QUOTE(Vitra @ 2011 08 17, 21:13)
Nu nu, aš su 6 proc. tik padariau
tai viskas bus gerai
as kazkaip nemacius 6 visad 9 naudoju viskam
QUOTE(mango @ 2011 08 17, 16:36)
Turiu klausima del blakstienos pomidoru padazo. Ar ji supilscius i stiklainelius dar reikia kaitinti ar uztenka tik uzsukti?
uzsukti,apversti aukstyn kojom stiklainius ir viskas
QUOTE(Ulė @ 2011 08 17, 21:36)
Tikiuosi Čia obuolių actas būna 6 proc....
Oranžinis stebuklas
Pasišokinėdama atnešu šį receptuką čia, iš morkų, pomidorų ir česnako toks puikus užtaisas, skaičiau apie jį viename forume, lieptą buvo daryti iš dvigubos normos ir tikrai nė nereikėtu mažinti, aš kartosiu dar
2 kg. morkų
3 kg. pomidorų
sauja lupto česnako
200 gr. cukraus
2 šaukštai druskos
200 ml. aliejaus
arbatinis šaukštelis pipirų
4 šaukštai obuolių acto
Morkas smulkiai sutarkuoti. Pomidorus supjaustyti riekelėmis.
Užpilti cukrų, druską ir aliejų, išmaišyti ir virti maišant apie valandą. Suberti pipirus, actą ir dar patroškinti 15 min.
Supilstyti į iškaitintus stiklainius.
Gaunasi apie 4 l.
Skanaus!!
Pasišokinėdama atnešu šį receptuką čia, iš morkų, pomidorų ir česnako toks puikus užtaisas, skaičiau apie jį viename forume, lieptą buvo daryti iš dvigubos normos ir tikrai nė nereikėtu mažinti, aš kartosiu dar
2 kg. morkų
3 kg. pomidorų
sauja lupto česnako
200 gr. cukraus
2 šaukštai druskos
200 ml. aliejaus
arbatinis šaukštelis pipirų
4 šaukštai obuolių acto
Morkas smulkiai sutarkuoti. Pomidorus supjaustyti riekelėmis.
Užpilti cukrų, druską ir aliejų, išmaišyti ir virti maišant apie valandą. Suberti pipirus, actą ir dar patroškinti 15 min.
Supilstyti į iškaitintus stiklainius.
Gaunasi apie 4 l.
Skanaus!!
QUOTE(Ulė @ 2011 08 18, 19:59)
Oranžinis stebuklas
Pasišokinėdama atnešu šį receptuką čia, iš morkų, pomidorų ir česnako toks puikus užtaisas, skaičiau apie jį viename forume, lieptą buvo daryti iš dvigubos normos ir tikrai nė nereikėtu mažinti, aš kartosiu dar
2 kg. morkų
3 kg. pomidorų
sauja lupto česnako
200 gr. cukraus
2 šaukštai druskos
200 ml. aliejaus
arbatinis šaukštelis pipirų
4 šaukštai obuolių acto
Morkas smulkiai sutarkuoti. Pomidorus supjaustyti riekelėmis.
Užpilti cukrų, druską ir aliejų, išmaišyti ir virti maišant apie valandą. Suberti pipirus, actą ir dar patroškinti 15 min.
Supilstyti į iškaitintus stiklainius.
Gaunasi apie 4 l.
Skanaus!!
Pasišokinėdama atnešu šį receptuką čia, iš morkų, pomidorų ir česnako toks puikus užtaisas, skaičiau apie jį viename forume, lieptą buvo daryti iš dvigubos normos ir tikrai nė nereikėtu mažinti, aš kartosiu dar
2 kg. morkų
3 kg. pomidorų
sauja lupto česnako
200 gr. cukraus
2 šaukštai druskos
200 ml. aliejaus
arbatinis šaukštelis pipirų
4 šaukštai obuolių acto
Morkas smulkiai sutarkuoti. Pomidorus supjaustyti riekelėmis.
Užpilti cukrų, druską ir aliejų, išmaišyti ir virti maišant apie valandą. Suberti pipirus, actą ir dar patroškinti 15 min.
Supilstyti į iškaitintus stiklainius.
Gaunasi apie 4 l.
Skanaus!!
Tai jau čia dabar tikrai 6 proc. ?
QUOTE(Vitra @ 2011 08 18, 20:11)
Tai jau čia dabar tikrai 6 proc. ?
aha sian isstudijavau
[quote=Ulė,2011 08 18, 19:59]
Oranžinis stebuklas
Pasišokinėdama atnešu šį receptuką čia, iš morkų, pomidorų ir česnako toks puikus užtaisas, skaičiau apie jį viename forume, lieptą buvo daryti iš dvigubos normos ir tikrai nė nereikėtu mažinti, aš kartosiu dar
2 kg. morkų
3 kg. pomidorų
sauja lupto česnako
200 gr. cukraus
2 šaukštai druskos
200 ml. aliejaus
arbatinis šaukštelis pipirų
4 šaukštai obuolių acto
Morkas smulkiai sutarkuoti. Pomidorus supjaustyti riekelėmis.
Užpilti cukrų, druską ir aliejų, išmaišyti ir virti maišant apie valandą. Suberti pipirus, actą ir dar patroškinti 15 min.
Supilstyti į iškaitintus stiklainius.
Gaunasi apie 4 l.
Skanaus!!
O kada česnaką dėti? pabaigoje ar iškart?
Oranžinis stebuklas
Pasišokinėdama atnešu šį receptuką čia, iš morkų, pomidorų ir česnako toks puikus užtaisas, skaičiau apie jį viename forume, lieptą buvo daryti iš dvigubos normos ir tikrai nė nereikėtu mažinti, aš kartosiu dar
2 kg. morkų
3 kg. pomidorų
sauja lupto česnako
200 gr. cukraus
2 šaukštai druskos
200 ml. aliejaus
arbatinis šaukštelis pipirų
4 šaukštai obuolių acto
Morkas smulkiai sutarkuoti. Pomidorus supjaustyti riekelėmis.
Užpilti cukrų, druską ir aliejų, išmaišyti ir virti maišant apie valandą. Suberti pipirus, actą ir dar patroškinti 15 min.
Supilstyti į iškaitintus stiklainius.
Gaunasi apie 4 l.
Skanaus!!
O kada česnaką dėti? pabaigoje ar iškart?
pamirsau pprirasyti pabaigoje po pipiru, ispausti cesnaka ir supilti acta
QUOTE(Ulė @ 2011 08 18, 21:44)
pamirsau pprirasyti pabaigoje po pipiru, ispausti cesnaka ir supilti acta
Labai dėkoju.