Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

QUOTE(TeQuiLa @ 2011 08 18, 21:27)
kiek kainuoja autikas nuo oro uosto iki Lambi jei toks aisku yra, mastau cia zaisti su miesto transportu nuvykimui i viesbuti ar is karto imti gryztama transferi?

Mes vaziavom is oro uosto i Kos autobusu. Tada reikia truputi paeiti ir rasit kita stotele, o is jos veza i Lambi. Siaip viskas paprasta smile.gif
Kaina: is oro uosto iki Kos autobuso bilietas kainavo 3.20, is Kos iki Lambi - 1.10
gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivonnna: 19 rugpjūčio 2011 - 10:45
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 08 19, 06:29)
Na va, dar apie booking.com Kai kas čia vis pasisako, kad tai yra labai brangi vieta viešbučių rezervacijai. Dabar yra pasiūlymas grynai atitinkantis mano kelionės laiką ir reikalavimus (paprastas viešbutis, patogioj Kos miesto vietoj, kad būtu patogu paturistauti, pusryčiai įskaičiuoti). 555.92 Lt 7 n. ir nemokamas atšaukimas. Sakyčiau labai netgi neblogai  rolleyes.gif
Nesigailiu, kad užsisakinėjau kitur iš anksto, bet booking.com ir toliau naudosiuos, kaip puikia vieta ieškotis viešbučių  ax.gif

na ju nereikia niekas cia nepasisake,kad booking.com YRA LABAI BRANGI VIETA VIESBUCIO REZERVACIJAI schmoll.gif
Asmeniskai is asmeniniu pastebejimu rasiau,kad

Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 13, 09:25)
tai niekas ir nesako,kad nepasitaiko geru pasiulymu.Ir tas blogas zodis cia ne vietoje,nes blogai niekas ir nesako apie juos,patikimi,tvarkingi viskas kaip ir tvarkoje,bet kai lyginiesi kainas tai matai,kad vistik dazniausiai brangiau,aisku ne visada ir ne 100%.Juk visko ir neisnarsysi nuolat,neseksi visu pasiulymu 4u.gif Tiesiog is savo pastebejimu rasai.
O ir salygos ju neblogos,kai gali atsaukti uzsakyma finansiskai nenukentedamas.Bet kai sekiau kainas ir kai buvo isties pigus variantai,like kaip suprantu likutines vietos tai prase pilno apmokejimo su salyga,kad nebegrazins.
O siaip pilna yra per uzsakyti ir pasilyginti kainas.

Man si sistema naudinga perziureti siulomus viesbucius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 19 rugpjūčio 2011 - 12:40
kiek man asmeniskai teko susidurt su booking.com, tai ten l.brangu.. paprasciausiai kiek lyginau viesbucius, tai booking.com zymiai brangiau nei hotels4u.com... nu bet aisku cia kaip kam smile.gif gal kitiems pasiseka rast geru pasiulymu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Skaitydama temute suradau labai daug naudingu patarimu pradedant nuo maisto ir baigiant viesbuciais. 4u.gif

Tik man iskilo toks klausimukas, pries keleta savaiciu uzsirezervavau viesbuti Kose per booking.com sistema ir klausimas butu toks, kada yra nusiskaiciuojami pinigai nuo korteles? 4u.gif Nes tik uzrezervavus nieko nenuskaiciavo. g.gif Iskrendam i Kos po dvieju savaiciu, todel bijau, kad nebutu po to jokiu nesklandumu g.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 08 20, 20:54)
Sveiki,

Skaitydama temute suradau labai daug naudingu patarimu pradedant nuo maisto ir baigiant viesbuciais.  4u.gif

