Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos teorija ir praktika

QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 05, 09:38)
dėl planetų, tai aš matau, kad raudona spalva žymimi šviesuliai, o visos kitos juoda, žalių planetų nematau, bet galbūt tiesiog žiūrime į skirtingas versijas.

o kurią versiją ir realese'ą žiūrite jūs? rolleyes.gif
o ką turite omenyje "šviesuliai"?
žinau apibrėžimą, jog
Šviesulys – 1. Šiuolaikinėje astronomijoje šviesuliais vadina žvaigždes (tarp jų ir Saulę), kadangi jos pačios skleidžia šviesą; 2. Senovės astronomijoje ir astrologijoje šviesuliais vadinti bet kokie švytintys kūnai (Saulė, Mėnulis, planetos, žvaigždės). Tokiu būdu šviesuliams buvo priskiriami ir kūnai, kuriems savaiminis švytėjimas nebūdingas.
Atsakyti
kad aš dabar atsiminčiau, kurią buvau susiinstaliavus įdomumo dėlei, jau ištryniau.

šviesuliai astrologijoje yra Saulė ir Mėnulis.
Atsakyti
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 05, 10:38)
jo, įdomumo dėlei atsidariau naujesnę versiją ir matau, kad ten spalvinė gama kitokia, bet juk ant pačio aspekto uždėtas net ženkliukas, koks konkrečiai tai aspektas, tai vis tiek nesuvokiu kaip gali kilti toks klausimas? na nebent problema tame, jog net teoriškai nežinoma, kurie aspektai yra geri, kurie blogi.

dėl planetų, tai aš matau, kad raudona spalva žymimi šviesuliai, o visos kitos juoda, žalių planetų nematau, bet galbūt tiesiog žiūrime į skirtingas versijas.

Vakar tik parsisiunciau Zet9. Spejau tik nustatyt ir daug maz per funkcijas praejau. Pries tai vis per astro ir rusiskus saitus ziuredavau, visur tos spalvos turi skirtingas reiksmes, todel pasitikslinau ar teisingai galvoju. Neziurejau tos dienos aspektu, man toj programoj dar daug kas nezinoma ax.gif
Atsakyti
Na tai pabandyk užvesti su pele ant bet kurios vietos ir pamatysi, kad programa meta visą reikalingą informaciją. Man asmeniškai naujos versijos nepatinka. Šiaip bent jau senojoje ZET 7 paspaudus pelės dešinį ant tuščio ploto, išmeta lentelę su reikalingiausiais nustatymais, ją išsinagrinėjus, tapa viskas daug maž aišku ir nereikia tuščiai klaidžioti ieškant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsikėlis: 05 balandžio 2012 - 11:27
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 05, 12:26)
Na tai pabandyk užvesti su pele ant bet kurios vietos ir pamatysi, kad programa meta visą reikalingą informaciją. Man asmeniškai naujos versijos nepatinka. Šiaip bent jau senojoje ZET 7 paspaudus pelės dešinį ant tuščio ploto, išmeta lentelę su reikalingiausiais nustatymais, ją išsinagrinėjus, tapa viskas daug maž aišku ir nereikia tuščiai klaidžioti ieškant.

O pas tave Lite ar Pro, Geo? Skaiciau, kad dauguma linke 7 naudotis ar net 5.12, bet pakolkas neradau is kur galima butu jas nemokamai parsisiust(Pro ar Geo versijas). Visur jau senos nuorodos arba uzblokuota ax.gif Ir 9 paspaudus desini atsiranda pagrindiniai nustatymai, bet bandziau per cia file:///C:/ZET%209/Language/English/Manual/temp.html artimiau susipazint smile.gif

Siaip reiketu dar rusu kalba normaliai suinstaliuot kompe, nes pasirinkus rusu hieroglifai issoka. Gal kas buvot susidure su tuo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalijaaa: 05 balandžio 2012 - 12:17
Pro, šita versija tik mokama. Štai čia nemokama ZET 7 versija, tiesa ji turi netikslumų, bet tikriausiai ir kitos nemokamos versijos jų turi:

http://www.zaytsev.c...ldversions.html
Atsakyti
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 05, 13:15)
Pro, šita versija tik mokama. Štai čia nemokama ZET 7 versija, tiesa ji turi netikslumų, bet tikriausiai ir kitos nemokamos versijos jų turi:

http://www.zaytsev.c...ldversions.html

zinau, bet gerai paieskojus manau galima rast ir pro is kur parsisiust g.gif rusiskose kiek bandziau visur jau iseme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalijaaa @ 2012 04 05, 12:22)
zinau, bet gerai paieskojus manau galima rast ir pro is kur parsisiust  g.gif rusiskose kiek bandziau visur jau iseme  ax.gif

na šito tikrai nežinau. prieš metus vienas žmogus man irgi įrodinėjo, kad viską surast įmanoma, tačiau jo paieškos baigėsi nesėkmingai.
Atsakyti
O kokios jusu nuomone apie si steliuma Menulis, Venera, Marsas, Saturnas svarstykles, 9 bustas? kiek as suprantu labai daug kelioniu nusimatys zmogui, gali buti santuoka su uzsienieciu
Atsakyti
QUOTE(Kalijaaa @ 2012 04 05, 12:33)
O kokios jusu nuomone apie si steliuma Menulis, Venera, Marsas, Saturnas svarstykles, 9 bustas? kiek as suprantu labai daug kelioniu nusimatys zmogui, gali buti santuoka su uzsienieciu

čia jau reikia žiūrėti visą horoskopą, pernelyg prieštaringa planetų padėtis, kad tik iš jų būtų galima kažką teigti.
Atsakyti
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 05, 13:31)
na šito tikrai nežinau. prieš metus vienas žmogus man irgi įrodinėjo, kad viską surast įmanoma, tačiau jo paieškos baigėsi nesėkmingai.

na ir mano pakolkas, bet 2009-2010 metais tai buvo realu, po to visur staigiai uzblokavo
Papildyta:
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 05, 13:34)
čia jau reikia žiūrėti visą horoskopą, pernelyg prieštaringa planetų padėtis, kad tik iš jų būtų galima kažką teigti.

aha, del to kiek domejausi tik tokias isvadas ir pavyko padaryt. Tiesiog skaiciau, kad steliumai visada nesa tam tikra svarbia info, bet dar nemoku issifruot kokia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalijaaa: 05 balandžio 2012 - 12:43
QUOTE(Kalijaaa @ 2012 04 04, 21:50)
Na ir dar jei nesunku butu idomu suzinoti jusu nuomone, kaip atsiliepia zmogaus gyvenimui Menulis, Venera, Marsas, Saturnas jei jie visi yra svarstyklese, bei 9 buste?

Kiek galiu pasakyti, tai net keturių planetėlių konjunkcija reiškia tai, kad žmogaus gyvenime turėtų būti stipriai išreikšti laimės-sėkmės periodai ir nesėkmių-praradimų periodai .. priklausomai nuo tranzitų .. tranzituojančių planetų aspektų šiam steliumui.

Turiu šiek tiek panašų pavyzdį pas kelis žmones .. bet dar trūksta žinių drąsiai teigti išvadas. Nebent jeigu niekas nesupyktų .. galėtume draugiškai pasidalinti prielaidomis .. smile.gif
Gal kokią tai įtaką šios konjunkcijos jūs esate pastebėjusi to žmogaus charakteryje ir gyvenime .. ?
Atsakyti