atsukau plutono tranzitus kiek tai metų atgal, tai jo konjunkcijos sutapo su keliais dideliais įvykiais, pvz. kai plutonas susijungė su nataliniu jupiteriu, per mėnesį nusprendžiau pakeist specialybę, įstojau ir išvykau į svetimą šalį, kur nepažinojau nieko. Bet viskas buvo gerai. Kitas tranzitas buvo su nataliniu neptūnu, tai jis sutapo su asmeninėm dramom, t.y. susipažinau su dabartiniu vyru, tačiau tuo metu turėjau draugą, todėl reikėjo apsispręsti, ties kuriuo apsistot. Dar tuo pačiu metu dirbau tokį darbą, kuomet turėjau visuomet būt pasitempus, dirbti su daug žmonių, aplinkoj buvo daug valdžios žmonių, mačiau daug amoralumo ir korupcijos ir tas mane labai išsekino, aišku tuo pačiu galutinai palaidojau savo naivumą, l. daug ko išmokau, man tai buvo tarsi gyvenimo universitetas. Taigi pasibaigus kontraktui kuriam laikui gyvenau kaip asketė. Kadangi mano asc. žuvis, man tas neptūno-plutono tranzitas ypač jautėsi; dabar kai galvoju, kartais atrodydavo, kad negalėsiu visko pakelti, gulėdavau ir galvodavau, noriu išnykti bei pradėjau nekęsti ir nebetikėti žmonėmis. Neapykanta jiems jau išnyko, tačiau savotiškas cinizmas manau ilgai dar liks