aciu kulinares uz atsakymus tai ir as nusilupsiu odelias.tereikia uzpilti verdanciu vandeniu ir palaikyti siek tiek ar ne.ir po to lengvai nusilupa.
taip
QUOTE(zlibe @ 2011 08 31, 22:04)
aciu kulinares uz atsakymus tai ir as nusilupsiu odelias.tereikia uzpilti verdanciu vandeniu ir palaikyti siek tiek ar ne.ir po to lengvai nusilupa.
Labai pravercia ipjauti kryziuku ties virsunele
Ir po to nepamiršti įmesti pomidorą į šaltą vandenį. O kam nepatiko tas stebuklas-puikiai jį galima sunaudoti sriuboms bei troškiniams
Ir aš lupau skūreles. Gavosi tirštas, bet man irgi nepatiko. Nežinau kodėl, bet kažkas nepatiko. Gal smulkiai tarkuotos morkos Ir mb nebuvo sužavėtas.. Bet čia kaip visada skonio reikalas
O man oranžinis stebuklas labai skanu uždėti ant sumuštinio su dešra ar kumpiu arba ant batono tik darysiu ir kitais metais būtinai
Aš ir, žinoma, dariau tą stebuklą, lupau pomidorus. Kadangi nelabai mėgstam virtas - keptas morkas, tai beverdant išsigandau, kad ne tą receptą pasirinkau žiemos atsargoms, bet truputį daugiau įdėjau česnako, acto, pipirų...
Gal tas pavadinimas "stebuklas" nuteikia itin neeiliniams skoniams savo receptorius. Bet viskas paprasta, skanu, tinka prie mėsos, žuvies ar į sriubą, padažą... O tirštumas sulig tarkuotom smulkia trintuve morkom. Bet gal dar priklauso ir nuo pomidorų rūšies?! Gali jie būti ir skystesni, bet bent jau man tai tikrai krakmolo netrūko.
Gal tas pavadinimas "stebuklas" nuteikia itin neeiliniams skoniams savo receptorius. Bet viskas paprasta, skanu, tinka prie mėsos, žuvies ar į sriubą, padažą... O tirštumas sulig tarkuotom smulkia trintuve morkom. Bet gal dar priklauso ir nuo pomidorų rūšies?! Gali jie būti ir skystesni, bet bent jau man tai tikrai krakmolo netrūko.
Mergaites, stebuklas man del to, kad is paprasciausiu, pigiausiu produktu , aromatinga tyre gavosi, splava is vis labai zadinanti apetita, anadien valgem su zuvim, visi klausia ka cia valgom,neatspeja nieks, dejau i balandelius, toks geras skonis, spalva kokia grazi padazo gavosi , man atradimas, kad is morku, cesnako ir pom. tokia pasta gaunasi
jei kam truksta skonio,astrumo juk galite keisti pagal save, as nuo originalo taip pat siek tiek koregavau proporcijas, galima deti daug daugiau cesnako,daugiau acto, tiesiog ragaukite ir atraskite savo skoni
jei kam truksta skonio,astrumo juk galite keisti pagal save, as nuo originalo taip pat siek tiek koregavau proporcijas, galima deti daug daugiau cesnako,daugiau acto, tiesiog ragaukite ir atraskite savo skoni
kzin vietoj obuoliu acto negalima deti paprasto 9procentu?
O man kaip tik morkos tame stebukle viską sugrojo į teigiamą pusę Nesu itin mėgstanti tokių košių/mišrainių,o ypač iš pomidorų Bet čia super Vyras paragavo,iš kart nusprendė,kad su silke bus valgoma
QUOTE(zlibe @ 2011 09 01, 07:58)
kzin vietoj obuoliu acto negalima deti paprasto 9procentu?
As toki ir dejau, manyciau jokio didelio skirtumo nera.
QUOTE(zlibe @ 2011 09 01, 07:58)
kzin vietoj obuoliu acto negalima deti paprasto 9procentu?
Aš pyliau paprastą.Tik mažiau nei obuolių acto.Ragaukit ar užtenka.