Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos teorija ir praktika

QUOTE(Jolčikas @ 2012 02 26, 09:00)
Jeigu tai Plutono tranzitas, tai svarbu koks aspektas tarp jo ir mėnulio formuojasi -

taip, tai plutono tranzitas, o parašyta buvo pluto conjunct moon. ar tai nusako aspektą? jei ne, tai kaip jį charte pamatyti? dėl planetų, tai natal charte, parašyta moon 10 Cap 22'8'', Plu 4 Sco 32'36'' . o dėl jautrumo, visada buvau gerokai net per jautri, kad būčiau visai stabili emociškai. ir emocinė branda dar vėluoja, bet tranzitas, kaip suprantu, bus į naudą thumbup.gif baisu, nes nenoriu prarasti to ką turiu, brangių žmonių ir santykių, tik viską pagilinti, įesminti.. norisi kuo geriau pasiruošti tam tranzitui, kaip kelionei, kad kuo mažiau visi nukentėtų.

labai ačiū už pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 26 vasario 2012 - 10:17
t.y. pluto conjunction moon 4u.gif
Atsakyti
matyt neaiškiai kažką prirašiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 02 26, 13:20)
matyt neaiškiai kažką prirašiau...  g.gif

Taip, labai svarbu kas tranzuoja, o kas yra nataliniame. Nagrinėti visada reikia visą vaizdą, atskirai gaunasi ne kas.
Kadangi Plutonas dabar tranzuoja per Ožiaragį, o mėnulis irgi Ožiaragyje, tai tranzitas nebus toks jautrus, geras laikas subalansuoti pasąmonės programas, giliai pasikapstyti kas yra kas, susikurti tvirtą vertybių sistemą, požiūrį į seksą, pinigus, viską, ką atspindi Skorpiono ir Vėžio ženklai, 4 ir 8 būstai, dar pasižiūrėti kokius būstus valdo tos planetos - ne viskas taip vienareikšmiška. Nes čia gali būti visko, nuo košmariškų sapnų iki magiškų galių pasireiškimo ir jų suvaldymo - priklausomai nuo žmogaus psichologijos, subrendimo ir t.t.
Atsakyti
Aiskiai, tik labai fragmentiska tokia info. Tam, kad tiksliau ziureti, butinas visas chartas- juk viena planeta gali tureti x reiksmiu priklausomai nuo valdomo busto, stiprumo, aspektu, isrisimu ir t.t.
Tas pats menulis penktame gali reiksti ir vaikus, ir emocijas, ir praeiti, ir gamta, ir skyscius, ir istorija, ir motina menininke- faktiskai ka tik nori. Panasiai ir su kita planeta. Tik suprantant ka konkrediai planetos simbolizuoja Jusu atveju, imanoma perprasti jungties esme.
Beje, emocijos- 4 bustas, per ju Plutonas jau pertranzavo, taigi cia ir minimas emocinis nestabilumas (jei jo nerodo natalas).
Menulis Jusu atveju turbut valdo 10 (karjeros) arba 11 (bendraminciai, visuomeniskumas, energetika) bustus- tai Plutono tranzitas butu pokyciai tose valdomose srityse. Bet cia tik labai jau bendra, "aptaki" prognoze
Atsakyti
ačiū jums abiems už atsakymus į mano fragmentiškus klausimus. gimimo žvėrynlapyje plutonas - trečiame būste, mėnulis - penktame. jei rašo pluto conjunct moon, tai suprantu, kad plutonas tranzituoja, o ne atvirkščiai.. g.gif
ax.gif beje, iš smalsumo paklausiu, o kažkas iš jūsų už pinigus sudarote žvėrynlapius, o gal ir dvigubus (porai) taip pat? net jeigu ne iki visiško užkietėjumo profės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 26 vasario 2012 - 23:57
GATU, nors pirma mintis ateinanti i galva,vistik- netiketas neplanuotas nestumas tongue.gif tokiu atveju reiktu soliara ziureti patikslinimui
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2012 02 27, 09:29)
GATU, nors pirma mintis ateinanti i galva,vistik- netiketas neplanuotas nestumas  tongue.gif tokiu atveju reiktu soliara ziureti patikslinimui

