ka manot
http://kuharka.ru/re...toes/10207.html
QUOTE(georgiana @ 2014 08 28, 17:10)
Atrodo, kad turėtų būti neblogai. Tačiau aš dar dėčiau arba lauro lapą ar bent jau pipirų ir keletą garstyčių grūdelių. Tikrai bandysiu taip keletą stiklainėlių pasidaryti.
Ačiū už receptą .
QUOTE(georgiana @ 2014 08 28, 17:10)
Kazkaip sugunde ir mane, butinai bandysiu.
Sveikos ,dariau sendien pagal si recepta pomidorus korejietiskai,dar neragavau ,bet paragavau pagrinda tai labai skanu ,tikiuos kai pastoves irgi bus skanu
http://www.liveinter.../post332943316/
Noriu pomidorų drebučiuose Gal kas žino kokį receptą be pasterizavimo?
O jei kaitinti orkaiteje, kokioje temp ir kiek laiko. Ačiū
O jei kaitinti orkaiteje, kokioje temp ir kiek laiko. Ačiū
QUOTE(vaidastep @ 2014 08 29, 16:49)
Sveikos ,dariau sendien pagal si recepta pomidorus korejietiskai,dar neragavau ,bet paragavau pagrinda tai labai skanu ,tikiuos kai pastoves irgi bus skanu
http://www.liveinter.../post332943316/
http://www.liveinter.../post332943316/
aš irgi planuoju šitą išbandyti, turėtų būt skanu
QUOTE(saridon'e @ 2014 09 02, 01:36)
aš irgi planuoju šitą išbandyti, turėtų būt skanu
As jau degustavau ,su super skanus mano receptoriams ir prie kepsnio ir siep su karstom bulvem
sakykir kas dziovinate pomidorus, ar butina isdziovintus uzpylt aliejum, ar galima ir taip sausai i stiklaini sudet? ar laikytusi?
QUOTE(waidoshele @ 2014 09 04, 09:27)
sakykir kas dziovinate pomidorus, ar butina isdziovintus uzpylt aliejum, ar galima ir taip sausai i stiklaini sudet? ar laikytusi?
kažkiek laikytųsi, bet reikėtų pastoviai matomoj vietoj laikyt. nebent sudžiovintumėt iki traškučių lygio, bet kam jie tokie. o kuo netinka aliejuje? beje, kad laikytųsi per žiemą, reikia ne šiaip užpilt aliejumi, o jame pasterizuoti. tada šiltam rūsy ar kambario temperatūroj laikosi.
QUOTE(Paladė @ 2014 09 04, 09:29)
kažkiek laikytųsi, bet reikėtų pastoviai matomoj vietoj laikyt. nebent sudžiovintumėt iki traškučių lygio, bet kam jie tokie. o kuo netinka aliejuje? beje, kad laikytųsi per žiemą, reikia ne šiaip užpilt aliejumi, o jame pasterizuoti. tada šiltam rūsy ar kambario temperatūroj laikosi.
Man laikosi ne iki traskuciu sudziovinti ir ne aliejuje. Laikau spinteleje. Kodel turetu nesilaikyt?
QUOTE(Paladė @ 2014 09 04, 11:29)
kažkiek laikytųsi, bet reikėtų pastoviai matomoj vietoj laikyt. nebent sudžiovintumėt iki traškučių lygio, bet kam jie tokie. o kuo netinka aliejuje? beje, kad laikytųsi per žiemą, reikia ne šiaip užpilt aliejumi, o jame pasterizuoti. tada šiltam rūsy ar kambario temperatūroj laikosi.
o as tik uzpyliau aliejum ir viskas ,laikau saldytuve ,kazin ar ilgai taip laikysis ar bandyt blansiruot ?
QUOTE(vaidastep @ 2014 09 04, 13:32)
o as tik uzpyliau aliejum ir viskas ,laikau saldytuve ,kazin ar ilgai taip laikysis ar bandyt blansiruot ?
jei užpylei aliejumi kaip blanširuosi ?
penais dariau dvejopai- vienus balširuotus užpyliau aliejumi kitus nebelaširuotus. Skaniau baširuoti. Šiemet dariau tik blanširuotus . Bet pasilieku ir sausų - kaip prieskonį pamalus galima naudoti . Nežinau kokiais kiekiais Jūs naudojat , mano šeimynai 0,33 talpos stiklainukų 4 vnt . žiemai per akis. Kad skanu būtų ir kitamet