Nuo stoteles iki viesbucio ~ 1,5 km. Marsrutas driekiasi pro Kos miesto centra. Keliauja du suaugusieji ir vienas lagaminas. Eiti pestute ar ieskoti kazkokio transporto ?
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 08 22, 19:30)
Nuo stoteles iki viesbucio ~ 1,5 km. Marsrutas driekiasi pro Kos miesto centra. Keliauja du suaugusieji ir vienas lagaminas. Eiti pestute ar ieskoti kazkokio transporto ?
as tai eiciau letai, pazioplinejant, gal pasiklysciau - bet cia tik pramoga butu man
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 08 22, 20:46)
as tai eiciau letai, pazioplinejant, gal pasiklysciau - bet cia tik pramoga butu man
Ir as buciau linkes eiti pasidairant. Pasiklysti neturim galimybes bet galvoju, kiek ten to patogumo velkant lagamina
Sveiki keliaujantys,
Is tikruju, tai info apie Kos man truksta ( na gal jei viesbuciuose gyveni tai taip).
Skrendam mes 09.12 i Kardamena ir pasiemem apartamentus uz 120eu 7 naktims.
Niekur neradau info, kokios maisto kainos yra Kos, jei maista perki pats (vaisiai, gerimai, vanduo, kavinese kainos patiekalu) ar yra parduotuves maisto is vis?
Visi automobili nuomojasi, o mes imsim gal motoroleri ar dviracius is vis. Dviracio nuoma skaiciau 3eu parai, tai ne 40eu su automobiliu. Kol kas bilietai su apartamentais man su vyru kainuoja 1500Lt. O kiek viskas isbrangs ziuresim ir manau pateiksiu daugiau info, kas kur ir kiek kainuoja.
Is tikruju, tai info apie Kos man truksta ( na gal jei viesbuciuose gyveni tai taip).
Niekur neradau info, kokios maisto kainos yra Kos, jei maista perki pats (vaisiai, gerimai, vanduo, kavinese kainos patiekalu) ar yra parduotuves maisto is vis?
Visi automobili nuomojasi, o mes imsim gal motoroleri ar dviracius is vis. Dviracio nuoma skaiciau 3eu parai, tai ne 40eu su automobiliu. Kol kas bilietai su apartamentais man su vyru kainuoja 1500Lt. O kiek viskas isbrangs ziuresim ir manau pateiksiu daugiau info, kas kur ir kiek kainuoja.
QUOTE(Daivuliukas @ 2011 08 23, 19:20)
Sveiki keliaujantys,
As nusiteikiau kad kainos tavernose bus kaip mus, tik cia litais, o ten toks pats skaicius eurais. T.y mazdaug 3,5 brangiau. O realiai pamatysim
Palyginimui- Kos mieste pietavome mes su vyru ir musu pabiruciai (4 ir 1,6 metuku) isleidome apie 25 eurus;) emem du gryrosus, labai dideles porcijos, praktiskai dveju ant triju-ketyuriu butu uzteke, kai ar vakariene viesbutyje lauke, jei be vakarienes, tai pats tas ta diiideleeee porcija;) didckiui emen hot doga, irgi toks padidintas buvo. ir sulciu. tiesa mums prie to gyroso atnese nemoakmai alaus;) lekstute maajai su mazais irankiais, kad pavalgytu is musu ji;) visi likom sotus, kai kurie net persivalge. pas mus viesbutukyje, Maramaryje, kainos zenkliai pigesnes, uz gyroso porcija sumokejome 3 eurus, tiesa jis mazesnis, bet sotu sotu....alotos musu viesbutyje 4 eurai, pica, kurios vienas, megstantis pavalgyti paauglys, neiveike, irgi 3 ar 4 eurai. po pietu gavome saltos kavos, cia dovana po pietu. jie visur megejai pavaisinti. viesbutyje vakarojome viena vakara su MB, tai eme mochito koteili, 4 eurai, tiek pat ir seksas papludymyje, dovanu gavome metaxos stikliuka ir uzkandos prie alaus. alu kiek teko matyti musu miestuko tavernose apie 2-4 eurus, bet bent pas mus dar vaisindavo ten ju firmine uzkanda prie alaus- zirniai, kukuruzai, riezutai dziovinti su prieskoniais. kainos pardose- ne pigu, alus pigiausias apie 3,5 lito budavo, net ir daugiau, vandens 1,5 litro, pigiausia ka radome 80 euro centu. maisto kainu neatsimenu, nelabi pirkdavome, bet berods neidele pakuote ale slapiankos pjaustytos apie 2-3 eurus. maramryje buvo prekybos centras normalus konstantina, ar kaip jis ten vadinosi, ilinde buvom i koso mieste esanti prekybos centriuka maziuka, tai ten kainos issgasdino, lyganant su marmariu, nors ir ten nera pigu. tesingai zilvinas sako, kad panasiai, kaip pas mus ltais, pas juos eurais, kai kas gal net ir brangiau;) arbuzo kilas tiesa, keliu vaziuojant apie 1 eura kainavo liepos gale.
