Laba diena.
Rimtai kaip čia niūru ir tylu ..
Timba Limba ačiū
Kaip sekasi toms kurios dirbti pradėjo? Aš vis part-time dairausi, bet jų mažai.
Kaip sekasi toms kurios dirbti pradėjo? Aš vis part-time dairausi, bet jų mažai.
Jei neklystu tai man rodos čia tik aš pradėjau dirbt neseniai, kitos jau dirbančios senokai Dėkui, kad klausi, neblogai sekasi o tu ar internete ar per agentūras ieškaisi? šiaip pavasaris jau, turėtų daugiau darbelių atsirast
Ieškai per agentūras, labai dar neskubu. Šiaip full-time darbų tai yra, kaip tik brolis ieškosi tai gali pradėti dirbti nors ir tą pačią dieną
Gaila, kad orai suprastėjo, taip smagu po miestą pasivaikščioti...
QUOTE(Kaktuke @ 2012 03 05, 11:53)
Ieškai per agentūras, labai dar neskubu. Šiaip full-time darbų tai yra, kaip tik brolis ieškosi tai gali pradėti dirbti nors ir tą pačią dieną
cia kur taip?
kai oras siandien nuvedziau Ugne i darzeli ir dar i soliariuma sumasciau nueit, tai geriau nebuciau ejus
QUOTE(Dijja @ 2012 03 05, 13:22)
kai oras siandien nuvedziau Ugne i darzeli ir dar i soliariuma sumasciau nueit, tai geriau nebuciau ejus
Taip, fantastiškas įsivaizduoju kaip smagu bus iki darbo pėdint gerai, kad dar Kotrynos šiandien nevedžiau į mokyklą, tokiu oru vėl sloga garantuota
QUOTE(Dijja @ 2012 03 05, 12:22)
cia kur taip?
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 03 05, 12:25)
Taip, fantastiškas įsivaizduoju kaip smagu bus iki darbo pėdint gerai, kad dar Kotrynos šiandien nevedžiau į mokyklą, tokiu oru vėl sloga garantuota
Jo orelis tai tikrai Gerai kai man netoli eit iki darbo
As tai susitariau kad mane nuves sian nes jei eiciau peskom buciau slapia kaip vista
QUOTE(Dijja @ 2012 03 05, 12:38)
As tai susitariau kad mane nuves sian nes jei eiciau peskom buciau slapia kaip vista
ir kas jau tave nuves?
QUOTE(KimNaNa @ 2012 03 05, 12:49)
ir kas jau tave nuves?
ai toks vengras kazkaip durnai nera daugiau nieko mano rajone gyvenaciu kad galetu vezt mane i darba
QUOTE(Dijja @ 2012 03 05, 12:59)
ai toks vengras kazkaip durnai nera daugiau nieko mano rajone gyvenaciu kad galetu vezt mane i darba
Nu supratau,svarbu kad atveš as tingiu šiandien net nesidažysiu jaučiu
QUOTE(KimNaNa @ 2012 03 05, 13:03)
Nu supratau,svarbu kad atveš as tingiu šiandien net nesidažysiu jaučiu
ai tai mielai net neiciau isvis