Rytojaus keliautojų čemodanai jau supakuoti?
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 08 26, 19:08)
mes po savaites busim susipakave
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 08 26, 18:08)
sekmes puikaus laiko
as eisiu rytoj krauti lagaminu.
QUOTE(**Saulė** @ 2011 08 23, 21:51)
Merginos,
kurios buvote Mitsis Norida Beach Hotel , kaip ji vertinate. trip advisor prisikaiciau blogu atsilipeimu,kad pilna girtu Rusijos pilieciu ir nuotrauku su tarakonais prisizurejau tai nebezinau kuo tiket, ar vaizdais viesbuciu puslapyje, ar turistautoju darytomis nuotraukomis.
Todel prasau busvusiu "apsviesti ".norime keliauti rugsejo 10 d.
kurios buvote Mitsis Norida Beach Hotel , kaip ji vertinate. trip advisor prisikaiciau blogu atsilipeimu,kad pilna girtu Rusijos pilieciu ir nuotrauku su tarakonais prisizurejau tai nebezinau kuo tiket, ar vaizdais viesbuciu puslapyje, ar turistautoju darytomis nuotraukomis.
Todel prasau busvusiu "apsviesti ".norime keliauti rugsejo 10 d.
Labai normalus už viešbutis už tokią kainą . Kambary sutikom kokias tris skruzdėles, bet dėl to nė kiek nesusugadino atostogų , neįkando nė viena. Tarakonų tikrai nemačiau. Man asmeniškai labiau trukdo gyventi uodai, širšės ir musės, o šių ten nepastebėjau turbūt nėra.
Kambariai tvarkingi, interjeras ne super duper, bet kasdien sutvarkyta, švaru, šviesu.
Maistas skanus, įvairus, bent man nieko netrūko, pilvus vos panešėm
Girtų irgi nemačiau, nors Rusijos piliečių nemažai. Barai kokteiliukus pilsto visą dieną, tik pastebėjau dienos metus jie daug "skystesni" gal specialiai, kad nenusigertų niekas.
Gero poilsio Kos saloje mes jau grizome pries 2 savaites, bet dar prisiminimais gyvenam. Buvo super
Tik mano vienas pastebejimas butu toks, kad vakarais labai kando uodai (jie mane labai megsta) tai nebuvo labai smagu.
Norejom issinuomoti motorolerius, tai keliose vietose sake, kad turistams is Lietuvos butina tureti motociklininko teises ir netinka B kategorijos vairuotojo pazymejimas. Kadangi mes buvo 4 suauge, tai ememe masiniuka. Vieni turistai sake, kad rado masina issinuomoti uz 35 eurus, bet mes apejome savo miestelio Marmari, paskui Koso miesto nuomos punktus, tai kaina svyravo mazo masiniuko PANDA nuo 40 iki 70 Euru parai.
Tik mano vienas pastebejimas butu toks, kad vakarais labai kando uodai (jie mane labai megsta) tai nebuvo labai smagu.
Norejom issinuomoti motorolerius, tai keliose vietose sake, kad turistams is Lietuvos butina tureti motociklininko teises ir netinka B kategorijos vairuotojo pazymejimas. Kadangi mes buvo 4 suauge, tai ememe masiniuka. Vieni turistai sake, kad rado masina issinuomoti uz 35 eurus, bet mes apejome savo miestelio Marmari, paskui Koso miesto nuomos punktus, tai kaina svyravo mazo masiniuko PANDA nuo 40 iki 70 Euru parai.
QUOTE(evelinute333 @ 2011 08 28, 11:57)
Gero poilsio Kos saloje mes jau grizome pries 2 savaites, bet dar prisiminimais gyvenam. Buvo super
as taip pat tik vakar is Koso grizau ir galva pilna ispudžių kaip sunku dabar čia Lietuvoje kai už lango apsiniaukę.
Galiu patvirtinti viską, kas čia parašytą. Uodai sukando ir mane, bet kas įdomiausia nei vieno jų nemačiau ir nejaučiau kaip kanda, tik paskui pamatai raudonus spuogelius, kuriuos be galo niežti.
Mes irgi motoroleri norėjome imti, bet nuomos punkte iš karto klausė kokias teisias turime. Kadangi abiejų teisės tik B kategorijos, moco imti begalėjome, tik kažkokį didelės kubatūros keturatį, tai pamąstėm, kad automobiliukas geriau. Išsinuomavom jį už 50 EU. Mūsų viešbutyje buvo galima ir už 30 EU išsinuomoti parai, tačiau visi auto buvo apie 3-4 parom į priekį rezervuoti, tai kaip sakant nespėjome.
niu jo, orai Lietuvoje nelabai lepina. Man tai va nuskilo, kad i trukija leksiu savaitelei kita savaite, tai dar vasara prasitesiu Pirma karta gyvenime atostogavau tokiuose krastuose ir likau labai patenkinta. O kokioje vietoje saloje gyvenote?
QUOTE(Qwertama @ 2011 08 28, 13:58)
Mūsų viešbutyje buvo galima ir už 30 EU išsinuomoti parai, tačiau visi auto buvo apie 3-4 parom į priekį rezervuoti, tai kaip sakant nespėjome.
Kokiame viešbutyje?
QUOTE(Kreziukas @ 2011 08 28, 20:53)
mes taip pat
Ir aš, ir aš!
Į kokius kurortus, viešbučius važiuojat?
QUOTE(Brass @ 2011 08 28, 18:22)
Mes gyvensim Kardamenoje, Mitsis family village:) o Jus?