QUOTE(svieske @ 2014 10 05, 18:18)
Patarkit, kaip geriausia pasiruosti ziemai pomidorus cili sriubai? Ar tarkim, saldyti tyre, ar konservuoti tyre ar pomidorus savo sultyse, galvoju kaip butu paprasciausia, greitai ir skaniausia...
Mes pasidare cili sriubos ruosinius: i puoda pomidorai pjaustyti be odeles(ji nuplikoma verdanciu vandeniu, lengvai ta odele nusimauna), paprika gabaliukais, cili pipirai smulkiai, supjaustomas svogunas, cesnakas, dedu 1 valgoma sauksta druskos i 5 litru talpos puoda, 2 saukstai cukraus. Viskas suverda, sublenderiuoju, supilstau i iskaitintus stiklainius, uzvekuoju, laikau kambario temperaturoj nors ir metus laiko
O kai verdam cili sriuba, belieka tik mesa sukepti ir uzpilti ant virsaus litra ar du tokio paruostuko-vualia, cili sriuba gatava