QUOTE(Ka @ 2011 08 03, 22:15)
Dedu dar vieną jūsų teismui. Dabar jau kurį laiką turbūt bus štilis su nuotraukomis.
Aukštyn ir pirmyn..
Aukštyn ir pirmyn..
geras, cia po lietaus ?? fotikas nesuslapo, nes toks jausmas, kad vos ne gulejai toj pievoj ?
QUOTE(rG @ 2011 08 03, 22:28)
labai
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 03, 22:51)
liuks gavosi kas cia per paukstis ?
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 03, 22:52)
Perfotografavau ND 5 dirbtiniam apsvietime. Nezinau... rankiniu WB gaunasi lyg ir per daug baltas objektas - bet baltas, be atspalviu (bent man taip atrodo). Bandziau su baltu lapu, bandziau su pilksvu, tas pats iseina. Ir nesuprantu, taip turi buti, ar kazka ne taip darau? Ar gal tiesiog automatiniai rezimai grybauja, o rankinis kaip tik "teisingai" spalvas rodo?
man trecia melynuoja
QUOTE(Sandrutia @ 2011 08 03, 22:53)
Sveikutes,
as siandien uzsikasus su savo neklauzadom - prie kompo neleidzia nei minutei atsisesti va tik kai sumigo, turejau proga bent kelias foto pakoreaguoti , tad ir imetu jusu kritikai
Ryt gal ikelsiu daugiau is tos pacios serijos. Kritikuokit negailekit, cia musu, pradedanciuju duona
as siandien uzsikasus su savo neklauzadom - prie kompo neleidzia nei minutei atsisesti va tik kai sumigo, turejau proga bent kelias foto pakoreaguoti , tad ir imetu jusu kritikai
Ryt gal ikelsiu daugiau is tos pacios serijos. Kritikuokit negailekit, cia musu, pradedanciuju duona
man pirmoji labiausiai krito
QUOTE(fox. @ 2011 08 03, 23:50)
aciu tai kadangi buvo tik teigiamu pasisakymu, tai laikykim, kad 7 ND patvirtintintas
QUOTE(Alabama @ 2011 08 03, 23:52)
Siandien fotografavau mazyti miela vyruka.Bet kiek sedejau ten-taip ir neuzmigo:)))
man trecioji jetus koks kruopiukas
QUOTE(rG @ 2011 08 04, 00:35)
aš irgi naktinę iš fs šiandien (darysiu 2 rūšių, 1. paprastas šeimai ir 2. pasižaidimams). Tai kol kas 1 teišgimdžiau
Labos
Labos
va