Sveiki
Gal galetumet patarti - plaukiam rugsejo pradzioj i Kos'a ir noretumeme dienai persikelti i Bodruma. Bet musu maze neturi paso - darem jai tik ID kortele. Ar ja ten praleistu tik su ID? Kaip zinia, Turkija ne ES ir ne Sengenas, tai reikia pasu, bet gal kudikiui uztektu ir ID, ar jie ten nuplaukus deda i pasus kazkokius antspaudus?
Papildyta:Dar norejau pasidalinti ispudziais apie viesbuciu rezervacijos sistemas travelrepublic.co.uk ir booking.com
Pries pora dienu rasiau cia klausima, kaip vyksta viesbuciu rezervacija per travelrepublic.co.uk. Kadangi jokio atsakymo nesulaukiau, o viebuti Kos'e jau buvau nusiziurejus, tai surizikavau ir pabandziau rezervuotis. Aisku, travelrepublic iskart nuo korteles rezervavo visa viesbucio kaina, palaukus pusdieni, gavau atsakyma, kad viesbutis negalejo patvirtinti mano uzsakymo, nes neva nepakanka kambariu viesbutyje
ir gali grazinti pinigus, arba as galiu rinktis kita viesbuti. As paprasiau, kad grazintu pinigus. Tas pats viesbutis buvo ir booking.com sistemoje, bet siek tiek brangiau. Rezervavausi tada iskart per ten - po poros valandu man paskambino is paties viesbucio ir pasake, kad viskas ok, rezervuoti mano uzsakyti kambariai ir t.t. Tai kaip cia suprast tada...
? Per travelrepublic kambariu nebuvo, o per booking'a atsirado? Ir dar - per pirmaji iskart nuskaito visa suma, o bookingas nieko nenuskaito - susimokesim vietoje. Nu tai kad ir kiek cia prisiskaiciau nuomoniu apie neva brangia booking.com sistema... Bet man ji patogi, nereikia iskart moketi visos sumos ir pan. O vat kita sistema nuvyle, daugiau per ja tikrai niekad nieko nerezervuosiu
Kol kas kiek teko rezervuotis viesbucius, booking.com ir venere.com yra man pacios geriausios sistemos. Ar yra dar tokiu, kur nenuskaito pinigu is karto?