QUOTE(aukso^gysla @ 2012 04 05, 19:52)
Kiek galiu pasakyti, tai net keturių planetėlių konjunkcija reiškia tai, kad žmogaus gyvenime turėtų būti stipriai išreikšti laimės-sėkmės periodai ir nesėkmių-praradimų periodai .. priklausomai nuo tranzitų .. tranzituojančių planetų aspektų šiam steliumui.
Turiu šiek tiek panašų pavyzdį pas kelis žmones .. bet dar trūksta žinių drąsiai teigti išvadas. Nebent jeigu niekas nesupyktų .. galėtume draugiškai pasidalinti prielaidomis ..
Gal kokią tai įtaką šios konjunkcijos jūs esate pastebėjusi to žmogaus charakteryje ir gyvenime .. ?
Turiu šiek tiek panašų pavyzdį pas kelis žmones .. bet dar trūksta žinių drąsiai teigti išvadas. Nebent jeigu niekas nesupyktų .. galėtume draugiškai pasidalinti prielaidomis ..
Gal kokią tai įtaką šios konjunkcijos jūs esate pastebėjusi to žmogaus charakteryje ir gyvenime .. ?
dar nepastebejau, cia mano dukrytes horoskopas. Pati irgi turiu 4 planetas saulyje, tai kiek skaiciau tureciau daug keliaut. Keliavau nemazai, gyvenau uzsienyje kelis metus. Mano gyvenime iki siol buvo 2 etapai, vienas kai viskas klostesi geriau, nei svajojau, kitas ziauri duobe, kai teko viska pradet nuo pradziu ir surinkt save is naujo visose srityse. Tai kaip ir jusu prielaidos man tinka