QUOTE(blue_pixie @ 2012 01 31, 15:07)
Pasidariau sia procedura. Truko 1,5 val. Is karto po po proceduros blakstienos atrode lyg butu padazytos tik ka atodarytu skystu tusu (taip labai plonai ir siek tiek po kelias blaksienas sulipus) ir labai graziai riestos. Para laiko po proceduros sake nieko nedaryti akims (neslapinti, nevalyti). Po paros nuprausus blakstienas jos pasidare minkstos, dingo tuso efektas, taciau jos isliko tamsios, riestos. Sunku pasakyti ar jos pastorejo ir pailgejo deka keratino... Mano blakstieno naturaliai yra ilgos, tik nebuvo riestos ir juodos, tai efektas labai grazus dabar. Visumoje procedura esu patenkinta 9/10 balu. Pirkta buvo su akcija. Jeigu be akciju ir nuolaidu, tai sakyciau gal per prangu butu. Buvau dariusi pries tai chemini rietima ir dazyma. Efektas panasus, bet ne taip graziai viena akis uzriesta buvo, kazkaip lauze blakstienas

ir maziau gal ryskios. Yumi tikrai geriau

Siaip kartosiu, nes turiu dar viena akcijini kupona, uz pilna kaina neiciau
Ai del tolimesnes prieziuros sake atsisakyti visokiu alieju, riebiu kremu paakiams, dvifaziu valikliu, nes visi sitie dalykai trumpina efekto laika. Tai kokiais ricinu aliejais po proceduros nepasitepliosit...
Idomu butu asiliepimai po menesio. Kiek girdejau, tai nelabai. Kazkaip veltis pradeda blakstienos ir napaklusnios.
Papildyta:
QUOTE(^^liutuke @ 2011 11 11, 01:50)
As manau nebutinai keratinas tiesina, juk buna jis skirtas tik atstatymui (t. y. naudojamas mazesnis jo kiekis nei tiesinant), gal cia ir butu atsakymas
Taip. Keratinas atstato. Keratino paluku tiesinimas paildomai tiesinamas su karstomis znyplemis.