QUOTE(Dusia37 @ 2014 09 04, 16:02)
jei užpylei aliejumi kaip blanširuosi ?
penais dariau dvejopai- vienus balširuotus užpyliau aliejumi kitus nebelaširuotus. Skaniau baširuoti. Šiemet dariau tik blanširuotus . Bet pasilieku ir sausų - kaip prieskonį pamalus galima naudoti . Nežinau kokiais kiekiais Jūs naudojat , mano šeimynai 0,33 talpos stiklainukų 4 vnt . žiemai per akis. Kad skanu būtų ir kitamet
penais dariau dvejopai- vienus balširuotus užpyliau aliejumi kitus nebelaširuotus. Skaniau baširuoti. Šiemet dariau tik blanširuotus . Bet pasilieku ir sausų - kaip prieskonį pamalus galima naudoti . Nežinau kokiais kiekiais Jūs naudojat , mano šeimynai 0,33 talpos stiklainukų 4 vnt . žiemai per akis. Kad skanu būtų ir kitamet
tiksliai sumaisiau blansiravima su pasterizavimu,ot varna o jei dabar pasterizuoti juos,nors jau koks menuo stovi ir nieko ,ai turbut nieko nedarysiu ir ziursiu kas bus ,bus kaip bandymas ,turiu 2 mazus stiklainiukus tai pabandysiu ,butu daugiau gal nerizikuociau