QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 08 15, 13:44)
gal gali plačiau? labai įdomu sužinoti iš praktinės pusės, kas vyko.
Papildyta:
ai nemačiau tavo žinutės viršuje.
dar galiu prideti siuos:
plutono-plutono sekstilis: pazintis su skorpionu, su kuriuo siejo vos ne telepatinis rysys. Taciau tai taip pat sutapo su darbu su valdingais, bet bjauriais zmonemis.
plutono-jupiterio konj, bei plutonas tuo paciu metu ant MC: naujas gyvenimas naujoj saly, naujos pazintys, naujas gyvenimo lapas.
Apskritai kai plutonas buvo ant MC teko susidurti su gan paranojiskais zmonemis, tiek darbe, tiek gyvenime. Pvz, vienas bosas turejo priklausomybiu, vis turedavau ji dangstyti, tada dar ir su manim pradejo agresyviai elgtis, tad teko iseiti. Dar buvo vieni santykiai kur vyravo manipuliacijos bei grasinimai. Buvo net viena situacija, is kurios issigelbejau tik galima sakyti fantazijos deka.
plutono konj. su pietiniu menulio mazgu bei opozocija i siaurini mazga, tuo paciu dar ir pietinis menulio mazgas susijunge su tranzuojanciu p. menulio mazgu- didziulis smugis is giminiu, vienas bjauriausiu ivykiu mano gyvenime galima sakyti, po kurio visiskai nutraukiau bet kokius giminystes rysius su visais, jie man dabar neegzistuoja, zemiau uz gyvulius. Tuo paciu metu buvo ir tranzuojancio saturno 4-am buste opozicija su nataliniu jupiteriu, tai gal ir tas leme.
Plutono-urano konj.: pasireiske polinkis i mena, ypac tapyma, skulptura, grafika, bendravimas su menininkais, siaip domejimasis daugybe ivairiu dalyku, net pomirtiniu gyvenimu, laimeti konkursai, taip pat man rodos tuo metu patirdavau astralines projekcijas. Dar tuo metu netiketai mire mano tu laiku geriausia drauge.
plutono- veneros konj- pirmoji meile kaip seile su skorpionu

nors dar tik paauglystes pradzia buvo, bet tai vajej, tikra emociju jura buvo