QUOTE(Skorpe @ 2011 08 23, 20:06)
4 eurai, tiek pat ir seksas papludymyje
Cia turbut paskutiniai du zodziai kabutese turejo buti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 08 23, 21:02)
Cia turbut paskutiniai du zodziai kabutese turejo buti
tiksliai taip
Kazkur skaiciau kad Kos'e yra Lidl'as
Papildyta:
Aciu uz info
Papildyta:
QUOTE(Skorpe @ 2011 08 23, 21:05)
tiksliai taip
Aciu uz info
Vanduo is saldituvo 1,5l- 0,8eu, pakuote 8vnt. 1,5-2eu, alaus skardine 1,26eu, uozio 0,35l-4,8eu, kavos pokelis 96g-1,2eu, tavernose kava 1-1,9eu,pomidorai 0,6-0,7eu, jogurto kibiriukas 1l-4,5eu....Juodos duonos ten nera. Vaziuojant i Koso miesta yra LIDL prekybos centras, ten kainos zemesnes. Kardamenoj pilna supermarketu.Apsipirkti jokiu problemu nera. Du gultai su skeciu 5eu dienai, kai kur prie tavernu lankytojams gultai nemokamai. Galima ir be gultu... Benzinas E-95 - 1,7eu. Fiat Panda 45eu parai, 120eu-3parom.Kardamenoj su dviraciu nezinau kur galima nuvaziuot Kardamena labai patiko, ramus ir jaukus miestukas, turintis "basanaviciaus"gatve pilna smulkiu krautuveliu ir kaviniu.
Merginos,
kurios buvote Mitsis Norida Beach Hotel , kaip ji vertinate. trip advisor prisikaiciau blogu atsilipeimu,kad pilna girtu Rusijos pilieciu ir nuotrauku su tarakonais prisizurejau tai nebezinau kuo tiket, ar vaizdais viesbuciu puslapyje, ar turistautoju darytomis nuotraukomis.
Todel prasau busvusiu "apsviesti ".norime keliauti rugsejo 10 d.
kurios buvote Mitsis Norida Beach Hotel , kaip ji vertinate. trip advisor prisikaiciau blogu atsilipeimu,kad pilna girtu Rusijos pilieciu ir nuotrauku su tarakonais prisizurejau tai nebezinau kuo tiket, ar vaizdais viesbuciu puslapyje, ar turistautoju darytomis nuotraukomis.
QUOTE(**Saulė** @ 2011 08 23, 20:51)
Merginos,
skaiciau ir as, bet nelabai demesio kreipiau ...... visada ir visur yra ir bus nepatenkintu..... aplinka grazi, geras papludimys, maistas skanus ir man to uzteko kad uzsisakyti..... siaip viesbutis nebrangus, o jeigu per Udriu tai is viso pigus, tai ir nusiteikiau kad gali buti seniau remontuotas ir pan, o jeigu kokia skruzde praleks tai ai...... vienzo kai kur skaitant man apsirode kad kazkas savo isprususi skoni demonstruoja.......