Na tai nėra straipsnis, tai tik kalbų nuotrupos ir nėra aišku ar tikrai Globa taip sakė, jei jis remiasi tik juoduoju Mėnuliu, tuomet baimintis tikrai nėra ko nors ko gero kiekvienas astrologas sau yra apsiskaičiavęs šią datą. Mano turimais duomenimis minėtas ponas pats savo išgalvotos sistemos nenaudoja tačiau negaliu būti kategoriška, tai tiesiog mano nuomonė. Iš esmės abiems karams buvo būdingi Saturno - Plutono neigiami aspektai, tačiau tokie aspektai susidarydavo ir ne per karus.
QUOTE(Junetė @ 2011 12 05, 14:51)
Atsiprašau, kad įsiterpiu. Gal galėtumėt paaiškinti kaip veikia recepcija? Pvz. Jupiteris yra Jautyje 9 būste, o Venera yra Šaulyje 4 būste. Kaip tai pasireikš žmogui? Ar nataliniam horoskope tai iš vis kažkaip pasireiškia?
Pasireiškia, tik variantų daug nematant horo.
Tikėtina , kad Venera valdo ir 2 ar 3 Svarstyklėse, o Jupiteris 7 Žuvyse.Planetų stiprumas priklausys ir nuo to ar nėra retro, ar nesudeginti, ne spinduliuose(priklausomai kur Saulė),aspektai, greitis,kitos recepcijos ir valdančios planetos.Jupiteris Jautyje dienos horo(virš horizonto Saulė)yra įtakoje Veneros(valdo)Mėnuo (egzaltuoja jautyje)Venera (vėl ,dieną valdo žemės stichijos trigoną), jei nakties ,trečia įtakojanti Jupiterį bus Mėnuo(žemės stichijos valdovas naktį, vadinasi reikšmingas ir Mėnuo -kur ir koks)Jei Jupiteris valdo 4( ir su čia esančia Venera) ir 7 būstus, tai pirmiausia čia ir pasireikš.Nenoriu būt aklai kategoriška , bet jei Jupiteris ir Venera nėra kitaip stipriai pažeisti, tai jos turėtų nešti sėkmę, akcentas 4 būstas.
Sveiki
Norėjau pasitikslinti Ką reiškia jeigu mano menulis yra 8ajame name?
Norėjau pasitikslinti Ką reiškia jeigu mano menulis yra 8ajame name?
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 20, 10:56)
Jis yra ne tik 8 būste, bet ir viename iš 12 zodiako ženklų, susijęs arba ne aspektais ir pats valdo , bei yra valdomas, įtakoja kažkokias gyvenimo sritis (būstus).Vien tik buvimas nieko nereiškia , jis nėra vienas, viskas susiję, kaip ir gyvenime.
Labukas
ieškau kaip programoje Zet9 nustatyti planetų orbus, kad aspektus skaičiuotų 8 laipsnių ribose;
Ačiū
Papildyta:
viena iš Mėnulio reišmių yra emocijos_
keletas 8 būsto reikšmių: mokesčiai, seksas, mirtis, partnerio resursai, palikimas, dvasinis atgimimas_
Sujunkite šiuos dalykus ir gausis šis tas:)
ieškau kaip programoje Zet9 nustatyti planetų orbus, kad aspektus skaičiuotų 8 laipsnių ribose;
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 20, 09:56)
viena iš Mėnulio reišmių yra emocijos_
keletas 8 būsto reikšmių: mokesčiai, seksas, mirtis, partnerio resursai, palikimas, dvasinis atgimimas_
Sujunkite šiuos dalykus ir gausis šis tas:)
QUOTE(wwwlaima @ 2011 12 23, 15:54)
gal kas zino, kokia planetu padetis palanki pradeti laikytis vairavimo teises?
Natale stiprus Merkurijus ir Marsas.
O jei abu silpni? Pas daugelį žmonių abu silpni, tačiau jie vairavimo teises turi. Ieškant tinkamo laiko reikia žiūrėti prognozes, gimimo horoskopas mažai padės. Be to stiprus Marsas ir Merkurijus būna tik tam tikrais mėnesiais, tai reikštu, kad kitais mėnesiais išlaikyti neįmanoma, bet išlaiko ir kitais.
