georgiana, 28 Rug 2014 - 17:10, parašė:
georgiana, 28 Rug 2014 - 17:10, parašė:
Atrodo, kad turėtų būti neblogai. Tačiau aš dar dėčiau arba lauro lapą ar bent jau pipirų ir keletą garstyčių grūdelių. Tikrai bandysiu taip keletą stiklainėlių pasidaryti.
Ačiū už receptą

georgiana, 28 Rug 2014 - 17:10, parašė:
georgiana, 28 Rug 2014 - 17:10, parašė:
Kazkaip sugunde ir mane, butinai bandysiu.
Sveikos ,dariau sendien pagal si recepta pomidorus korejietiskai,dar neragavau ,bet paragavau pagrinda tai labai skanu ,tikiuos kai pastoves irgi bus skanu

http://www.liveinter.../post332943316/


O jei kaitinti orkaiteje, kokioje temp ir kiek laiko. Ačiū

vaidastep, 29 Rug 2014 - 16:49, parašė:
vaidastep, 29 Rug 2014 - 16:49, parašė: Sveikos ,dariau sendien pagal si recepta pomidorus korejietiskai,dar neragavau ,bet paragavau pagrinda tai labai skanu ,tikiuos kai pastoves irgi bus skanu
![]()
http://www.liveinter.../post332943316/

http://www.liveinter.../post332943316/
aš irgi planuoju šitą išbandyti, turėtų būt skanu

saridon'e, 02 Rgs 2014 - 01:36, parašė:
saridon'e, 02 Rgs 2014 - 01:36, parašė: ![]()
aš irgi planuoju šitą išbandyti, turėtų būt skanu

As jau degustavau ,su super skanus mano receptoriams


waidoshele, 04 Rgs 2014 - 09:27, parašė:
waidoshele, 04 Rgs 2014 - 09:27, parašė: ![]()
sakykir kas dziovinate pomidorus, ar butina isdziovintus uzpylt aliejum, ar galima ir taip sausai i stiklaini sudet? ar laikytusi?
kažkiek laikytųsi, bet reikėtų pastoviai matomoj vietoj laikyt. nebent sudžiovintumėt iki traškučių lygio, bet kam jie tokie. o kuo netinka aliejuje? beje, kad laikytųsi per žiemą, reikia ne šiaip užpilt aliejumi, o jame pasterizuoti. tada šiltam rūsy ar kambario temperatūroj laikosi.
Paladė, 04 Rgs 2014 - 09:29, parašė:
Paladė, 04 Rgs 2014 - 09:29, parašė: ![]()
kažkiek laikytųsi, bet reikėtų pastoviai matomoj vietoj laikyt. nebent sudžiovintumėt iki traškučių lygio, bet kam jie tokie. o kuo netinka aliejuje? beje, kad laikytųsi per žiemą, reikia ne šiaip užpilt aliejumi, o jame pasterizuoti. tada šiltam rūsy ar kambario temperatūroj laikosi.
Man laikosi ne iki traskuciu sudziovinti ir ne aliejuje. Laikau spinteleje. Kodel turetu nesilaikyt?
Paladė, 04 Rgs 2014 - 11:29, parašė:
Paladė, 04 Rgs 2014 - 11:29, parašė: ![]()
kažkiek laikytųsi, bet reikėtų pastoviai matomoj vietoj laikyt. nebent sudžiovintumėt iki traškučių lygio, bet kam jie tokie. o kuo netinka aliejuje? beje, kad laikytųsi per žiemą, reikia ne šiaip užpilt aliejumi, o jame pasterizuoti. tada šiltam rūsy ar kambario temperatūroj laikosi.
o as tik uzpyliau aliejum ir viskas ,laikau saldytuve ,kazin ar ilgai taip laikysis ar bandyt blansiruot ?
vaidastep, 04 Rgs 2014 - 13:32, parašė:
vaidastep, 04 Rgs 2014 - 13:32, parašė: ![]()
o as tik uzpyliau aliejum ir viskas ,laikau saldytuve ,kazin ar ilgai taip laikysis ar bandyt blansiruot ?
jei užpylei aliejumi kaip blanširuosi ?
penais dariau dvejopai- vienus balširuotus užpyliau aliejumi kitus nebelaširuotus. Skaniau baširuoti. Šiemet dariau tik blanširuotus . Bet pasilieku ir sausų - kaip prieskonį pamalus galima naudoti . Nežinau kokiais kiekiais Jūs naudojat , mano šeimynai 0,33 talpos stiklainukų 4 vnt . žiemai per akis. Kad skanu būtų ir kitamet
