Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos teorija ir praktika

QUOTE(aukso^gysla @ 2012 04 05, 19:52)
Kiek galiu pasakyti, tai net keturių planetėlių konjunkcija reiškia tai, kad žmogaus gyvenime turėtų būti stipriai išreikšti laimės-sėkmės periodai ir nesėkmių-praradimų periodai .. priklausomai nuo tranzitų .. tranzituojančių planetų aspektų šiam steliumui.

Turiu šiek tiek panašų pavyzdį pas kelis žmones  .. bet dar trūksta žinių drąsiai teigti išvadas. Nebent jeigu niekas nesupyktų .. galėtume draugiškai pasidalinti prielaidomis .. smile.gif
Gal kokią tai įtaką šios konjunkcijos jūs esate pastebėjusi to žmogaus charakteryje ir gyvenime .. ?

dar nepastebejau, cia mano dukrytes horoskopas. Pati irgi turiu 4 planetas saulyje, tai kiek skaiciau tureciau daug keliaut. Keliavau nemazai, gyvenau uzsienyje kelis metus. Mano gyvenime iki siol buvo 2 etapai, vienas kai viskas klostesi geriau, nei svajojau, kitas ziauri duobe, kai teko viska pradet nuo pradziu ir surinkt save is naujo visose srityse. Tai kaip ir jusu prielaidos man tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2012 04 05, 18:52)
Kiek galiu pasakyti, tai net keturių planetėlių konjunkcija reiškia tai, kad žmogaus gyvenime turėtų būti stipriai išreikšti laimės-sėkmės periodai ir nesėkmių-praradimų periodai .. priklausomai nuo tranzitų .. tranzituojančių planetų aspektų šiam steliumui.

Turiu šiek tiek panašų pavyzdį pas kelis žmones  .. bet dar trūksta žinių drąsiai teigti išvadas. Nebent jeigu niekas nesupyktų .. galėtume draugiškai pasidalinti prielaidomis .. smile.gif
Gal kokią tai įtaką šios konjunkcijos jūs esate pastebėjusi to žmogaus charakteryje ir gyvenime .. ?

tikrai teisybė, kurią labai lengva paaiškinti. tarkim paimkite Saturną ir stebėkite jo judėjimą, jis yra ir taip jau blogis pats savaime, tačiau tam tikrais periodas (kai sudaro neigiamus aspektus) būna blogių blogis, dabar įsivaizduokit, jūsų gyvenime nutinko kažkokia bėda, pasižiūrite į tranzitus ir matote, kad Saturnas sudarė tuo metu opoziciją su kažkuo, na bet viskas praėjo pakankamai išgyvenamai, nes jūsų planetos pasiskirstę tolygiai ir turite laiko atsikvėpti iki kitos Saturno bjaurasties. Dabar įsivaizduokite, kad jūs turite steliumą, taigi kas gaunasi? kad jūsų gyvenime eis 4 (arba daugiau) opozicijų viena po kitos be atokvėpio ir nesėkmių periodas truks 4 kartus ilgiau. Tas pat ir tarkim su Jupiterio trinu ar konjunkcija, jūsų sėkmė truks 4 kartus ilgiau.
tranzitai paaiškina, kodėl vieniems sekasi kitiems ne. tarkim vieno žmogaus horoskopas išsidėstęs taip, kad Jupiteris, sudarydamas konjunkciją su Jupiteriu, dar sudarys triną su Saulę, kito tuo tarpu kvadratūrą su Saturnu. Tai kaip manote, kas periodiškai išgyvens sėkmę, o kas bus amžinas nelaimėlis?
Atsakyti
Per tranzitus galima atsekti daug dalykų. Dažnai pasižiūriu savo tranzitus į priekį, o poto stebiu kaip klostysis įvykiai. Jeigu atvirai - viskas stebėtinai tiksliai pildosi. 4u.gif
pupsikėlis
čia toks nekorektiškas klausimas .. bet .. jūsų braižas toks panašus į Rozmarino ..mhm.. Ar čia tik šiaip panašumas?

Kalijaaa
Dėl santuokos geriausia analizuoti Septintą namuką .. Ta konjunkcija gali būti ir nesusijusi .. suprantat?

Įdomu kokiame name yra jūsų steliumas Šaulyje; jeigu nepaslaptis-kokios planetos jį sudaro ?

