Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ulė @ 2011 09 01, 07:48)
Mergaites, stebuklas man del to, kad is paprasciausiu, pigiausiu  produktu ,  aromatinga tyre gavosi, splava is vis labai zadinanti apetita, anadien valgem su zuvim, visi klausia ka cia valgom,neatspeja nieks, dejau i balandelius, toks geras skonis, spalva kokia grazi padazo gavosi wub.gif , man atradimas, kad is morku, cesnako ir pom. tokia pasta gaunasi ax.gif

jei kam truksta skonio,astrumo juk galite keisti pagal save, as nuo originalo taip pat siek tiek koregavau proporcijas, galima deti daug daugiau cesnako,daugiau acto, tiesiog ragaukite ir atraskite savo skoni 4u.gif

Labai tiksliai pasakyta-greita,pigu,ekonomiška praktiška jau vien del sriubu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 01 rugsėjo 2011 - 11:51
nerami as siandien norejau patarimo kai darau pomidorus su zelatina, gal patarsite kodel man lieka sluoksnisukas zelatinos sustingusios ant dugno puses pirsto sluoksnis, rodos as sudedu pilna ir dar paspaudziu sloikelyje ju pseles g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2011 09 01, 16:26)
nerami as siandien norejau patarimo kai darau pomidorus su zelatina, gal patarsite kodel man lieka sluoksnisukas zelatinos sustingusios ant dugno puses pirsto sluoksnis, rodos as sudedu pilna ir dar paspaudziu sloikelyje ju pseles g.gif

Man lygiai taip pat lieka biggrin.gif . Nedarau is to tragedijos, reiskia per mazai suspaudziam, lieka tarpai
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 09 01, 07:48)
Mergaites, stebuklas man del to, kad is paprasciausiu, pigiausiu  produktu ,  aromatinga tyre gavosi, splava is vis labai zadinanti apetita, anadien valgem su zuvim, visi klausia ka cia valgom,neatspeja nieks, dejau i balandelius, toks geras skonis, spalva kokia grazi padazo gavosi wub.gif , man atradimas, kad is morku, cesnako ir pom. tokia pasta gaunasi ax.gif

jei kam truksta skonio,astrumo juk galite keisti pagal save, as nuo originalo taip pat siek tiek koregavau proporcijas, galima deti daug daugiau cesnako,daugiau acto, tiesiog ragaukite ir atraskite savo skoni 4u.gif

MAno mergina, kuri gana priesiska morkoms, valge, net ausys linko, dejau prie kotletu, dar patroskinau pora min ir super gavosi, gerai kai gatava toki padaza jau turi, ir dar jei is savo augintiniu wub.gif
Atsakyti
na siandien dariau cukiniju misraine ziemai rytoj ateis eile oranziniam stebuklui.tik pasakykit per ka tarkuojat morkas?kaip suprantu ne per brokine tarka g.gif gal per ta smulkiasniaja.
Atsakyti
QUOTE(zlibe @ 2011 09 01, 21:17)
na siandien dariau cukiniju misraine ziemai rytoj ateis eile oranziniam stebuklui.tik pasakykit per ka tarkuojat morkas?kaip suprantu ne per brokine tarka  g.gif  gal per ta smulkiasniaja.

per bulviu tarkavimo masina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zlibe @ 2011 09 01, 21:17)
na siandien dariau cukiniju misraine ziemai

kokia?
Atsakyti
pas ule buvo tokia
http://skanusgyvenim...ine-ziemai.html

tikrai skanei gavosi. darysiu dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zlibe @ 2011 09 01, 22:30)
pas ule buvo tokia
http://skanusgyvenim...ine-ziemai.html

tikrai skanei gavosi. darysiu dar  4u.gif

aciu 4u.gif (darau panashiai- tik dar su pomidorais ir svogunais i ta pati puoda smile.gif )
na bet ir geras blogas - apturejau virtualu apsirijima wub.gif
Atsakyti
na tikrai nuostabus receptai 4u.gif daug ka bandysiu gaminti. 4u.gif
Atsakyti
Aciu wub.gif
Atsakyti
Man "orandzinis stebuklas" nepatiko sad.gif. Siandien bandysiu ta su baklazanais mirksiukas.gif
Atsakyti