hihihi.gif gražiai čia, Rutuliuk, man tinka! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tai visgi ką reiktų atiduoti, kad sudarytumėt mano gim žvėrynių išsidėstymą? nes internete galima susidaryti, bet juk tai kaip turėt knygą nesuprantama kalba doh.gif
gal galima kažkaip paprastai susirašyt, man rimta ale profesionali atmosfera labai nebūtina.. nesinori čionai jūsų kamantinėti apie kryptis ir gatves, kai miestas nežinomas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 27 vasario 2012 - 09:17
QUOTE(gatu @ 2012 02 27, 10:15)
hihihi.gif  gražiai čia, Rutuliuk, man tinka! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tai visgi ką reiktų atiduoti, kad sudarytumėt mano gim žvėrynių išsidėstymą? nes internete galima susidaryti, bet juk tai kaip turėt knygą nesuprantama kalba  doh.gif
gal galima kažkaip paprastai susirašyt, man rimta ale profesionali atmosfera labai nebūtina.. nesinori čionai jūsų kamantinėti apie kryptis ir gatves, kai miestas nežinomas

jei nėra norinčių sudaryti man žvėrynlapį, dar paklausiu... ax.gif
ką reiškia, kai mano mylimojo 5 būste nėra nei vienos planetos, o maniškiame 5 - trys: mėnulis, neptūnas ir marsas (dar su kažkuo visos trys teigiamai saveikauja, pvz marsas su venera, kuri 1-ame būste mergelėj) ; užtat mano 7 būste žuvyse - nei vienos planetos, o jo 7-ame būste avine perpus su jaučiu - chironas (chironas - avine). gal dėl to mes dar neįteisinę santykių, ar čia dar kažkas slypi? o kaip dėl 2.gif ir penktų būstų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 27 vasario 2012 - 09:45
Laba diena 4u.gif

gal galėtumėt man pagelbėti ir pasakyti, ar gerai susidariau valdančių ir egzaltuotų planetų zod. ženkluose sąrašiuką? bei būtų įdomu išgirsti, ką Jūs praktikuojate 4u.gif

VALDANTI:
KLASIKINĖJE astrologijoje: Marsas valdo Aviną, Skorpioną; Venera – Jautį, Svarstykles; Merkurijus – Dvynius, Mergelę; Mėnulis – Vėžį, Saulė – Liūtą; Jupiteris – Šaulį, Žuvis; Saturnas – Ožiaragį; Uranas – Vandenį.
MODERNIOJE astrologijoje: Marsas valdo Aviną; Plutonas – Skorpioną; Venera – Jautį, Svarstykles; Merkurijus – Dvynius, Mergelę; Mėnulis – Vėžį, Saulė – Liūtą; Jupiteris – Šaulį; Neptūnas – Žuvis; Saturnas – Ožiaragį; Uranas – Vandenį.
EGZALTUOTA:
KLASIKINĖJE astrologijoje: Saulė yra egzaltuota Avine; Mėnulis – Jautyje; Rahu – Dvyniuose; Jupiteris – Vėžyje; Merkurijus – Mergelėje; Saturnas – Svarstyklėse; Uranas – Skorpione; Ketu – Šaulyje; Marsas – Ožiaragyje; Venera – Žuvyse.
MODERNIOJE astrologijoje: Saulė yra egzaltuota Avine; Mėnulis – Jautyje; Jupiteris – Vėžyje; Merkurijus – Mergelėje; Saturnas – Svarstyklėse; Uranas – Skorpione; Marsas – Ožiaragyje; Venera – Žuvyse.
Atsakyti
oj, berašant egzaltuotas blogai priskyriau klasikinei ir moderniai astrologijoms, turėtų būti priešingai blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti