Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos teorija ir praktika

QUOTE(Linkon @ 2012 01 27, 22:48)
"fatãliškas [↗ fatalus]:
1. neišvengiamas, likimo lemtas;
2. naikinantis, nelaimę nešantis;
3. nemalonus, baisus. "-iš wikipedijos

Kurią reikšmę turėjo galvoj, tik ji pasakytų( taip pat ir kuo rėmėsi).Bet mūsų visų likimas yra potencialų galimybių/aplinkybių rėmuose.

"Žodis charizma (gr. χάρισμα „dovana“) dažniausiai naudojamas apibūdinant sugebėjimą žavėti ir paveikti žmones.
Paprastai charizmatiškais vadinami asmenys galintys lengvai patraukti dėmesį ir sukelti kitų susižavėjimą (arba net neapykantą, jei charizma negatyvi) dėl savo asmenybės ir/ar išvaizdos bruožų." iš wikipedijos

Nežinau, bet man netolygu fatališkas- charizmatiškas

Vaiva matyt,turejo neigiama nuostata ,sakydama-fataliskas.kadangi,toje istorijoje vaikinas savo charizma neva uzbure mergina,kurios gyvenime jis suvaidino fataliska vaidmeni,na,ji nusizude butent del jo doh.gif doh.gif
Atsakyti
Galimai ryšys 1-7, kur 1 būsto valdovai žymiai stipresni , o 7 valdovai stipriai pažeisti piktųjų , galimai 2 būste (8 nuo 7).Bet merginos horoskope irgi turėjo būt nuoroda - 1 (asc) būsto valdovų silpnumas ir priklausomybė/pažeidimas iš 7 .
Teoriškai , mano nuomone taip.
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2012 01 28, 10:12)
Galimai ryšys 1-7, kur 1 būsto valdovai žymiai stipresni , o 7 valdovai stipriai pažeisti piktųjų , galimai 2 būste (8 nuo 7).Bet merginos horoskope irgi turėjo būt nuoroda - 1 (asc) būsto valdovų silpnumas ir priklausomybė/pažeidimas iš 7 .
Teoriškai , mano nuomone taip.

Dar yra vienas požymis - tai vieno žmogaus Saulė (moterims - mėnulis) konjunkcija su kito žmogaus Lilit. Tai vadinama apžavais - tai tokia meilė, kai žmogus atrodo apgirtęs, prigirdytas meilės, kuri pažadina pačius juodžiausius instinktus, seksualinės traukos pagrindu.
Kitas variantas, kai vieno žmogaus Merkurijus arba Chironas konjunkcija su kito žmogaus Lilit. Šis aspektas rusiškai skamba "naložničestvo" - uždėjimas, labai panašu į nusižudymą, nes liaudyje sakoma "uždėjo ranką ant savo gyvenimo". Čia jau kalbama apie tokius "draugelius", kurie atneša į gyvenimą vien vargus, nemalonumus. Su jais galima ir nedraugauti, tačiau gyvenimo aplinkybės priverčia turėti su jais reikalų. Tai tas atvejis, kai šiame gyvenime mokame už praeities klaidas.
Nežinau, ar Vaiva naudoja Lilit ir Seleną, bet kartais jų pagalba galima pamatyti tokių subtilių niuansų, kurių neparodo kitos planetos.
Atsakyti
Sveikos astrologijos mėgėjos 4u.gif
gal kam teko skaityti ar iš praktikos žinote, koks turėtų būti planetų išsidėstymas, ryšiai tarp planetų, ar .. dar kas nataliniame horoskope?, kas pasakytų, jog šis žmogus galėtų būti geru astrologu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zidrene @ 2012 01 29, 01:08)
gal kam teko skaityti ar iš praktikos žinote, koks turėtų būti planetų išsidėstymas, ryšiai tarp planetų, ar .. dar kas nataliniame horoskope?, kas pasakytų, jog šis žmogus galėtų būti geru astrologu?  ax.gif

Saturnas ir Uranas 9 buste,bet tai tik vienas aspektas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolčikas @ 2012 01 28, 11:33)
Dar yra vienas požymis - tai vieno žmogaus Saulė (moterims - mėnulis) konjunkcija su kito žmogaus Lilit. Tai vadinama apžavais - tai tokia meilė, kai žmogus atrodo apgirtęs, prigirdytas meilės, kuri pažadina pačius juodžiausius instinktus, seksualinės traukos pagrindu.
Kitas variantas, kai vieno žmogaus Merkurijus arba Chironas konjunkcija su kito žmogaus Lilit. Šis aspektas rusiškai skamba "naložničestvo" - uždėjimas, labai panašu į nusižudymą, nes liaudyje sakoma "uždėjo ranką ant savo gyvenimo". Čia jau kalbama apie tokius "draugelius", kurie atneša į gyvenimą vien vargus, nemalonumus. Su jais galima ir nedraugauti, tačiau gyvenimo aplinkybės priverčia turėti su jais reikalų. Tai tas atvejis, kai šiame gyvenime mokame už praeities klaidas.
Nežinau, ar Vaiva naudoja Lilit ir Seleną, bet kartais jų pagalba galima pamatyti tokių subtilių niuansų, kurių neparodo kitos planetos.

dekui
Atsakyti
QUOTE(zidrene @ 2012 01 29, 00:08)
gal kam teko skaityti ar iš praktikos žinote, koks turėtų būti planetų išsidėstymas, ryšiai tarp planetų, ar .. dar kas nataliniame horoskope?, kas pasakytų, jog šis žmogus galėtų būti geru astrologu?  ax.gif

Čia rusiškai apie profesijas astrologiškai:
http://www.sunhome.r...iya_professiy/1
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2012 01 29, 17:55)
Saturnas ir Uranas 9 buste,bet tai tik vienas aspektas g.gif

ačiū už konkretų atsakymą 4u.gif

QUOTE(Jolčikas @ 2012 01 29, 18:49)
Čia rusiškai apie profesijas astrologiškai:
http://www.sunhome.r...iya_professiy/1

dėkui už medžiagą, bėgu studijuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolčikas @ 2012 01 28, 10:33)

Mano charto valdovas- Menulis, tiksliausioje (sekundziu tikslumu) konjunkcijoje su vyro Lilit, jo Saturnas (4, pagal senaja sistema ir 5, valdovas)- vienos minutes tikslumu konjunkcija su mano Lilit. Santykiai tikrai nelengvi, bet kazkokiu stebuklingu budu jau virs 10 metu kartu (nesakyciau, kad taip reiskiasi butent seksualine trauka)
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2012 01 31, 00:25)
Mano charto valdovas- Menulis, tiksliausioje (sekundziu tikslumu) konjunkcijoje su vyro Lilit, jo Saturnas (4, pagal senaja sistema ir 5,  valdovas)- vienos minutes tikslumu konjunkcija su mano Lilit. Santykiai tikrai nelengvi, bet kazkokiu stebuklingu budu jau virs 10 metu kartu (nesakyciau, kad taip reiskiasi butent seksualine trauka)

Lilit parodo žmogaus ydas ir pagundas, tą potraukį, kuris paslėptas giliai nuo kitų akių. Jeigu žmogus dvasingas (nepainioti su religija), tai Lilit yra suvaldyta, na, neturi žmogus ydų nors tu ką, tai jo gyvenime nebūna blogybių, aprašytų Lilit interpretacijose. Be to, konj su Saturnu - tai juk visai kitas reikalas...Juk supranti, kad reikia žiūrėti dar ir planetų statusus.
Statistiškai pastebėjau, kad Lilit daugelyje atvejų reiškia tą vietą horoskope, kur žmogus rodo daugiausiai laisvės - tokios nekontroliuojamos, gaivališkos. Kartais tai visai geras dalykas, jeigu kalbame apie kūrybingas asmenybes - jiems tai kaip tik padeda išreikšti save. Gi nevaldomas "juodasis" gaivalas - jau kas kita.
Atsakyti
QUOTE(Jolčikas @ 2012 01 31, 10:20)
Lilit parodo žmogaus ydas ir pagundas, tą potraukį, kuris paslėptas giliai nuo kitų akių. Jeigu žmogus dvasingas (nepainioti su  religija), tai Lilit yra suvaldyta, na, neturi žmogus ydų nors tu ką, tai jo gyvenime nebūna blogybių, aprašytų Lilit interpretacijose. Be to, konj su Saturnu - tai juk visai kitas reikalas...Juk supranti, kad reikia žiūrėti dar ir planetų statusus.
Statistiškai pastebėjau, kad Lilit daugelyje atvejų reiškia tą vietą horoskope, kur žmogus rodo daugiausiai laisvės - tokios nekontroliuojamos, gaivališkos. Kartais tai visai geras dalykas, jeigu kalbame apie kūrybingas asmenybes - jiems tai kaip tik padeda išreikšti save. Gi nevaldomas "juodasis" gaivalas - jau kas kita.

Cia kaip pavyzdys tam, kad Lilit santykiu astrologijoje yra tikrai labai svarbi. Su vyru susipazinus astrologija nesidomejau, apie planetarinius poveikius nic nieko nezinojau. O dabar is eiles pavyzdziu matau, kad santykiuose Lilit konjunkcijos reiskia karminius rysius. Kad ir mano su vyru pavyzdys- mus sieja kur kas daugiau, nei buitis, vaikai, jausmai ir kartu praleistas laikas. Net nezinau kaip tai ivardinti.
Lilit, bent jau savo asmeniniu atzvilgiu TIKRAI yra ta vieta, kur yra maziausiai remu- man asmeniskai tai puikus dalykas. Butent toje srityje ir taip reiksdamasi (kur yra Lilit) darau maziausiai kitu itakotus sprendimus, elgiuosi taip, kaip sako mano vidus, jauciu maziausiai baimiu- ir butent planeta, esanti arciausiai Lilit, man reiskiasi savo geriausiom savybem butent paciais sunkiausiais gyvenimo momentais
Atsakyti
perzvelgiau Lilit savuose santykiuose - Venera ir Marsas ant mano Lilit, tiesa, orb-3 laipsn, santykiai ilgi buve, 15 m., dabar - jo Saturnas ant mano Lilit, jo Lilit ir Venera ant mano Saules, irgi 3 laipsn. orb.
Kitu zvilgtelejau - Lilit, Saule konj. su Lilit, Venera kito.
Vyro Lilit konj. moters Menulio.
Cia is tokiu poru, kur jau gerokai santuokoj pagyvene. Na, mano galva, "apsvaigsta" Saule nuo Lilit, bet kaip jaustis zmogui su Saturnu, ji tikriausiai visai isbalansuoja partnerio Lilit, islauzia stubura? ka manot? Lilit turetu iskelt Saturno "geri"?
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2012 01 31, 12:17)
bet kaip jaustis zmogui su Saturnu, ji tikriausiai visai isbalansuoja partnerio Lilit, islauzia stubura? ka manot? Lilit turetu iskelt Saturno "geri"?

Cia kaip i ta Saturna paziuresi. Mano vyras su manim ismoko gerokai daugiau tvarkos ir planavimo, nei pries tai- o vat gerai cia ar ne, tai klausimas subjektyvus. Tiesiog be tu savybiu as sunkokai reaguoju i ji kaip partneri, nori nenori tenka vystyti (jo Saturnas 7 buste, Avine, silpnas, blogai aspektuotas). Procesas, aisku, skausmingas- abiems pusems
Atsakyti