Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

niugis neislaukiau ir susigundziau, rodos viskas gerai, glitumas yra, tad perkeliu ponios Zitos is Iki receptai recepteli:
http://receptai.iki....i-su-zele-/5534
o cia komentaras:
Darau dar paprasčiau, supjaustau griežinėlias pomidorus, svogūnus.Dedu kelis pipirus, pomidorus, svogūnus, tada pilu šaukštą į puslitrinį stiklainiuką sausos želatinos tokiau vėl pomidorus, užpilu marinatu 1l vandens 1 š druskos, 1 š. cukraus ir 2 šaukštai acto ,statau į puodą ir pakaitinu apie 20 min.Užsuku , apverčiu aukštyn kojom, sudeda ant rytojaus į šaldytvą, labai greit suistingsta ir gabenu į rūsį,Daug metų taip darau ir viskas gerai.
Atsakyti
na truputi minciu laikiam nauju, gal kas inestu labai idomiai mamukai diskutuoja stai cia:
http://www.supermama...howtopic=753833
Atsakyti
sveikos darbstuoles 4u.gif
Isbandziau ir as orandzini stebukla.Patiko labai:) Valgiau su keptom bulvytem, ryt darysiu balandzius tai manau super tiks toks padaziukas.O ziema juk ir ant silkutes galima deti.Zodziu esu patenkinta receptuku.
Dar noreciau jusu paprasyti receptuko Pomidorai savose sultyse be odeliu , pomidoru sultys ziemai, ir ketcupa kaip pasidaryti paciai:)
Siemet turim daug pomidoru tad noriu vis kazko idomesnio ir uzsikoncervuoti.
Atsakyti
na kad ziuriu cia visos ta oranzini stebukla giria, ryt darysiu ir as 4u.gif
Atsakyti
O man Oranzinis stebuklas nepatiko schmoll.gif . Kaip tik dabar darau. Gal ir butu patikes, jeigu buciau nusilupus pomidorus. Nes tos i lazdele susisukusios pleveles tai ka as zinau...... Ir dar gal butu patikes, jeigu vakar nebuciau dariusi Letcho. Dievu maistas, niamm, bet jau turbut nebedarysiu siemet, nebera kur deti atsargu.
Atsakyti
nei man nei vyrui irgi nepatiko oranzinis stebuklas, as dariau nulupusi odeles ax.gif
Atsakyti
noreciau suzinoti daugumos dariusiu oranzini stebukla nuomones smile.gif ar reikia nulupti pomidoru odeles ar ne? ar nulupus odeles jisai nesigauna skystesnis?
Atsakyti
as lupau ir man gavosi tirstas, nemanau kad odele duotu daugiau tirstumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zlibe @ 2011 08 31, 20:53)
noreciau suzinoti daugumos dariusiu oranzini stebukla  nuomones  smile.gif  ar reikia nulupti pomidoru odeles ar ne? ar nulupus odeles jisai nesigauna skystesnis?

Jis skystas ir gaunasi, na ne visai skystas, bet toks a la vientisa mase. Jeigu nenulupsi pomidoru, tai toje maseje plaukios susisukiusios i vamzdelius odeles. Isrinkti ju pilnai neimanoma. Aprinkau kiek galejau bet visvien lieka. Siulau nusilupti. Skoni man siek tiek gadina morkos, deciau ju maziau. Su kuo valgysiu, neisivaizduoju, bet manau susivalgys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GALATĖJA*: 31 rugpjūčio 2011 - 20:10
Naudojau blenderi,dalis odeliu pakibo ant jo,nieko aš ju nerandu tam padaže oranžiniam ax.gif
Atsakyti
Oranžiniam stebuklui odeles lupau,viską sumakalavau su kokteilių plaktuvu,gavosi vientisa tiršta tyrė,tiesa dėjau krakmolo ir česnakų reikia nepagailėti.
Kaip man iš viso nevalgančiai pomidorų visi padažai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Na as antra karta sio padazo nebedarysiu. Ne mano skonio. Nors reikes atvesusi paragaut.
Atsakyti