Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos teorija ir praktika

O kokie orbai?
Atsakyti
sveikos!norejau paklausti,kaip suzinot kelinta valanda esu gimusi?ar sudetinga per astrologija suzinot?nes labai noreciau suzinoti. smile.gif
Atsakyti
Sudėtinga, paprasčiau klausti tėvų arba ligoninės, kurioje gimėte archyve. Bet visumoje, jei tai neįmanoma, tai astrologas į kurį kreipiatės, laiką patikslins.
Atsakyti
Sveikos merginos,

kazin ar viskas gerai su mano nustatymais Zete? g.gif 1983 05 men. horoskope rodo GMT +4. Nustatyta (Tropical, Ecliptic, Geocentic, Placidus, kaip is jusu supratau turi buti gerai). Esu zalia dar sioje srityje, pradejau mokytis nuo pagrindu tik pries puse metu ir tai ne taip intesyviai, kaip noretusi ax.gif Aciu ir jums uz pagalba, daug man davet, perskaiciau visas jusu temas, nuorodas ir spejau net is savo puses susidraugaut su jumis lotuliukas.gif Sunkus bliambacki sis mokslas, pradziai atrodydavo, kad ne zmoniu kalba viskas parasyta biggrin.gif bet po biski pradedu gaudytis ir isikirst smile.gif Tikekimes pades mano polinkis i ezoterika, magija, kuri turiu ne viename aspekte biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ai dar del Zeto, kaip suprantu prie planetu zalios spalvos linija reiskia teigiama poveiki, o raudona neigiama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalijaaa @ 2012 04 04, 19:18)
Sveikos merginos,

kazin ar viskas gerai su mano nustatymais Zete? g.gif  1983 05 men. horoskope rodo GMT +4.  g.gif

pasiknisau ir radau info, kad viskas gerai su mano Zet ir GMT +4
Tai liko dar klausimas apie raudonos ir zalios spalvos reiksme, ar teisingai suprantu. Taip pat jei prie saules 2 raudonos linijos reiskias ji pazeista? Ar teisingai mastau?
Na ir dar jei nesunku butu idomu suzinoti jusu nuomone, kaip atsiliepia zmogaus gyvenimui Menulis, Venera, Marsas, Saturnas jei jie visi yra svarstyklese, bei 9 buste?
Atsakyti
QUOTE(Kalijaaa @ 2012 04 04, 18:18)
Sveikos merginos,

kazin ar viskas gerai su mano nustatymais Zete? g.gif  1983 05 men. horoskope rodo GMT +4. Nustatyta (Tropical, Ecliptic, Geocentic, Placidus, kaip is jusu supratau turi buti gerai). Esu zalia dar sioje srityje, pradejau mokytis nuo pagrindu tik pries puse metu ir tai ne taip intesyviai, kaip noretusi  ax.gif  Aciu ir jums uz pagalba, daug man davet, perskaiciau visas jusu temas, nuorodas ir spejau net is savo puses susidraugaut su jumis lotuliukas.gif Sunkus bliambacki sis mokslas, pradziai atrodydavo, kad ne zmoniu kalba viskas parasyta  biggrin.gif  bet po biski pradedu gaudytis ir isikirst smile.gif Tikekimes pades mano polinkis i ezoterika, magija, kuri turiu ne viename aspekte  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Ai dar del Zeto, kaip suprantu prie planetu zalios spalvos linija reiskia teigiama poveiki, o raudona neigiama?  g.gif

o kur tos linijos yra blink.gif jei kalbate apie aspektus, tai juk pažymėta kur koks aspektas, o ir pagal atstumą aišku, koks. šiaip ZET 7 bent jau raudonai žymimi teigiami aspektai, o žaliai mažieji, nebepamenu kaip ten lietuviškai jie, tokie kaip kvintilis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Kalijaaa @ 2012 04 04, 18:18)
Ai dar del Zeto, kaip suprantu prie planetu zalios spalvos linija reiskia teigiama poveiki, o raudona neigiama?  g.gif

Labas 4u.gif ,
aš tokia pati, kaip ir tu pradedančioji astrologijoje mirksiukas.gif .
Mano manymu:
Žalios spalvos linijos - teigiami (dar kitaip vadinami palankūs/harmoningi) aspektai;
Raudonos spalvos linijos - neigiami (nepalankūs/neharmoningi) aspektai.
Raudonos spalvos planetos jaučiamas teigiamas poveikis, žalios spalvos - neigiamas, o juodos - neutralus.

Gal kas mane patikslins blush2.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu, kodėl užuot aklai spėliojusios, napasižiūrit, kas parašyta užvedus pelę ant aspekto?

Atsakyti
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 05, 08:57)
Niekaip nesuprantu, kodėl užuot aklai spėliojusios, napasižiūrit, kas parašyta užvedus pelę ant aspekto?

blogai supratote, bet mano parašymas nėra tik spėliojimas..
Atsakyti
jūs parašėte "mano manymu", kas leidžia daryti prielaidą, kad spėliojate. Nežinau, kurią versiją naudojate, galbūt kitose kitaip, bet bent jau ZET 7 viskas atvirkščiai nei parašėte.
Atsakyti
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 05, 09:12)
jūs parašėte "mano manymu", kas leidžia daryti prielaidą, kad spėliojate. Nežinau, kurią versiją naudojate, galbūt kitose kitaip, bet bent jau ZET 7 viskas atvirkščiai nei parašėte.

gerai patikslinu, kad nebūtų jokių prielaidų cool.gif
ZET 9, release 149 yra taip:
Žalios spalvos linijos - teigiami (dar kitaip vadinami palankūs/harmoningi) aspektai;
Raudonos spalvos linijos - neigiami (nepalankūs/neharmoningi) aspektai.
Raudonos spalvos planetos jaučiamas neigiamas poveikis, žalios spalvos - teigiamas, o juodos - neutralus.
(atsiprašau, buvau supainiojus planetų poveikį blush2.gif )

Spalvų reikšmes galima pasižiūrėti:
ant grafiko paspausti dešinį klavišą ->
tada Chart Settings ->
Viršutiniame meniu paspausti mygtuką su C raide.
user posted image
Atsakyti
jo, įdomumo dėlei atsidariau naujesnę versiją ir matau, kad ten spalvinė gama kitokia, bet juk ant pačio aspekto uždėtas net ženkliukas, koks konkrečiai tai aspektas, tai vis tiek nesuvokiu kaip gali kilti toks klausimas? na nebent problema tame, jog net teoriškai nežinoma, kurie aspektai yra geri, kurie blogi.

dėl planetų, tai aš matau, kad raudona spalva žymimi šviesuliai, o visos kitos juoda, žalių planetų nematau, bet galbūt tiesiog žiūrime į skirtingas versijas.
Atsakyti