Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos teorija ir praktika

QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 02 10, 18:48)
Bandžiau mąstyti filosofiškai: tiesiog nesupyksti ant tų, kurie tau išverčia š... kibirėlį ant galvos, todėl ta bloga energija jiems grįžta

Įdomus pamąstymas.
O juk išties kai nesureaguojame neigiamai į kito žmogaus pvz. pyktį, tai ta energija ir grįžta tam žmogučiui, ir tuomet jis priverstas tvarkytis su savo 'kūriniu'.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 02 10, 18:07)
11-ame.
Bet jei taip klausiate, vadinasi, tik tiek ir reikia, norint žinoti? Tai tada tokių žmonių, kurių neva negalima skriausti, turėtų būti labai nemažai?  rolleyes.gif Jau nekalbant apie tai, kad išvis nieko negalima skriausti, žinoma.

Suradau as ta jus dominanti aspekta, tai zet interpretacija:

Bet kokia planeta, kuri randasi ant 12 busto kuspidos, kalba apie tai, kad tokio zmogaus negalima skriausti, nes jo skriaudikas atsiims dar siame gyvenime, o jis gales tuo pasigereti.

Nors pati turiu toki aspekta, negaleciau to nei patvirtinti, nei paneigti... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(heide @ 2012 02 10, 18:24)
Ne, Jupiteris 12 gerai aspektuotas turi tokia interpretacija kaip stiprus angelas-sargas.

QUOTE(pupsikėlis @ 2012 02 10, 18:35)
Deja, praktikoje tas nepasiteisina, juo labiau, kad tokia pozicija sumažina ir sėkmę. Pasižiūrėkite iškilių asmenybių liūdnų baigčių datas ir pati įsitikinsite.

Grįžtant prie temos, tokį savotišką sėkmės kūdikio statusą suteikia Jupiterio - Saturno teigiamas aspektas, Jupiteris 1 name.

Nezinau, kaip ten praktikoje gali nepasiteisinti tokia Jupiterio padetis, nes tai neturi nieko bendro su isorine, akivaizdziai matoma sekme. Neuzmirskim, kad kalbam apie 12 busta.
Jei kalbant apskritai apie 12 busta, geriau jau jis butu visiskai tuscias, nes bet kokiu atveju, ten esancios planetos kitus bustus valdo.
Griztant prie termino "angelas-sargas", tai visai nereiskia, kad zmogus nesusidurs su krizemis ar neatsidurs aklavieteje. Greiciau, jau atvirksciai...Bet! Jis sulauks pagalbos, nes turi aukstesniuju jegu apsauga.
Kai zmogui sakai, kad jis turi stipru angela- sarga, paprastai, jo reakcija buna: o, kaip faina! Cia reiktu pridurti, kad jei tas angelas visada salia, tai ne siaip sau...prireiks jo pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2012 02 11, 01:09)
Suradau as ta jus dominanti aspekta, tai zet interpretacija:

Bet kokia planeta, kuri randasi ant 12 busto kuspidos, kalba apie tai, kad tokio zmogaus negalima skriausti, nes jo skriaudikas atsiims dar siame gyvenime, o jis gales tuo pasigereti.

Vaje, ar tas dalykas matomas plika akimi brėžinyje? bigsmile.gif

QUOTE(heide @ 2012 02 11, 01:28)
Kai zmogui sakai, kad jis turi stipru angela- sarga, paprastai, jo reakcija buna: o, kaip faina! Cia reiktu pridurti, kad jei tas angelas visada salia, tai ne siaip sau...prireiks jo pagalbos.

