių ten nepastebėjau smile.gif turbūt nėra.
Kambariai tvarkingi, interjeras ne super duper, bet kasdien sutvarkyta, švaru, šviesu.
Maistas skanus, įvairus, bent man nieko netrūko, pilvus vos panešėm smile.gif
Girtų irgi nemačiau, nors Rusijos piliečių nemažai. Barai kokteiliukus pilsto visą dieną, tik pastebėjau dienos metus jie daug "skystesni" gal specialiai, kad nenusigertų niekas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justėP: 27 rugpjūčio 2011 - 16:41
Gero poilsio Kos saloje smile.gif mes jau grizome pries 2 savaites, bet dar prisiminimais gyvenam. Buvo super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tik mano vienas pastebejimas butu toks, kad vakarais labai kando uodai (jie mane labai megsta) tai nebuvo labai smagu.
Norejom issinuomoti motorolerius, tai keliose vietose sake, kad turistams is Lietuvos butina tureti motociklininko teises ir netinka B kategorijos vairuotojo pazymejimas. Kadangi mes buvo 4 suauge, tai ememe masiniuka. Vieni turistai sake, kad rado masina issinuomoti uz 35 eurus, bet mes apejome savo miestelio Marmari, paskui Koso miesto nuomos punktus, tai kaina svyravo mazo masiniuko PANDA nuo 40 iki 70 Euru parai.
Atsakyti
QUOTE(evelinute333 @ 2011 08 28, 11:57)
Gero poilsio Kos saloje smile.gif mes jau grizome pries 2 savaites, bet dar prisiminimais gyvenam. Buvo super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tik mano vienas pastebejimas butu toks, kad vakarais labai kando uodai (jie mane labai megsta) tai nebuvo labai smagu. 
Norejom issinuomoti motorolerius, tai keliose vietose sake, kad turistams is Lietuvos butina tureti motociklininko teises ir netinka B kategorijos vairuotojo pazymejimas. Kadangi mes buvo 4 suauge, tai ememe masiniuka. Vieni turistai sake, kad rado masina issinuomoti uz 35 eurus, bet mes apejome savo miestelio Marmari, paskui Koso miesto nuomos punktus, tai kaina svyravo mazo masiniuko PANDA nuo 40 iki 70 Euru parai.

drinks_cheers.gif as taip pat tik vakar is Koso grizau ir galva pilna ispudžių wub.gif kaip sunku dabar čia Lietuvoje kai už lango apsiniaukę. verysad.gif
Galiu patvirtinti viską, kas čia parašytą. Uodai sukando ir mane, bet kas įdomiausia nei vieno jų nemačiau ir nejaučiau kaip kanda, tik paskui pamatai raudonus spuogelius, kuriuos be galo niežti.
Mes irgi motoroleri norėjome imti, bet nuomos punkte iš karto klausė kokias teisias turime. Kadangi abiejų teisės tik B kategorijos, moco imti begalėjome, tik kažkokį didelės kubatūros keturatį, tai pamąstėm, kad automobiliukas geriau. Išsinuomavom jį už 50 EU. Mūsų viešbutyje buvo galima ir už 30 EU išsinuomoti parai, tačiau visi auto buvo apie 3-4 parom į priekį rezervuoti, tai kaip sakant nespėjome.
Atsakyti
niu jo, orai Lietuvoje nelabai lepina. Man tai va nuskilo, kad i trukija leksiu savaitelei kita savaite, tai dar vasara prasitesiu smile.gif Pirma karta gyvenime atostogavau tokiuose krastuose ir likau labai patenkinta. O kokioje vietoje saloje gyvenote?
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2011 08 28, 13:58)
Mūsų viešbutyje buvo galima ir už 30 EU išsinuomoti parai, tačiau visi auto buvo apie 3-4 parom į priekį rezervuoti, tai kaip sakant nespėjome.

Kokiame viešbutyje?
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 08 27, 09:22)
mes irgi  drinks_cheers.gif

mes taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kreziukas @ 2011 08 28, 20:53)
mes taip pat drinks_cheers.gif

Ir aš, ir aš! biggrin.gif
Į kokius kurortus, viešbučius važiuojat? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brass: 28 rugpjūčio 2011 - 21:25