QUOTE(ReginaV @ 2013 08 20, 17:22)
Dėkui
Papildyta:
mmm, kas įgarsintų, suprasčiau viską, ale skaityt blogai moku t.y. nemoku, bet rodos skaičius teisingai supratau?
100-110 laipsnių, 6-8 val. taip?
pagal paveiksliukus turbut aisku eiga.
tvirtus pomidorus, nuplauti, nudziovinti, perpjauti, saukstu isskobti seklas. Ant popieriumi istiestos skardos sudeti puseles tankiai, pabarstyti druska , cukrumi, zolelemis.
deti i elektrine orkaite su ventiliatoriumi 100 - 110 laipsniu.
jei ims teketi sultys, nusausinti popierine servetele. po 2 val pomidorai ims rauksletis ir dziuti.
Visas procesas dziuvimo tesis apie 6 - 8 val, priklausomai nuo orkaites, nuo pomidoro sieneliu storio . ir kokio sausumo dziovinto pomidoro norite.
tada sudekit istiklainiukus ir uzpilkit alyvuogiu aliejumis, arba susluoksniuoti i stiklainiukus, i tarpus dedant kapotas petrazoles, bazilikus, cesnakus.
tokius vytintus pomidorus galima laikyti saldytuve 6 men .