Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 08 03, 22:15)
Dedu dar vieną jūsų teismui. Dabar jau kurį laiką turbūt bus štilis su nuotraukomis.  biggrin.gif
Aukštyn ir pirmyn..

geras, cia po lietaus bigsmile.gif ?? fotikas nesuslapo, nes toks jausmas, kad vos ne gulejai toj pievoj smile.gif ?

QUOTE(rG @ 2011 08 03, 22:28)
O man patinka. Pabandymui su Florabella

labai wub.gif

QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 03, 22:51)
Paukštelis iš pajūrio  ax.gif

liuks gavosi bigsmile.gif kas cia per paukstis smile.gif ?

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 03, 22:52)
Perfotografavau ND 5 dirbtiniam apsvietime. Nezinau... rankiniu WB gaunasi lyg ir per daug baltas objektas - bet baltas, be atspalviu (bent man taip atrodo). Bandziau su baltu lapu, bandziau su pilksvu, tas pats iseina. Ir nesuprantu, taip turi buti, ar kazka ne taip darau? Ar gal tiesiog automatiniai rezimai grybauja, o rankinis kaip tik "teisingai" spalvas rodo?  unsure.gif

man trecia melynuoja smile.gif

QUOTE(Sandrutia @ 2011 08 03, 22:53)
Sveikutes,

as siandien uzsikasus su savo neklauzadom - prie kompo neleidzia nei minutei atsisesti sad.gif va tik kai sumigo, turejau proga bent kelias foto pakoreaguoti , tad ir imetu jusu kritikai
Ryt gal ikelsiu daugiau is tos pacios serijos. Kritikuokit negailekit, cia musu, pradedanciuju duona smile.gif

man pirmoji labiausiai krito mirksiukas.gif

QUOTE(fox. @ 2011 08 03, 23:50)
Pirma super thumbup.gif

aciu bigsmile.gif tai kadangi buvo tik teigiamu pasisakymu, tai laikykim, kad 7 ND patvirtintintas didis.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 08 03, 23:52)
Siandien fotografavau mazyti miela vyruka.Bet kiek sedejau ten-taip ir neuzmigo:)))

man trecioji 4u.gif jetus koks kruopiukas wub.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 04, 00:35)
aš irgi naktinę iš fs šiandien (darysiu 2 rūšių, 1. paprastas šeimai ir 2. pasižaidimams). Tai kol kas 1 teišgimdžiau  biggrin.gif
Labos

va thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 04 rugpjūčio 2011 - 07:16
apie c41 ir rankinio ryškinimo reikalus galima susipažinimui pasiskaityti, kam įdomu, o internete tikrai yra galybė išsamios informacijos šia tema:
http://en.wikipedia....phic_processing
http://en.wikipedia....ki/C-41_process
http://en.wikipedia...._silver_process
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 03, 22:28)
Ačiū, Svajone, aš matyt per mažai ieškojau  biggrin.gif  Labai labai.

O man patinka. Pabandymui su Florabella

eij, davai parodyk, aš nespėjau pamatyt mad.gif
Atsakyti
RG, žinok apsimoka už tokią kainą kaip sako Zirze spausdinti. Iš lulu už daugiau tą patį parsisiųstų.

Merginos, jei dar kam knygos pdf reikia, tai iš jau turinčių siųskitės, iš manęs vėžliškai siunčia, iš Lt per kelias min. Rašau, nes Vanilla Ka ir Maggie prašėsi į draugus, persiųskit joms, jei dar neturi.

Šianakt iškeliaujam, prasideda tikros atostogos wub.gif O nevubiška tai, kad už kelių minučių eisiu siūlų traukti.

Kas turit double expo foto, marš į kūdrą. Teminė šiandien.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 rugpjūčio 2011 - 07:58
QUOTE(rG @ 2011 08 03, 23:28)
Pabandymui su Florabella

Labai patiko spalvos 4u.gif

QUOTE(Sandrutia @ 2011 08 03, 23:53)

Grazu smile.gif Nematau prie ko prikibt biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 08 04, 00:52)

Oi koks mazuliukas wub.gif Man labiausiai patiko pirma ir antra. Trecia man grazesne j/b butu... Liga man tas j/b, nieko nepadarysi biggrin.gif

QUOTE(levap85 @ 2011 08 04, 01:27)

Uzsimaniau i miska smile.gif Mielos nuotraukytes smile.gif Vaikuciai tikri grazuoliukai wub.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 04, 01:35)
aš irgi naktinę iš fs šiandien (darysiu 2 rūšių, 1. paprastas šeimai ir 2. pasižaidimams). Tai kol kas 1 teišgimdžiau  biggrin.gif

Labai patiko thumbup.gif Is kart pradejau fantazuot koks burbuliukas ten sedi biggrin.gif Sviesa grazi ir siaip viskas labai labai wub.gif Tokia dar nematyta ir idomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 04, 00:50)

Dėkoju. 4u.gif Tikrai labai smagu, kad patinka.

