Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(rootha @ 2011 08 11, 14:39)
as pilu iskart, bet jums patariu pirma sudet visus likusius prieskonius ir tik tada pilt acta, po truputi po truputi, kad atrastumet savo skoni, nebent jums patinka rugsciau, tai iskart pilkit visa kieki nesiterliodama ir tada virkit, beje  valanda tai virt nereik, nebent jus nenukosit skystimo, tai tada ir daugiau nei valanda virsit, nes ketciupas gausis skystesnis, tada dekit krakmolo  blush2.gif

Skystimo kažkiek nupyliau, bet matau, kad vis tiek skysta. Bandysiu nuvirint jį, nes nenoriu to krakmolo dėt.
Tik ko tai jaučiu, kad cukraus per daug privariau. Man tokie kiekiai kaip "stiklinė", tai tik stresą įvaro biggrin.gif
Atsakyti
ka reiskia per daug privariau? ar ragavot? lb saldu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2011 08 11, 14:43)
ka reiskia per daug privariau? ar ragavot? lb saldu? smile.gif

Nu ne tai, kad žiauriai saldu, bet jaučiasi.
Klausykit, nu aš pamenu, kad stiklinė yra 200 gr, ane?
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2011 08 11, 13:45)
Nu ne tai, kad žiauriai saldu, bet jaučiasi.
Klausykit, nu aš  pamenu, kad stiklinė yra 200 gr, ane?

na ziurint kokia stikline, mano stikline 250ml, o kiek joje gramu nzn....
Atsakyti
Dariau ir aš,ir dar darysiu
Labai skanus ir krakmolo nedėjau, visus prieskonius dėjau jau pagal savo skonį,tik palikau cinamoną ir gvazdikėlius kaip recepte.Gvazdikėlius dėjau cielus pasakiau jei pakliūs,galės išspjauti irnesakyk.gif hihihi.gif ne tiek daug jų ten dedasi
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 08 11, 15:22)
Dariau ir aš,ir dar darysiu
Labai skanus ir krakmolo nedėjau, visus prieskonius dėjau jau pagal savo skonį,tik palikau cinamoną ir gvazdikėlius kaip recepte.Gvazdikėlius dėjau cielus pasakiau jei pakliūs,galės išspjauti irnesakyk.gif  hihihi.gif ne tiek daug jų ten dedasi

as ir tik cinamona ir gvazdikelius palikau, viska pagal save ir tai dar rugstokai gavos,taip kad tikrai nedekit visko is karto,o ragaukit,juk visu skoniai skirtingi
Atsakyti
sveikos šeimininkės 4u.gif
neturiu didelio puodo kuriame galėčiau kaitinti į stiklainius sudėtus pomidorus, galvoju kaip sukonervuoti be kaitinimo... matau yra receptų kai kaitinami tik stiklainiai, gal taip būtų lengviau, bet kaip tai daryti?kaip juos kaitinti?
Papildyta:
skaitau receptus, taip skirtinga...6l-1stikline acto, kitame 1l- 60g, tai 6l -360g. kiek tai matuojant 200ml stiklinėmis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2011 08 11, 14:45)
Nu ne tai, kad žiauriai saldu, bet jaučiasi.
Klausykit, nu aš  pamenu, kad stiklinė yra 200 gr, ane?

man kaip tik norejosi pris=deti, nes rugstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuJa30 @ 2011 08 11, 20:50)
skaitau receptus, taip skirtinga...6l-1stikline acto, kitame 1l- 60g, tai 6l -360g.  kiek tai matuojant 200ml stiklinėmis?  g.gif

Na juk Senukuose yra indukų matuoklių su pagrindiniais produktais ,turiu tokį ir nesuku galvos kiek tom stiklinėm gausis.
Atsakyti
padariau is akies biggrin.gif
Atsakyti
Na ir aš padariau vakar tą padažą. Asmeniškai man per skystas, bet kadangi man padažas skirtas ne dešrelėms, o troškiniams visokiems - tai sueis smile.gif
Tai mano patarimas - skystį nupilti.
Atsakyti
Man tas kečupas ne mano skonio blush2.gif nepatiko man jis blush2.gif Na,bet susinaudos žiemą kur nors.
Atsakyti