Sveikutės, tylu čia
Gal žinote kokią vietelę kur ilgalaikiu laku lakuoja?
Sveikutes mamos, reikia pagalbos. Mano gera drauge su seima laikinai apsistojusi pas pazystamus Norwiche bet jau arteja terminas issikraustyt, gal kas zinot kokia seima kuri kartu noretu nuomotis nama ar iesko gyventoju Zmones tikari geri ramus ir daug dirba.Seima 3 asmenu pora su sesiu metu berniuku.Jei kas turit kokios informacijos parasykit i AM busiu labai dekinga.
Sveikos mamytės, žiūriu temukė jau visai apmirusi
Gal matėte kokiam prekybcentry mokyklinių mergaitiškų PE šortukų? Pirkau ilgas sportines kelnes, kad gi tik vaikas nesušaltų, o pasirodo ten visi su šortukais eina. Dabar jau niekur tų šortukų neberandu
Gal matėte kokiam prekybcentry mokyklinių mergaitiškų PE šortukų? Pirkau ilgas sportines kelnes, kad gi tik vaikas nesušaltų, o pasirodo ten visi su šortukais eina. Dabar jau niekur tų šortukų neberandu
QUOTE(Kaktuke @ 2012 09 17, 15:33)
Vakar Sainsburys tikrai maciau... o jum nedave pirma taisykliu pasiskaityt, musiskese tai parasyta, kad jokiu kelniu, nes laipiojant gali vaikas susipainiot klesnese, tik sortukai, bet mum tik nuo naujuju metu reikes.
QUOTE(Kaktuke @ 2012 09 17, 16:33)
Mes pirkomes asdoj, bet visai gali but, kad kol kas ispirkta ir nauju neuzveze. Jo paziurekit sainsburys, ten vienintelej vietoj praeitais metais radau sortuku savo mergickai. arba asdos ar tesco internetiniuose psl arba ebay
Knopka, nezinojau, kad butent del to neleidzia ilgu kelniu detis mes visus praeitus metus su sortais atsportavom ir siais metais vel sortukus pirkom.
Kaip siaip jusu vaikuciu pirmos dienos mokykloj? ispudziai?
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 09 18, 00:40)
Knopka, nezinojau, kad butent del to neleidzia ilgu kelniu detis mes visus praeitus metus su sortais atsportavom ir siais metais vel sortukus pirkom.
Niu va matai, pasirodo naujos info pametejau
Maniskiam tai labai patinka, grizta apsipatenkines tik man si savait kazkokia durna, apie vakar diena isvis patuliu vakar dar netycia praleidau health visitor apsilankyma savo mazosios, perskambinau, atsiprasiau, paskyrem kita visita, ir ji man sako ketvirtadieni 14 val, atverciu dienyna, na lyg ir nieko neturim tai dienai, nu bet viduj kankina nuojauta, kad lyg kazkas turi but, kokia minute miaukciojau i telefona bandydama prisimint, ka gi mes ten turim, paskui galvoju aj matyt nieko, jei neuzsirasiau, o po poros valandu prisiminiau, kad turim home visit is mokyklos 13:30, tai dabar nezinau ku daryt, vel skmabint helath visitor ir vel keist laika?! Nu jau ir taip apsilazalinau, del mano kaltes nesusimatem, cia dabar vel, sakys durna mamka kazkokia ar tai tupa ar tai apsimeta na bet tikrai si savaite man labai durna, daug visokiu smulkmenu ir viskas susieina i ta pati laika-nieko nespeju....
Nu buna buna Bet zinok ir man si savaite kazkaip netaip prasidejo, viskas is ranku krenta
O del health visitores tai paskambink siandien ir pasipiktinusiu balsu pasakyk, kad va! ateina pasirodo is mokyklos lankyt ketvirtadieni! tik ka suzinojau.. ir pasikeisk laika
O del health visitores tai paskambink siandien ir pasipiktinusiu balsu pasakyk, kad va! ateina pasirodo is mokyklos lankyt ketvirtadieni! tik ka suzinojau.. ir pasikeisk laika
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 09 18, 09:23)
Nu buna buna Bet zinok ir man si savaite kazkaip netaip prasidejo, viskas is ranku krenta
Fuh, na toki varianta jau galvoj ir laikau, bet pakeiciau mokyklos visita is ketvirtadienio i penktadieni, fuh....neteks vel health visitorei skambint, na taip nepatogu butu
O del kritimo is ranku tai tikrai, kad nuo vakar ryto viskas krenta, nu kas cia yra, gal sakau kokios magnetines audros ar menulio faze ne ta, nu nes net MB vakar sako, kas tau darosi, viskas krenta...