Siandien fotografavau mazyti miela vyruka.Bet kiek sedejau ten-taip ir neuzmigo:)))

Man pirmoji labai, labai! wub.gif wub.gif O va antrojoje bent dabar iš pirmo žvilgsnio nepatinka rankų spalva. unsure.gif Reikia turbūt dar ir dar kartą pasižiūrėti, kad priprasti.

QUOTE(rG @ 2011 08 04, 01:35)

Įdomiai sugalvota. ax.gif Spalvos patinka.

QUOTE(jlclove @ 2011 08 04, 08:15)
geras, cia po lietaus bigsmile.gif ?? fotikas nesuslapo, nes toks jausmas, kad vos ne gulejai toj pievoj smile.gif ?

Buvo taip, po lietaus pamačiau, kad žolė labai gražiai blizga. Supratau, kad gražus bokeh turėtų gautis. Kuomet atsiguliau ant žemės, pasirodė per mažai tų lašelių. Tuomet įdarbinau SB, kad su vandens žarna vandenį purkštų. Tai dariau nuotraukas ir purškimo procese ir po jo. Ši jau po jo. smile.gif Ir taip, aš visiškai ant žemės gulėjau. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 04 rugpjūčio 2011 - 08:41
QUOTE(Yvette @ 2011 08 04, 07:57)
Kas turit double expo foto, marš į kūdrą. Teminė šiandien.

senų nenoriu dėti, o naujos neparuošiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 04, 08:57)

Kas jau turi knygą pdf formatu, gal gali pridėti prie savo kontaktų tokią fastcat8 ir ja pasidalinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 03, 23:52)

ilgokai žiūrėjau, taigi:
pirmoji man kažkas joje nepatinka, ilgai svarsčiau kas nelimpa ir turbut kompozicija, bet pats apdirbimas gerai žiūrisi.
antroje man nepatinka kaip atrodo rankos, jos tokios plėmuotos lyg murzinos, nesaku kad būtuna kad lengva nuotrauka būtu, bet norėtusu pačių rankų vienodomo, nežinau ar čia taip šviesa krito ar verčiant taip pasidarė bet tas mane nervina
trečioji miela, už vaikučio galvos tamsuma panaikinčiau kad neblaškytu.
keičiais tavo nuotraukos, šios ir kur rodei krikštynas, man jos kitokios nei buvau pratusi smile.gif man patinka ax.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 04, 00:35)
Labos

čia vis dar su actionais žaidinėji, žiūrisi man tas tavo bandymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 04 rugpjūčio 2011 - 08:57
QUOTE(ypač @ 2011 08 03, 20:06)
o dar įmanoma į pirmą žinutę patekt? aš irgi noriu  lotuliukas.gif

ax.gif as ir noriu, kokia ir kam info reik parasyt?

QUOTE(jlclove @ 2011 08 03, 23:37)

smile.gif man pirma patinka

QUOTE(Ka @ 2011 08 04, 00:15)

rolleyes.gif labai man spalvytes ir tie laselia
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 03, 21:52)
Perfotografavau ND 5 dirbtiniam apsvietime.

Ne mėlynuoja, kaip kitos rašo, bet žaliuoja su elektriniu atspalviu wink.gif Pabandyk kitoje vietoje su mažesniu aplinkui margumynu. Gal dar kitą baltą objektą turi?
Papildyta:
RG, gausi lupt už nuotraukų trynimą biggrin.gif Atsikėliau, o fotkių jau nėra, tai ką man žiūrėt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexso: 04 rugpjūčio 2011 - 09:14
QUOTE(jlclove @ 2011 08 03, 22:37)
prisiskaiciau, prisiziurejau, prisibandziau.

man tai antroji bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 03, 23:38)
Zirze, nenoriu tavęs nuvilti, bet man panašu į printeriu atspausdintus lapus, tik suklijuotus. O suklijuotos knygelės labai nelaiko. Bet jei ne dovanoms, gal ir smagu.  Na, žiūrėkitės, aš šiuo atveju skeptikė biggrin.gif

tu su savo pasakymais zmonems upa numusi doh.gif taigi cia toks pat variantas, kaip ir Yvetes, tik storesni popieriu siulo uz tokia kaina, na jei nori,prasom, visad gali siustis is Lulu mirksiukas.gif nebuk tokia skeptike,rimtai jau doh.gif mes cia ieskom variantu, o tu vis rankini uztrauki g.gif

QUOTE(Sandrutia @ 2011 08 03, 23:53)

Ryt gal ikelsiu daugiau is tos pacios serijos. Kritikuokit negailekit, cia musu, pradedanciuju duona smile.gif

neturiu kritikos, man atroji tai labai faina ax.gif

Siandien fotografavau mazyti miela vyruka.

man si karta nelabai rolleyes.gif

Atsakyti