ka manot
http://kuharka.ru/re...toes/10207.html
QUOTE(georgiana @ 2014 08 28, 17:10)
Atrodo, kad turėtų būti neblogai. Tačiau aš dar dėčiau arba lauro lapą ar bent jau pipirų ir keletą garstyčių grūdelių. Tikrai bandysiu taip keletą stiklainėlių pasidaryti.
Ačiū už receptą

QUOTE(georgiana @ 2014 08 28, 17:10)
Kazkaip sugunde ir mane, butinai bandysiu.
Sveikos ,dariau sendien pagal si recepta pomidorus korejietiskai,dar neragavau ,bet paragavau pagrinda tai labai skanu ,tikiuos kai pastoves irgi bus skanu

http://www.liveinter.../post332943316/
Noriu pomidorų drebučiuose
Gal kas žino kokį receptą be pasterizavimo?
O jei kaitinti orkaiteje, kokioje temp ir kiek laiko. Ačiū


O jei kaitinti orkaiteje, kokioje temp ir kiek laiko. Ačiū

QUOTE(vaidastep @ 2014 08 29, 16:49)
Sveikos ,dariau sendien pagal si recepta pomidorus korejietiskai,dar neragavau ,bet paragavau pagrinda tai labai skanu ,tikiuos kai pastoves irgi bus skanu
http://www.liveinter.../post332943316/

http://www.liveinter.../post332943316/
aš irgi planuoju šitą išbandyti, turėtų būt skanu

QUOTE(saridon'e @ 2014 09 02, 01:36)
As jau degustavau ,su super skanus mano receptoriams


sakykir kas dziovinate pomidorus, ar butina isdziovintus uzpylt aliejum, ar galima ir taip sausai i stiklaini sudet? ar laikytusi?
QUOTE(waidoshele @ 2014 09 04, 09:27)
sakykir kas dziovinate pomidorus, ar butina isdziovintus uzpylt aliejum, ar galima ir taip sausai i stiklaini sudet? ar laikytusi?
kažkiek laikytųsi, bet reikėtų pastoviai matomoj vietoj laikyt. nebent sudžiovintumėt iki traškučių lygio, bet kam jie tokie. o kuo netinka aliejuje? beje, kad laikytųsi per žiemą, reikia ne šiaip užpilt aliejumi, o jame pasterizuoti. tada šiltam rūsy ar kambario temperatūroj laikosi.
QUOTE(Paladė @ 2014 09 04, 09:29)
kažkiek laikytųsi, bet reikėtų pastoviai matomoj vietoj laikyt. nebent sudžiovintumėt iki traškučių lygio, bet kam jie tokie. o kuo netinka aliejuje? beje, kad laikytųsi per žiemą, reikia ne šiaip užpilt aliejumi, o jame pasterizuoti. tada šiltam rūsy ar kambario temperatūroj laikosi.
Man laikosi ne iki traskuciu sudziovinti ir ne aliejuje. Laikau spinteleje. Kodel turetu nesilaikyt?
QUOTE(Paladė @ 2014 09 04, 11:29)
kažkiek laikytųsi, bet reikėtų pastoviai matomoj vietoj laikyt. nebent sudžiovintumėt iki traškučių lygio, bet kam jie tokie. o kuo netinka aliejuje? beje, kad laikytųsi per žiemą, reikia ne šiaip užpilt aliejumi, o jame pasterizuoti. tada šiltam rūsy ar kambario temperatūroj laikosi.
o as tik uzpyliau aliejum ir viskas ,laikau saldytuve ,kazin ar ilgai taip laikysis ar bandyt blansiruot ?
QUOTE(vaidastep @ 2014 09 04, 13:32)
o as tik uzpyliau aliejum ir viskas ,laikau saldytuve ,kazin ar ilgai taip laikysis ar bandyt blansiruot ?
jei užpylei aliejumi kaip blanširuosi ?
penais dariau dvejopai- vienus balširuotus užpyliau aliejumi kitus nebelaširuotus. Skaniau baširuoti. Šiemet dariau tik blanširuotus . Bet pasilieku ir sausų - kaip prieskonį pamalus galima naudoti . Nežinau kokiais kiekiais Jūs naudojat , mano šeimynai 0,33 talpos stiklainukų 4 vnt . žiemai per akis. Kad skanu būtų ir kitamet