Ot kiek daug informacijos čia iš jūsų sužinojau
O čia pas visus eina tos health visitors ir iš mokyklos? Pas mus niekas dar nepareiškė noro užeiti Čia gal pagal mokyklą. Mano Unė Valley primary lanko, bent jau klasėje lietuvaičių daugiau nėra.
O dėl sporto, aš gi lietuviškai, kad tik vaikas nesušaltų Ir dabar jau rengiu balta ilgomis rankovėmis bliuzele, nes šalta, o angliukai vis dar trumpom rankovėm ir tuos džemperius atėję padžiauna tipo karšta jiems
Kaip jūs žiemą rengiat vaikus į mokykla?
Mano dukrai labai mokykloje patinka, jau britišką intonaciją persiėmė, o ir angliškai jau susikalba
O čia pas visus eina tos health visitors ir iš mokyklos? Pas mus niekas dar nepareiškė noro užeiti Čia gal pagal mokyklą. Mano Unė Valley primary lanko, bent jau klasėje lietuvaičių daugiau nėra.
O dėl sporto, aš gi lietuviškai, kad tik vaikas nesušaltų Ir dabar jau rengiu balta ilgomis rankovėmis bliuzele, nes šalta, o angliukai vis dar trumpom rankovėm ir tuos džemperius atėję padžiauna tipo karšta jiems
Mano dukrai labai mokykloje patinka, jau britišką intonaciją persiėmė, o ir angliškai jau susikalba
QUOTE(Kaktuke @ 2012 09 18, 11:16)
Health visitor eina pas mazus vaikucius, manau, kad cia bus musu paskutinis vizitas, pirma syki ateina vos gimus ir paskui kas kazkie laiko pagal nustatyta grafika. Del mokytojos lankymo, tai pas mus ir darzelyje buvo taip ir mokykloje suderinti yra su tevias home visits pradedant vaikams lankyt, kad geriau susipazinti su seima, vaiku. As rinkausi tarp Valley and Henderson green, pasirinkau vis gi Henderson green, nes ji mazesne (o sis aspektas man gan svarbus, turiu tokia faina pazystama lenke, kuri dirba darzelyje, tai kai rinkausi, sake rinktis maziausia, nes jos visad buna tvarkingesnes ir labai nerekomendavo Larkman primary, ten tiesa lietuviu dafiga eina) ir kai mazajai bus laikas eiti darzan ji man patogesne. Pas mus apart Eriko dar vienas berniukas is lietuvos ir psio. Pas jus irgi butu buve du vaikai is lietuvos, jei Dijja nebutu i lt isvarius
Del rengimo, tai as rengiu maikute ir dzemperiuka. Ziema kas ten zino kaip bus, priklausys kokia ziema bus, bet pernai i darza tai irgi dejau maikute, dzemperiuka silta na ir striuke silta, grupese buvo labai silta.
QUOTE(*Knopka* @ 2012 09 18, 14:59)
Pas mus apart Eriko dar vienas berniukas is lietuvos ir psio. Pas jus irgi butu buve du vaikai is lietuvos, jei Dijja nebutu i lt isvarius
mes vis dar Valley sarasuose esam dar nebraukiu, pasakiau kad sergam, maza ka bet Ugnei Lt darzelis labai patinka ir daineliu visokiu mokos o i Anglija sake nei uz ka nebevaziuos nei trumpam nei ilgam
QUOTE(Dijja @ 2012 09 18, 16:47)
mes vis dar Valley sarasuose esam dar nebraukiu, pasakiau kad sergam, maza ka bet Ugnei Lt darzelis labai patinka ir daineliu visokiu mokos o i Anglija sake nei uz ka nebevaziuos nei trumpam nei ilgam
na jus ejot i ta playgroup, kaip supratau, tai ten nelabai kas buvo. Mes ejom i nursery, tai tikrai patenkinta teko Erikui eiti ir LT i darziuka (labai gera darziuka, savo laiku buvo blatinis darzas, ten tik VRM ministerijos darbuotoju vaikai ejo, dabar labai daug ambasadiniu vaiku eina), jokio blogo zodziu negaliu pasakyte nei apie lt nei apie uk darziukus, kuriuos lankem, tiesiog skirtinga mokymo metodika....na bet cia tik musu asmenine patirtis