Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jlclove @ 2011 08 03, 22:37)
prisiskaiciau, prisiziurejau, prisibandziau. ka manot rolleyes.gif ?

turbut paskutine normaliausia ax.gif ?

Na sakyčiau šaunuolė esi 4u.gif Man visi labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, pažiūrėjau knygą pdf formatu (už ką esu labai dėkinga Ievukiui 4u.gif ).. Na, žinokit vau!! Nerandu žodžiu apsakyti.. wub.gif wub.gif Būtinai jos noriu gyvos. Tai arba palauksiu kol naują techniką įsigysiu ir pirksiu iš lulu.com (jei bus žinoma galima) arba jei su LT spaustuve suderinsit ir bus kokybė, imsiu bet kada. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 08 04, 12:27)
ai tiksliai, kas kas kelby galėtumėt pasiųst už šokoladą?  lotuliukas.gif

as 1 dali turiu
Atsakyti
Laba ,
man reiktu 2-3 dalies kelbio. jei kam negaila pasidalint mestelkit i az kontaktus.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 04, 08:57)
ilgokai žiūrėjau, taigi:

Ot tau ACIU iki menulio ir atgal.Ir kitom merginom, kurios pastebejo:)
Kol nepasakei, nemaciau nei ranku, nei trecioj tamsumos uz galvytes nemaciau.
Sedziu ir plusu su 5 nuotraukom jau kazin kiek laiko biggrin.gif Ir rezultatas toliiiiiiiii grazu ne toks, kaip pas profus-kur kudikiukai aukso spalvos odelem miega galvas ant rankyciu pasidejus:)

Na dar viena doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 04 rugpjūčio 2011 - 11:19
QUOTE(Alabama @ 2011 08 04, 00:52)
Siandien fotografavau mazyti miela vyruka.Bet kiek sedejau ten-taip ir neuzmigo:)))

Matyt teta su įdomiu daiktu blaškė miegutį mirksiukas.gif
Labai gražu tokios mažylių nuotraukos 4u.gif

QUOTE(levap85 @ 2011 08 04, 01:27)
Dedu naktines, siaip paziurejimui smile.gif :

Fainas buvo pasižiūrėjimas 4u.gif
Atsakyti
Alabama, daryk j/b, marmuruoja odelė.

SM, jei niekas nepasakė, kaip savo actioną sukurt, rašyk man AŽ, bandysiu paaiškinti.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 03, 22:52)

pirma ir paskutine mieliausia , antroj grazu bet labai vyriskio rankos negraziai ziurisi

jei kas turit kelbio 2-3 dali mielai noreciau ,kad pasiustut ir man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 04, 12:49)
Merginos, pažiūrėjau knygą pdf formatu (už ką esu labai dėkinga Ievukiui  4u.gif  ).. Na, žinokit vau!! Nerandu žodžiu apsakyti..  wub.gif  wub.gif  Būtinai jos noriu gyvos. Tai arba palauksiu kol naują techniką įsigysiu ir pirksiu iš lulu.com (jei bus žinoma galima) arba jei su LT spaustuve suderinsit ir bus kokybė, imsiu bet kada.  bigsmile.gif

wub.gif dekui uz pvz.

apie kokia cia knyga kalbi?
Atsakyti
Alabama, man is visu kudikelio foto, paskutine ikelta fainiausia, tik toks pavertimas man asmeniskai nesiziuri, o del pirmu 3 pritariu vieninteles komentarui smile.gif .

Vsio, einu toliau dirbti.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 03, 22:28)

parsisiunciau kazkokiu teksturu photoschopui is neto g.gif gal zinai kur reik ta faila idet? cia kaip suprantu kazkaip panasiai kaip tuos action reik ikelt
Atsakyti
Alabama

man pati pirmoji įkelta vaikučio turi šarmo, bet kažkaip jin keistai atrodo (nežinau kas), bet labai miela ir pati pačiausia iš kitų įkeltų wub.gif
Atsakyti