Oho, įdomu. Labai ačiū už paaiškinimą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 02 11, 00:44)
Vaje, ar tas dalykas matomas plika akimi brėžinyje?  bigsmile.gif
Oho, įdomu. Labai ačiū už paaiškinimą. ax.gif

Taip, matosi smile.gif Jei nezinot, kas ta kuspida, parasykit i az pilnus gimimo duomenis, paziuresiu.
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2012 02 10, 23:28)
Nezinau, kaip ten praktikoje gali nepasiteisinti tokia Jupiterio padetis, nes tai neturi nieko bendro su isorine, akivaizdziai matoma sekme. Neuzmirskim, kad kalbam apie 12 busta.
Jei kalbant apskritai apie 12 busta, geriau jau jis butu visiskai tuscias, nes bet kokiu atveju, ten esancios planetos kitus bustus valdo.
Griztant prie termino "angelas-sargas", tai visai nereiskia, kad zmogus nesusidurs su krizemis ar neatsidurs aklavieteje. Greiciau, jau atvirksciai...Bet! Jis sulauks pagalbos, nes turi aukstesniuju jegu apsauga.

O kokia jūsų nuomone yra 12 būsto reikšmė tuomet? 12 būstas paslepia dalykus, tarkim žmogus su Marsu ten slėps agresiją, Menuliu - emocijas ir pan. Tas pat ir su Jupiteriu - esant tokiai padėčiai žmogaus sėkmė gali būti paslepiama, o žmonių kalba tariant, jos gali būti mažiau sunkiau ją pasiekti. Be to 12 būstas - slaptų priešų būstas, taigi piktoji planeta ant jo kuspido gyvenimą gali paversti tikru pragaru, jokia sėkme čia net nekvepia.
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2012 02 11, 03:03)
Taip, matosi smile.gif  Jei nezinot, kas ta kuspida, parasykit i az pilnus gimimo duomenis, paziuresiu.

Dėkui, nenoriu piktnaudžiauti dėmesiu ir bijau netyčia per daug sužinoti 4u.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau ir aš darbo puslapį, žiūrėjau tik įvairaus pobūdžio medikus, kadangi daug tokių pažįstu, tiek savo srities autoritetų, tiek eilinių ir mano didžiam nusivylimui nei vienas neatitiko formulės, tik šiek tiek biggrin.gif iš dalies biggrin.gif iš esmės susidariau įspūdį, kad jei žmogus neturi išraiškingo 3 ir 4 būsto, tai nelabai, ką jis gyvenime gali ir pasiekti, tuo tarpu išraiškingą 3 paprastai turi žurnalistai, na dar mokytojai, o pas daugelį tikrai daug pasiekusių žmonių jis visiškai nefigūruoja. Tas pat ir apie 4, tiksliau dabar net galvoju ar esu kur mačiusi išraiškingą 4 būstą? Nors bendrai mačiau, pas Woddy Aleną man rodos, tačiau turiu sukaupusi daug politikų duomenų ir dabar paskubom pervertusi nepastebėjau nei vieno su išraiškingu 4.

Tiesa, dar panagrinėjau teisininkus ir galiu pasakyt, kad formulė absurdiška. Štai turiu prieš save vieno garsaus teisėjo gimimo duomenis. Formulėje teigiama, kad trečią namą būtinai turi įtakoti Venera, žiūriu į duomenis - tuščias būstas, valdovas Saturnas. Toliau - gero teisininko formulė - II+III+IV+VII+VIII+IX+X+XI+XII biggrin.gifD nieko panašaus mano turimu atveju, o žmogus tikrai savo srities autoritetas. Galvoju, galvoju ir tada staiga atsimenu, kad dar yra klasikinė astrologija, atsiverčiu ją ir skaitau - žymus teisininkas - laimės planeta 9 + geroji planeta sudaro trinus su 9 valdovu. Nu ir ką? Akurat biggrin.gif 9 Jupiteris, 9 valdovas Mėnulis - trinas su Venera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 02 12, 06:30)
Peržiūrėjau ir aš darbo puslapį, žiūrėjau tik įvairaus pobūdžio medikus, kadangi daug tokių pažįstu, tiek savo srities autoritetų, tiek eilinių ir mano didžiam nusivylimui nei vienas neatitiko formulės, tik šiek tiek biggrin.gif iš dalies biggrin.gif iš esmės susidariau įspūdį, kad jei žmogus neturi išraiškingo 3 ir 4 būsto, tai nelabai, ką jis gyvenime gali ir pasiekti, tuo tarpu išraiškingą 3 paprastai turi žurnalistai, na dar mokytojai, o pas daugelį tikrai daug pasiekusių žmonių jis visiškai nefigūruoja. Tas pat ir apie 4, tiksliau dabar net galvoju ar esu kur mačiusi išraiškingą 4 būstą? Nors bendrai mačiau, pas Woddy Aleną man rodos, tačiau turiu sukaupusi daug politikų duomenų ir dabar paskubom pervertusi nepastebėjau nei vieno su išraiškingu 4.