QUOTE(wwwlaima @ 2011 12 23, 15:54)
gal kas zino, kokia planetu padetis palanki pradeti laikytis vairavimo teises?
Su Šventėm
Parašysiu kaip aš suprantu.Mokymasis, tai informacijos gavimas.Pagrindinis signifikatorius būtų Merkurijus, tai ir vairavimui svarbu Merkurijaus padėtis, kad jis būtų stiprus, nebūtų sudegintas, retro.Laikoma, kad palanku mokymuisi Merkurijus Saturno valdose disciplinuoja, neleidžia mesti nebaigus. Taip pat elektyvinėj astro svarbi Mėnulio padėtis, pageidautina , kad sudarytų aspektą su Merkurijum.Automobiliui skirčiau kaip signifikatorių Marsą, jis irgi neturėtų būt silpnas, pažeistas.Taipogi natalo 3 būsto valdovas kiek įmanoma stipresnis.
Efemeridės
http://www.astro.com...ph/swepha_e.htm
Matom, kad (imu 2012 metus)Merkurijus sausio 8 pereina į Ožiaragį, nuo sausio 23 Marsas tampa retro, rieda atbulai iki balandžio 14- ryžtas veikti, energija susilpnėja, teorijai gal stiriai nekenks, bet pačiam mašinos valdymui metas nėra palankiausas.
Susiradau savo dokumentus( tuo metu astrologijoj buvau visai žalia, akivaizdu, kad nieko nesirinkau), mano mokymasis buvo ištęstas, eksternu, kursų nelankiau,mokiausi savarankiškai,atvažinėjau tik būtinas valandas.Tiksli pradžia lyg nėra registruota, sveikatos pažymėjimas išduotas 2001,10,12 kažkur tuo metu ėmiausi teorijos, teorija išlaikyta 2002,01,24(iš karto ,net neišnaudojus viso skirto laiko) vairavimas 2002,04,12(iš karto,klaida tik priparkuojant, leido pasitaisyt). valandų nepamenu(apie pietus),todėl mėnulio ir būstų padėtis netiksli.Mano trečią būstą valdo Venera , vairavimo egzamino dieną ji stipriausia.Pradžia mokymosi ir teorijos egzaminas esant retro Merkurijui, akivaizdu, kad retro padėtis man nesutrukdė, bet mano mokymasis nebuvo standartinis kursų laikymas ir truko pusmetį, be to natale Merkurijus mergelėje ,asc valdovas.Pradžia mokymosi- Merkurijus svarstyklėse(Venera valdo,egzaltuoja saturnas),Saturnas Dvyniuose(merkurijaus valdose)Marsas Ožiaragyje (Saturno valdos, marso egzaltacija),Mėnuo liūte sekstile merkurijui ir saturnui,saturnas su merkurijum recepcija ir trinas,merkurijus-marsas kvadratūraVenera nors ir kritus mergelėje, bet recepcija su Merkurijum ir jos triplicitetas.Egzaminų datas parašiau ,kam įdomu pažiūrėsit kaip išsidėstė tranzitai, veiksmas Vilniuje.
Kiek tomis egzaminų dienomis buvo neišlaikiusių negaliu pasakyt, nežinau.Tą turėjo įtakot ir natalinis horo, ne vien tranzitai.Šiaip būtų visai įdomu sužinot kam nepavyko išlaikyt ir kokia padėtis (tranzitai)buvo tuomet.
Manau, kad viskam savas laikas,ir savaime dažniausia viskas susidėlioja daug geriau nei laikantis skaičiavimų.Įdomu buvo wwwlaima klausimą kaip chorarą sudaryt 2011,12,23 14,54(valanda anksčiau, nei rodo komentarą,man realus laikas nuo forume rodomo valanda skiriasi).Asc 21Dvynių , o Merkurijus Šaulyje, kaip tik patvirtina, kad nesijaučia tvirtai vairavimo kursų klausimu ir jos domėjimasis palankesniu laiku nėra tuščias ir betikslis.