Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 08 03, 21:47)
Man patinka pirmoji. Dėl spalvų, dėl gaivumo ir lašo noro atsiplėšti.  bigsmile.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 03, 21:50)
jlclove man pirma patinka, o kas ten antroj do kleckas geltonas? ka ten lasinai ,kad atrodo kaip nupiestas flomiku? paskutine melynuoja labai.

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 03, 22:04)
Man pirmoji labai patinka  bigsmile.gif Tikrai, kaip Ka pastebejo, tas laselis lyg bando atsiplesti - labai dinamiska nuotrauka. Antra butu idomi, bet tas baltas ratas vidury kliuva. O paskutine man kaip tik nelabai... net i lasa nepanasu...

dekui, merginos 4u.gif antroje foto i svaru vandeni krenta pieno lasas, del to toks keistas tas baltas rutuliukas. o dvi paskutines jau i piena krentantys pieno lasai smile.gif tai 7 ND uzskaitot blush2.gif ?
Atsakyti
Dedu dar vieną jūsų teismui. Dabar jau kurį laiką turbūt bus štilis su nuotraukomis. biggrin.gif
Aukštyn ir pirmyn..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 03 rugpjūčio 2011 - 22:16
Ačiū, Svajone, aš matyt per mažai ieškojau biggrin.gif Labai labai.

O man patinka. Pabandymui su Florabella

user posted image

Atsakyti
Oho, laaaaaabai gražios spalvos. wub.gif Jau man įdomu kokios kitos foto. bigsmile.gif
Atsakyti
Gal rytoj pažiūrėsit ar gerai namų darbai atlikti smile.gif

3 ND:

user posted image

user posted image

user posted image

4 ND:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lietaus sokis, gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 03, 19:45)
Taigi, merginos, gal neskubekit uzsakineti knygeliu is Lulu 4u.gif

Zirze, nenoriu tavęs nuvilti, bet man panašu į printeriu atspausdintus lapus, tik suklijuotus. O suklijuotos knygelės labai nelaiko. Bet jei ne dovanoms, gal ir smagu. Na, žiūrėkitės, aš šiuo atveju skeptikė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 03, 22:38)
Lietaus sokis, gerai.  4u.gif

Net šiandien sulaukiau smile.gif , labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 08 03, 18:40)
Beje, Tu is UK...Kur ryskini nuotraukas(jei su juostinuku dirbi)?

C41 pigiausiai ryskina tongue.gif ideda i masina ir viskas tongue.gif o jb brangiai kiek ieskojau, rankom ryskina daznai.
Maggie geriau paaiskino 4u.gif

Paieskok Poundlande juosteliu, buna kartais bigsmile.gif tongue.gif Kodak gold 200 ana kart uzsipirkau blush2.gif
taip pat Boots pirkau- 3for2 pakai ax.gif

ryskinau per http://www.genieimag...k/index_red.htm dar sita issiaugojau http://www.photofilmprocessing.co.uk/ pirmam dar skaiciuoja VAT ir siuntima, o antram jau galutine kaina.

Parduotuvese kaip Boots ar Snappy Snaps daug brangiau, vietinej vaistinej irgi, dar siuncia jie kazkur doh.gif

Ir maciau Lidl juostom skeneriukas bus bigsmile.gif
http://www.lidl.co.u...index_23032.htm
as panasu is ebay pirkau- 4-5 juostu skanavimo kaina, o kadangi juostu turejau daugiau, tai emiau tongue.gif neturiu su kuo palyginti skenavimo kokybes tiktai blush2.gif

Svajone, dekui 4u.gif
Atsakyti
Paukštelis iš pajūrio ax.gif

user posted image
Atsakyti
Perfotografavau ND 5 dirbtiniam apsvietime. Nezinau... rankiniu WB gaunasi lyg ir per daug baltas objektas - bet baltas, be atspalviu (bent man taip atrodo). Bandziau su baltu lapu, bandziau su pilksvu, tas pats iseina. Ir nesuprantu, taip turi buti, ar kazka ne taip darau? Ar gal tiesiog automatiniai rezimai grybauja, o rankinis kaip tik "teisingai" spalvas rodo? unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 03, 20:28)

O man patinka. Pabandymui su Florabella

Man labai grazu. Patinka tokios svelnios, pastelines nuotraukos.
Atsakyti