QUOTE(Elijaaa @ 2013 08 29, 06:31)
nesakau, kad yra blogai, jei paprasta, tiesiog kazkaip susimasciau, kad darbo minimaliai, sedejai pomidorus, druska ir kaitini.
Eisiu siandien daryti
Eisiu siandien daryti
Nėra jau ten taip mažai darbelio,- nublanširuot, gražiai nulupt, gražiai supjaustyt ir gražiai supakuot
QUOTE(Alekto @ 2013 08 29, 07:02)
Sakykit, kokia tikimybė, kad pastovėjus kečupui, apmažės rūgštumas?
Alekto, manau nesumažės rūgštumas.
QUOTE(jugp @ 2013 08 29, 11:35)
Aš taip darau. Laikosi gerai, turiu net užpraeitų metų užsilikusių. Juos sunaudoju tokiuose patiekaluose, kur reikia pomidorų savose sultyse, pvz lazanija, tada supilu visą stiklainio turinį.
Super, nors vienas rimtas patvirtinimas aš irgi taip darau, panaudoju visur, kietesnius netgi galima su grietine padaryt kai žiemą būni labai labai pasiilgęs pomidorų.
Ir išvis - juk tai natūralus produktas nors sykį be acto