Tiesa, dar panagrinėjau teisininkus ir galiu pasakyt, kad formulė absurdiška. Štai turiu prieš save vieno garsaus teisėjo gimimo duomenis. Formulėje teigiama, kad trečią namą būtinai turi įtakoti Venera, žiūriu į duomenis - tuščias būstas, valdovas Saturnas. Toliau - gero teisininko formulė - II+III+IV+VII+VIII+IX+X+XI+XII biggrin.gifD nieko panašaus mano turimu atveju, o žmogus tikrai savo srities autoritetas. Galvoju, galvoju ir tada staiga atsimenu, kad dar yra klasikinė astrologija, atsiverčiu ją ir skaitau - žymus teisininkas - laimės planeta 9 + geroji planeta sudaro trinus su 9 valdovu. Nu ir ką? Akurat biggrin.gif 9 Jupiteris, 9 valdovas Mėnulis - trinas su Venera biggrin.gif

Ne paslaptis, kad daugelis žmonių dirba ne savo darbą, t.y. ne pagal pašaukimą. Gal todėl būtent medicinos ir jurisprudencijos sferose tokia betvarkė, jau nekalbant apie mokytojus. Oi, bijau, kad užkabinsiu širšių lizdą...
Atsakyti
Žinoma (dėl šių trijų sferų absoliučiai pritariu, tiksliau gal turėjote omenyje pačią teisę, teisėsaugą ir t.t., nes jurisprudencija yra teisės mokslas), tačiau jei žmogus savo srityje daug pasiekęs, jam sekasi, jis savo darbą myli ar galima teigti, kad jis dirba ne pagal pašaukimą? Be to tai reikštų, kad visi tie, kurie turi neišraiškingus 3 ir 4 būstus, tegali dirbti nekvalifikuotą darbą, kas yra visiškas absurdas.
Atsakyti
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 02 12, 11:39)
Žinoma (dėl šių trijų sferų absoliučiai pritariu, tiksliau gal turėjote omenyje pačią teisę, teisėsaugą ir t.t., nes jurisprudencija yra teisės mokslas), tačiau jei žmogus savo srityje daug pasiekęs, jam sekasi, jis savo darbą myli ar galima teigti, kad jis dirba ne pagal pašaukimą? Be to tai reikštų, kad visi tie, kurie turi neišraiškingus 3 ir 4 būstus, tegali dirbti nekvalifikuotą darbą, kas yra visiškas absurdas.

Aha, dėl "jurisprudencijos" - iš didelio rašto išėjau iš krašto, kaip sakydavo mano bobutė.
Kalbame ne apie neišraiškingus būstus, bet apie aspektus - santykį tarp būstų, jų valdovų, planetų būstuose, t.y. apie kombinaciją, suderinamumą, ne apie atskirus elementus. Aš anksčiau vis dariau vieną klaidą - nagrinėjau atskirus elementus, gaudavosi vos ne genijai, o kai suvedi į vieną visumą, vietoj diplomato, karininko ar žvalgo gaunasi pvz. geras sportininkas ar treneris. Kas link tradicinės astrologijos - taip, man imponuoja jos paprastumas.
Atsakyti
Tai visą tą aš ir sutalpinau į vieną žodį išraiškingas ar neišraiškingas būstas.
Atsakyti