QUOTE(*Knopka* @ 2012 03 23, 20:28)
galesiu kabint
Kokia šaunuolė.
QUOTE(zhydelka @ 2012 03 26, 20:11)
Bet ot "lietuviskos" agentūros nervas ima, negaliu
Ech padarėt klaidą. Nors ir pati taip važiavau.
Tik mūms pasisekė. O dėl to darbo 'ne nuo tų įdarbintojų' priklauso, o nuo pačio fabriko. Ir jie darbina per agentūras taip pat.
Geriausia eiti į Quattro. Ten dirba Lietuvė registratūroje. va jų psl.
http://www.quattrore...privacy-policy/
QUOTE(Kaktuke @ 2012 03 27, 09:54)
O čia tegul nueina į Quatro agentūrą arba Jark, ten tikrai susikalbės ir pradžiai darbą gaus.
QUOTE(norwiciuke @ 2012 04 20, 15:08)
Aciu uz atsakyma *knopka*
. Midwife dar neturiu,nes mums dar tik 6 sav.(kiek zinau uk net nepriima tokiu savaiciu)
. Bijau,kad darbdaviams ir pazyma netiks,nes paprasciausiai jie darbuotojus ''bukina'' menesiui,poto vel menesiui ir t..t. Suzinoje,kad laukiuosi,greiciausiai neuzbukins(na,tipo nera darbo).tai vis planuoju,kol nesimatys-nesakyt.
Sveikinu su
. Jie negali išmesti, nes tada bus kažkokių teisių pažeidimas ir tada tu juos ten į teismą gali paduoti. Ir tas formas midwife išduoda tik nuo 19 berods savaitės - nebepamenu, nes pati nešiau. Nepergyvenk ir tada slėpk kiek galėsi, kad laukiesi, jeigu gerai jautiesi. Aš pati tik pranešiau, kai buvo man 24savaitės, nors ale bendradarbės kai kurios įtarinėjo.
O dėl midwife priims su 6savaitėm.
Aš pati ėjau 9savaičių, nes skaudėjo pilvo apačią labai, o tiksliau 7gal, nes 9savaitę jau scan'ą darė ar vietoje pastojimas ir jau mačiau širdelę.
Papildyta:
Ech pamiršau pasisveikinti.
Kaip laikotės ? labai jau forumas apmiręs.
Pagalvojau, gal kai bus geros dienelės reikėtų susitikti kokiam parkelį su vaikučiais ar ne tik (kas neturi dar
). Manau būtų smagu pasėdėti, paplepėti.