Tik man iskilo toks klausimukas, pries keleta savaiciu uzsirezervavau viesbuti Kose per booking.com sistema ir klausimas butu toks, kada yra nusiskaiciuojami pinigai nuo korteles?  4u.gif  Nes tik uzrezervavus nieko nenuskaiciavo.  g.gif Iskrendam i Kos po dvieju savaiciu, todel bijau, kad nebutu po to jokiu nesklandumu  g.gif

kai mes nuvykom i viesbuti, receptione paklause, ar gali pinigus nuskaiciuoti nuo tos korteles, kuri buvo panaudota rezervacijai. Taciau mes sumokejome grynais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2011 08 20, 20:05)
kai mes nuvykom i viesbuti, receptione paklause, ar gali pinigus nuskaiciuoti nuo tos korteles, kuri buvo panaudota rezervacijai. Taciau mes sumokejome grynais smile.gif

Tai kaip suprantu atvykus i viesbuti nusiskaiciuos is korteles arba grynaisiais sumokesim ar nea? g.gif Aciu, nuraminote mane labai 4u.gif

Beje kas neseniai grizote is Kos ar planuojate artimiausiu metu vykti is kur planuojat nuomotis masina? Kiek ziurejau rugsejo pradzia kaip high season dar skaitos, tai ir kainos dvigubos doh.gif
Atsakyti
Na va, vyksime spalio menesi i Kos'a ir mes smile.gif kas del booking.com, tai mano atveju vos ne dvigubai pigiau gaunasi uzsisakineti per hotels4u.. Skrydis+apartamentai su virtuvele zmogui gavos 450lt smile.gif apsistosime Kefalos regione. tikiuosi nesusalsim biggrin.gif nors klausiau drauges, kuri gyvena Graikojoj, tai sake tikrai nesusalsim, tik vakarai gali buti kiek vesesni smile.gif
Atsakyti
Skaičiau šitoj temoj, kad Norida viešbutis yra 4 km nuo Kardamenos. Į kurią pusę? Bandau atsekti kurioj tiksliai vietoj jis yra, bet nesiseka.
Dar klausimukas - planuojam nuo oro uosto važiuoti į viešbutį autobusu, kaip supratau Kardamenoj teks persėsti į kitą autobusą. Ar toj pačioj stotelėj, kur išlipsim, ar reiks ieškoti kitos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 21 rugpjūčio 2011 - 08:42
QUOTE(Sandrulia @ 2011 08 21, 09:41)
Skaičiau šitoj temoj, kad Norida viešbutis yra 4 km nuo Kardamenos. Į kurią pusę? Bandau atsekti kurioj tiksliai vietoj jis yra, bet nesiseka.

aš kiek prisitraukus buvau satelitą, tai į dešinę jei nuo jūros žiūri į miestą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2011 08 21, 09:41)
Dar klausimukas - planuojam nuo oro uosto važiuoti į viešbutį autobusu, kaip supratau  Kardamenoj teks persėsti į kitą autobusą. Ar toj pačioj stotelėj, kur išlipsim, ar reiks ieškoti kitos?

Bus kita stotele mirksiukas.gif Tik nesutampa laikas,reiks laukti apie 2 val.Bet yra kita iseitis-kursuoja Mitsis tinklo nemokamas autobusas,kuris is Kardamenos isvyksta 11:45 ir 12:00,jei graziai paprasysite,gal paves. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
norejau pasiteirauti, ar kas nors yra rezervaves viesbuti per travelrepublic.com? Kaip per ji vyksta rezervacija - iskart nuskaiciuoja pinigus ar kazkaip kitaip? Nes mano rastas viesbutis Kos'e per travelrepublic gaunasi keliasdesimt euru pigesnis negu per booking.com. Per booking.com esu rezervavus jau daugybe kartu, niekad jokiu nesklandumu nebudavo ir dazniausiai susimoketi is anksto nereikedavo, o tik nuvykus i viesbuti... Kazin kaip su travelrepublic? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nataR @ 2011 08 21, 21:50)
Bus kita stotele mirksiukas.gif Tik nesutampa laikas,reiks laukti apie  2 val.Bet yra kita iseitis-kursuoja Mitsis tinklo nemokamas autobusas,kuris is Kardamenos isvyksta 11:45 ir 12:00,jei graziai paprasysite,gal paves. 4u.gif

O kaip rasti tą stotelę? ar parodys vairuotojas paklaustas?
Atsakyti