QUOTE(TuJa30 @ 2011 08 11, 20:50)
sveikos šeimininkės
neturiu didelio puodo kuriame galėčiau kaitinti į stiklainius sudėtus pomidorus, galvoju kaip sukonervuoti be kaitinimo... matau yra receptų kai kaitinami tik stiklainiai, gal taip būtų lengviau, bet kaip tai daryti?kaip juos kaitinti?
Papildyta:
skaitau receptus, taip skirtinga...6l-1stikline acto, kitame 1l- 60g, tai 6l -360g. kiek tai matuojant 200ml stiklinėmis?
neturiu didelio puodo kuriame galėčiau kaitinti į stiklainius sudėtus pomidorus, galvoju kaip sukonervuoti be kaitinimo... matau yra receptų kai kaitinami tik stiklainiai, gal taip būtų lengviau, bet kaip tai daryti?kaip juos kaitinti?
Papildyta:
skaitau receptus, taip skirtinga...6l-1stikline acto, kitame 1l- 60g, tai 6l -360g. kiek tai matuojant 200ml stiklinėmis?
Nemegstu visokiu terliojimusi, tai niekuomet nieko nekaitinu, nei kompotu, nei agurku nei pomidoru, nei pupeliu. Ir stiklainiu neiskaitinu pries visa procesa, issiplaunu ir viskas. Pupeles buna apverdamos, tai iskaista beapverdant, marinauojamus agurkus uzpilu ir nupilu 3 kartus verdanciu vandeniu, pomidorus 2 kartus, taip ir iskaista man jie. Dar uzdengus palaikau. Net marinato neverdu, visus ingredientus tiesiai i stiklaini suberiu, verdanciu vandeniu uzpilu ir uzsuku. Niekas neissaudo. Na si savaitgali darysiu pomidorus drebuciuose, tai anyta informavo, kad situos jau teks ir pakaitint