Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Ule, o actas 6 proc.? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 08 17, 18:43)
Ule, o actas 6 proc.?  4u.gif

9 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 08 17, 21:05)


Nu nu, aš su 6 proc. tik padariau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 08 17, 21:13)
Nu nu, aš su 6 proc. tik padariau sad.gif

tai viskas bus gerai 4u.gif
as kazkaip nemacius 6 visad 9 naudoju viskam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2011 08 17, 16:36)
Turiu klausima del blakstienos pomidoru padazo. Ar ji supilscius i stiklainelius dar reikia kaitinti ar uztenka tik uzsukti?

uzsukti,apversti aukstyn kojom stiklainius ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 08 17, 21:36)
tai viskas bus gerai 4u.gif
as kazkaip nemacius 6 visad 9 naudoju viskam 4u.gif


Tikiuosi wink.gif Čia obuolių actas būna 6 proc....
Atsakyti
Oranžinis stebuklas
Pasišokinėdama atnešu šį receptuką čia, iš morkų, pomidorų ir česnako toks puikus užtaisas, skaičiau apie jį viename forume, lieptą buvo daryti iš dvigubos normos ir tikrai nė nereikėtu mažinti, aš kartosiu dar smile.gif

user posted image

2 kg. morkų
3 kg. pomidorų
sauja lupto česnako
200 gr. cukraus
2 šaukštai druskos
200 ml. aliejaus
arbatinis šaukštelis pipirų
4 šaukštai obuolių acto

Morkas smulkiai sutarkuoti. Pomidorus supjaustyti riekelėmis.

user posted image


Užpilti cukrų, druską ir aliejų, išmaišyti ir virti maišant apie valandą. Suberti pipirus, actą ir dar patroškinti 15 min.
Supilstyti į iškaitintus stiklainius.
Gaunasi apie 4 l.

Skanaus!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 08 18, 19:59)
Oranžinis stebuklas
Pasišokinėdama atnešu šį receptuką čia, iš morkų, pomidorų ir česnako toks puikus užtaisas, skaičiau apie jį viename forume, lieptą buvo daryti iš dvigubos normos ir tikrai nė nereikėtu mažinti, aš kartosiu dar smile.gif

2 kg. morkų
3 kg. pomidorų
sauja lupto česnako
200 gr. cukraus
2 šaukštai druskos
200 ml. aliejaus
arbatinis šaukštelis pipirų
4 šaukštai obuolių acto

Morkas smulkiai sutarkuoti. Pomidorus supjaustyti riekelėmis.
Užpilti cukrų, druską ir aliejų, išmaišyti ir virti maišant apie valandą. Suberti pipirus, actą ir dar patroškinti 15 min.
Supilstyti į iškaitintus stiklainius.
Gaunasi apie 4 l.

Skanaus!!


Tai jau čia dabar tikrai 6 proc. ? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 08 18, 20:11)
Tai jau čia dabar tikrai 6 proc. ?  hihihi.gif

lotuliukas.gif aha sian isstudijavau cool.gif
Atsakyti
[quote=Ulė,2011 08 18, 19:59]
Oranžinis stebuklas
Pasišokinėdama atnešu šį receptuką čia, iš morkų, pomidorų ir česnako toks puikus užtaisas, skaičiau apie jį viename forume, lieptą buvo daryti iš dvigubos normos ir tikrai nė nereikėtu mažinti, aš kartosiu dar smile.gif



2 kg. morkų
3 kg. pomidorų
sauja lupto česnako
200 gr. cukraus
2 šaukštai druskos
200 ml. aliejaus
arbatinis šaukštelis pipirų
4 šaukštai obuolių acto

Morkas smulkiai sutarkuoti. Pomidorus supjaustyti riekelėmis.


Užpilti cukrų, druską ir aliejų, išmaišyti ir virti maišant apie valandą. Suberti pipirus, actą ir dar patroškinti 15 min.
Supilstyti į iškaitintus stiklainius.
Gaunasi apie 4 l.

Skanaus!!

O kada česnaką dėti? pabaigoje ar iškart?
Atsakyti
pamirsau pprirasyti blush2.gif pabaigoje po pipiru, ispausti cesnaka ir supilti acta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 08 18, 21:44)
pamirsau pprirasyti blush2.gif  pabaigoje po pipiru, ispausti cesnaka ir supilti acta 4u.gif

4u.gif Labai dėkoju. bigsmile.gif
Atsakyti