O as rodau siandienini triusa. Nezinau, ar buvo toks receptas, bet pasidalinu vis viena.
Zali pomidorai su medumi
4kg zaliu pomidoru
1stikl. cukraus
1stikl. acto
1stikl. aliejaus
3valg.s. druskos
3valg.s. naminio medaus
Pomidorus supjaustyti griezineliais. Ant ju pilti likusius ingridientus, ismaisyti ir palikti pernakt. Tuomet uzvirti ir pavirti kokias 5min. Deti i stiklainius ir uzsukti.
Skanaus>
Zali pomidorai su medumi
4kg zaliu pomidoru
1stikl. cukraus
1stikl. acto
1stikl. aliejaus
3valg.s. druskos
3valg.s. naminio medaus
Pomidorus supjaustyti griezineliais. Ant ju pilti likusius ingridientus, ismaisyti ir palikti pernakt. Tuomet uzvirti ir pavirti kokias 5min. Deti i stiklainius ir uzsukti.
Skanaus>
gabijux kaip skonis medaus ir zalio pomidoriuko ar jau isbandyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 09 02, 13:50)
Man "orandzinis stebuklas" nepatiko . Siandien bandysiu ta su baklazanais
na pasidariau ir as siandien oranzini stebukla, tai ir man nelabai bet reikia tiketis kad susivalgys
QUOTE(gabijux @ 2011 09 02, 15:44)
O as rodau siandienini triusa. Nezinau, ar buvo toks receptas, bet pasidalinu vis viena.
Zali pomidorai su medumi
4kg zaliu pomidoru
1stikl. cukraus
1stikl. acto
1stikl. aliejaus
3valg.s. druskos
3valg.s. naminio medaus
Skanaus>
Zali pomidorai su medumi
4kg zaliu pomidoru
1stikl. cukraus
1stikl. acto
1stikl. aliejaus
3valg.s. druskos
3valg.s. naminio medaus
Skanaus>
Cia pirmas blynas ,ar NE?????
Papildyta:
QUOTE(zlibe @ 2011 09 02, 19:21)
na pasidariau ir as siandien oranzini stebukla, tai ir man nelabai bet reikia tiketis kad susivalgys
As tai dariau astriau,nes iskart netiko recepto sudetis Bet mes visi skirtingi
dariau oranžinį stebuklą-patiko labai, tik mano vyrams dar macniau noris, tad gal aštrios paprikos kitakart įdėsiu
Ule
Ule
QUOTE(georgiana @ 2011 09 02, 19:47)
gabijux kaip skonis medaus ir zalio pomidoriuko ar jau isbandyti
Jau isbandyta...skanu ir visai medaus skonio nesijaucia
Papildyta:
QUOTE(bru @ 2011 09 02, 20:46)
Cia pirmas blynas ,ar NE?????
Papildyta:
Papildyta:
Antras blynas jau darau antrus metus...visiem skanu, tik vyras nevalgo, nes nepernesa zaliu pomidoru kvapo
QUOTE(gabijux @ 2011 09 02, 20:59)
Jau isbandyta...skanu ir visai medaus skonio nesijaucia
Papildyta:
Antras blynas jau darau antrus metus...visiem skanu, tik vyras nevalgo, nes nepernesa zaliu pomidoru kvapo
Papildyta:
Man tai receptukas tai visai nieko Tikrai meginsiu.ACIUKAS
QUOTE(bru @ 2011 09 02, 22:14)
Man tai receptukas tai visai nieko Tikrai meginsiu.ACIUKAS
As pati gan itariai ziuriu i receptus, kuriuose yra medus, bet sis nenuvyle tikrai
QUOTE(gabijux @ 2011 09 02, 21:25)
As pati gan itariai ziuriu i receptus, kuriuose yra medus, bet sis nenuvyle tikrai
O kiek gavosi siklainiuku,gal pameni
QUOTE(bru @ 2011 09 03, 00:05)
O kiek gavosi siklainiuku,gal pameni
Na as nesveriu niekada pomidoru, dedu is akies, tai gavosi sesi puslitriukai
o as vis su zelatina kankinuos jau tiek nugara iskaudo, snd emiau viska is akies det ir ragaut neskiekiu neapskaiciuoju, pabaiga pomidoriukams