Peržiūrėjau ir aš darbo puslapį, žiūrėjau tik įvairaus pobūdžio medikus, kadangi daug tokių pažįstu, tiek savo srities autoritetų, tiek eilinių ir mano didžiam nusivylimui nei vienas neatitiko formulės, tik šiek tiek
iš dalies
iš esmės susidariau įspūdį, kad jei žmogus neturi išraiškingo 3 ir 4 būsto, tai nelabai, ką jis gyvenime gali ir pasiekti, tuo tarpu išraiškingą 3 paprastai turi žurnalistai, na dar mokytojai, o pas daugelį tikrai daug pasiekusių žmonių jis visiškai nefigūruoja. Tas pat ir apie 4, tiksliau dabar net galvoju ar esu kur mačiusi išraiškingą 4 būstą? Nors bendrai mačiau, pas Woddy Aleną man rodos, tačiau turiu sukaupusi daug politikų duomenų ir dabar paskubom pervertusi nepastebėjau nei vieno su išraiškingu 4.
Tiesa, dar panagrinėjau teisininkus ir galiu pasakyt, kad formulė absurdiška. Štai turiu prieš save vieno garsaus teisėjo gimimo duomenis. Formulėje teigiama, kad trečią namą būtinai turi įtakoti Venera, žiūriu į duomenis - tuščias būstas, valdovas Saturnas. Toliau - gero teisininko formulė - II+III+IV+VII+VIII+IX+X+XI+XII
D nieko panašaus mano turimu atveju, o žmogus tikrai savo srities autoritetas. Galvoju, galvoju ir tada staiga atsimenu, kad dar yra klasikinė astrologija, atsiverčiu ją ir skaitau - žymus teisininkas - laimės planeta 9 + geroji planeta sudaro trinus su 9 valdovu. Nu ir ką? Akurat
9 Jupiteris, 9 valdovas Mėnulis - trinas su Venera