* * * * * * * * *

Gal kas turite elektroniniame formate knygą:
шестопалов "кармическая астрология"
užsimučinau.. niekaip nepavyksta atsisiųsti doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 06 balandžio 2012 - 10:37
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 06, 06:19)
tikrai teisybė, kurią labai lengva paaiškinti. tarkim paimkite Saturną ir stebėkite jo judėjimą, jis yra ir taip jau blogis pats savaime, tačiau tam tikrais periodas (kai sudaro neigiamus aspektus) būna blogių blogis, dabar įsivaizduokit, jūsų gyvenime nutinko kažkokia bėda, pasižiūrite į tranzitus ir matote, kad Saturnas sudarė tuo metu opoziciją su kažkuo, na bet viskas praėjo pakankamai išgyvenamai, nes jūsų planetos pasiskirstę tolygiai ir turite laiko atsikvėpti iki kitos Saturno bjaurasties. Dabar įsivaizduokite, kad jūs turite steliumą, taigi kas gaunasi? kad jūsų gyvenime eis 4 (arba daugiau) opozicijų viena po kitos be atokvėpio ir nesėkmių periodas truks 4 kartus ilgiau. Tas pat ir tarkim su Jupiterio trinu ar konjunkcija, jūsų sėkmė truks 4 kartus ilgiau.
tranzitai paaiškina, kodėl vieniems sekasi kitiems ne. tarkim vieno žmogaus horoskopas išsidėstęs taip, kad Jupiteris, sudarydamas konjunkciją su Jupiteriu, dar sudarys triną su Saulę, kito tuo tarpu kvadratūrą su Saturnu. Tai kaip manote, kas periodiškai išgyvens sėkmę, o kas bus amžinas nelaimėlis?

As ir galvoju ko tai mano tas sudinas laikotarpis jau 2 metai nesibaigia doh.gif

QUOTE(aukso^gysla @ 2012 04 06, 11:27)
Per tranzitus galima atsekti daug dalykų. Dažnai pasižiūriu savo tranzitus į priekį, o poto stebiu kaip klostysis įvykiai. Jeigu atvirai - viskas stebėtinai tiksliai pildosi.  4u.gif

Kalijaaa
Dėl santuokos geriausia analizuoti Septintą namuką .. Ta konjunkcija gali būti ir nesusijusi .. suprantat?

Įdomu kokiame name yra jūsų steliumas Šaulyje; jeigu nepaslaptis-kokios planetos jį sudaro ?

* * * * * * * * *

Suprantu, bet nemoku dar visko apibendrint ir nesu taip gerai isanalizavus kiekviena busta atskirai blush2.gif Pas mane ten Dsc Avine. Gal patartumet i ka reikia atkreipt demesi analizuojant santuoka/partneryste? Kadangi jau karta buvau prie altoriaus tai pas mane ne viena ji bus ax.gif
O steliumas pas mane: Menulis/Neptunas 3 buste, Jupiteris/Uranas 2 buste ir visi Saulyje

As neturiu, bet galiu per torenta parsisiust mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2012 04 06, 10:27)
Per tranzitus galima atsekti daug dalykų. Dažnai pasižiūriu savo tranzitus į priekį, o poto stebiu kaip klostysis įvykiai. Jeigu atvirai - viskas stebėtinai tiksliai pildosi.  4u.gif
pupsikėlis
čia toks nekorektiškas klausimas .. bet .. jūsų braižas toks panašus į Rozmarino ..mhm.. Ar čia tik šiaip panašumas?

Kalijaaa

* * * * * * * * *

Pasiklauskite rozmarino biggrin.gif girdėjau be galo mėgsta, kai kažkas kišasi į jo reikalus biggrin.gif kodėl reikia kažką lyginti, kažkur knaisiotis, kažkokių sąmokslo teorijų ieškoti? kuo tai susiję su šia diskusija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsikėlis: 06 balandžio 2012 - 11:59
QUOTE(Kalijaaa @ 2012 04 06, 11:14)
Suprantu, bet nemoku dar visko apibendrint ir nesu taip gerai isanalizavus kiekviena busta atskirai  blush2.gif  Pas mane ten Dsc Avine. Gal patartumet i ka reikia atkreipt demesi analizuojant santuoka/partneryste? Kadangi jau karta buvau prie altoriaus tai pas mane ne viena ji bus  ax.gif 
O steliumas pas mane: Menulis/Neptunas 3 buste, Jupiteris/Uranas 2 buste ir visi Saulyje

As neturiu, bet galiu per torenta parsisiust  mirksiukas.gif

Yra sakiusi viena astrologė kad Uranas II gali duoti polinkį į astrologiją. Pas mane igri II Uranėlis .. ir vis traukia ir traukia domėtis šita Painiava doh.gif
Reiškia VII valdovas yra Marsas, kiek domėjausi .. tai .. jo padėtis turėtų daugmaž nupasakoti apie sąntuoką(greičiausiai pirmąją sąntuoką), dar rašoma - jeigu į VII lauką įeina kitas ženklas, tuomet sekančios sąntuokos signifikatorius būna to ženklo valdovas. Planetos VII laukia irgi apibūdina sąntuoką, tik nesu tikra kaip jos įtakoja pirmą ir poto kitus susituokimus .. kaipkas teigia kad priklauso kiek planeta kuri randasi VII laukia turi aspektų(mažorinių) tiek ir kartų bus vedybos, kurių pobūdis priklauso nuo aspektų rūšies ir pan. Dar.. jeigu mažai duomenų..žiūrima į moters Saulę (dienos gimimas) arba Marsą (naktinis giminas).
Žodžiu.. rinktis kaip interpretuoti yra iš ko smile.gif

QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 06, 11:54)
kodėl reikia kažką lyginti, kažkur knaisiotis, kažkokių sąmokslo teorijų ieškoti? kuo tai susiję su šia diskusija?

nesusiję, tiesiog pasiilgau jos įdomių pastebėjimų astrologijos tema .. Tai maniau kad sugrįš kitu slapyvardžiu. Dabar viskas aisq. Neesat tai neesat:)
Atsakyti
na Marsas mano yra 8 buste, kaip ir Saule, bei Merkurijus. Jie visi kartu ten bozuojasi, o 7 tik Dsc g.gif
Atsakyti
šiais laikais labai sunku įvertinti, kiek bus santuokų, nes santuokos institutas nebeturi tokių griežtų ribų kaip anksčiau. vyras ir moteris gyvena 15 metų kartu, augina vaikus - tai čia kas? santuoka ar nesantuoka? tas pat ir su vaikų skaičiumi, mes naudojam kontracepciją, daromės abortus, kaip norim taip planuojam savo nėštumus, tai kokia prasmė nustatinėti, kiek žmogus turės vaikų, jei šią sritį jis pajėgus sąmoningai kontroliuoti.
Atsakyti
aukso^gysla parsisiunciau ta elektronine knyga, gali parasyt man savo skype i az, persiusiu

pupsikėlis na galima tada visa tai vadint partneryste, as asmeniskai tai turejau galvoje sakydama santuoka smile.gif Sunku ivertint, bet galimybes vistiek idomios lotuliukas.gif Pagal rankos linijas man nusimato 3 ir 4 vaikai, bet viskas zmogaus rankuose ane? Galima gi sustot ir ant 2 biggrin.gif
Atsakyti
O jūs sekate savo tranzitus? labai įdomu, kas šiuo metu vyks su lėtosiomis planetomis (tranzitai, aspektai) į ką iš to atkreipėte dėmesį. jei įdomu, galėsiu parašyti savo.
Papildyta:
QUOTE(Kalijaaa @ 2012 04 06, 13:11)
aukso^gysla parsisiunciau ta elektronine knyga, gali parasyt man savo skype i az, persiusiu

pupsikėlis na galima tada visa tai vadint partneryste, as asmeniskai tai turejau galvoje sakydama santuoka smile.gif Sunku ivertint, bet galimybes vistiek idomios  lotuliukas.gif  Pagal rankos linijas man nusimato 3 ir 4 vaikai, bet viskas zmogaus rankuose ane? Galima gi sustot ir ant 2  biggrin.gif

tai va esmė ir yra tame, ar partnerystė ir santuoka tapatu? o jei partnerystės niekad nebuvo, bet iš atsitiktinių santykių yra bendras vaikas, tai čia santuoka ar ne? nes galima įvairiai interpretuot. aš asmeniškai sau nesu dar pateikus galutinio atsakymo varianto.
Atsakyti
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 06, 14:13)
O jūs sekate savo tranzitus? labai įdomu, kas šiuo metu vyks su lėtosiomis planetomis (tranzitai, aspektai) į ką iš to atkreipėte dėmesį. jei įdomu, galėsiu parašyti savo.
Papildyta:

tai va esmė ir yra tame, ar partnerystė ir santuoka tapatu? o jei partnerystės niekad nebuvo, bet iš atsitiktinių santykių yra bendras vaikas, tai čia santuoka ar ne? nes galima įvairiai interpretuot. aš asmeniškai sau nesu dar pateikus galutinio atsakymo varianto.

dar neseku, dar tik isivaziuoju i astrologija. Pakolkas bandau su visais nataliniais aspektais issiaiskint iki galo ir tvirtai, tada jau bandysiu ziureti tranzitus.
o del partnerystes tai deciau = zenkla prie santuokos, jei ji trunka bent metus. Na o vaikai deja nevisada buna susije su musu partnerystem lotuliukas.gif Cia manau 2 nesusije dalykai 4u.gif
Atsakyti
Dar norėjau papildyti.. apie spartnerystę reikia būtinai žiūrėti direkcijose .. Jeigu nėra VII lauko ingresijos ar aspekto tai laikoma kad įvykis negalimas. Ir dar yra daug visokių detalių.. Dar būtinai turi sudalyvauti IV ar X laukai, ir pagal aplinkybes kiti laukai. Žodžiu, į šį įvyki daug kas įeina.
O kad būtų pasirašytas oficialus dokumentas (liudyjimas) greičiausiai be Saturno gero aspekto irgi neapsieti..
doh.gif

Kalijaaa
ir aš dar palyginti tik pradinukė, bet kuo toliau tuo vis aiškiau matosi, nebe taip sunku kaip pradžioje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 06 balandžio 2012 - 14:30