Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Atnesu nuklonuota Joshua medi su saulelydziu blush2.gif biggrin.gif Zinau, kad netobula, pirmas mano bandymas klonuoti, bet erdves lyg ir padaugejo, ar ne? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 07, 18:03)
Atnesu nuklonuota Joshua medi su saulelydziu blush2.gif  biggrin.gif Zinau, kad netobula, pirmas mano bandymas klonuoti, bet erdves lyg ir padaugejo, ar ne?  unsure.gif

nuklonavimas tai geras,bet dabar tu klonavai į kurią pusę? aš tai klonuočiau gal ta linkme kur šakos svyra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 07, 17:05)
nuklonavimas tai geras,bet dabar tu klonavai į kurią pusę? aš tai klonuočiau gal ta linkme kur šakos svyra  g.gif

As virsutine saka nuklonavau, kad siek tiek erdves atsirastu... O kurias svyrancias sakas tu klonuotum? Ten, kur saka su kalnu susikerta? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 07, 18:11)
As virsutine saka nuklonavau, kad siek tiek erdves atsirastu... O kurias svyrancias sakas tu klonuotum? Ten, kur saka su kalnu susikerta?  unsure.gif

aš šakų neklonuočiau,tiesiog dangų ir kalnus (nes jie tamsūs lengva klonuoti) ta linkme kaip šako svyra, tada medis nebūtų toks centruotas
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 07, 17:17)
aš šakų neklonuočiau,tiesiog dangų ir kalnus (nes jie tamsūs lengva klonuoti) ta linkme kaip šako svyra, tada medis nebūtų toks centruotas

Hmmm... as nepagaunu tavo idejos blush2.gif Ir ko gero dar ir terminus ne taip naudoju... as vietoj virsutines sakos dangaus uzmeciau, ir sumazinta sakos virsu siek tiek is naujo sudeliojau. O kaip ta medi is centro nustumti dangaus ir kalnu klonavimo budu, tai nematau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 07, 18:27)
Hmmm... as nepagaunu tavo idejos  blush2.gif Ir ko gero dar ir terminus ne taip naudoju... as vietoj virsutines sakos dangaus uzmeciau, ir sumazinta sakos virsu siek tiek is naujo sudeliojau. O kaip ta medi is centro nustumti dangaus ir kalnu klonavimo budu, tai nematau...  unsure.gif

sunku man su aiškinimais doh.gif na nesakau kad dabar blogai atrodo, čia jau jei kabinėtis prie foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 08 07, 14:25)
gristu su keliom foto...  ax.gif
Patarsymui, pamokymams:

man patiko, tiek foto tiek ideja 4u.gif

QUOTE(JEma @ 2011 08 07, 14:30)
Osle buvusi slidinejimo trasa  tongue.gif  Buvau ir as ten su savo senute muiline... Idomu ar esu padariusi kokiu kadru, net nebepamenu...

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 07, 14:37)
jlclove -> Taip taip, aišku, aš ten irgi buvau, bet žiemą  ax.gif  patinka spalvos  thumbup.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 07, 15:02)

teko ir man čia pabūti, na vaizdai ten nerealūs  4u.gif

seskit merginos, 5 biggrin.gif noisy-B, aciu uz spalvu ivertinima, nes man butent idomu ne kiek vieta jus zinote, o kiek pati nuotrauka. ar idomus kadras? o gal tos, kurios nezino kas tai yra, tai isvis turbut nesamoningas pasirode, ane?

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 07, 16:04)
Saulelydis be masinos... Nors man ir su masina patinka, ir sviesos atspindziai, ir tarsi siokia tokia istorija gaunasi - gamta ir civilizacija, atseit... na bent jau man taip susivaideno ax.gif

daug geriau 4u.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 08 07, 16:24)

nežinau kas čia yra, tai įdomu būtų sužinoti ax.gif

tai yra Holmenkollen'as, suoliu nuo tramplino auksciausio lygio varzybu vieta, besirandanti Osle, Norvegijoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 07, 17:28)
sunku man su aiškinimais  doh.gif na nesakau kad dabar blogai atrodo, čia jau jei kabinėtis prie foto  4u.gif

Tai tu tik kabinekis, as dekinga busiu 4u.gif Cia juk pats idomumas, kai jau lyg ir gerai, bet gali buti dar geriau. Tuoj baigsiu klonuoti, kaip man susivaideno, atnesiu parodyti. Jau visoms turbut ikyrejo tas mano saulelydis... blush2.gif

O dabar noriu parodyti, kaip man sekesi geliauti rugpjucio pievose... ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Is ramuniu labai norejosi kazka idomesnio isgauti, arciau pritraukus is apacios, bet nesigavo... nefokuse viskas rolleyes.gif
Atsakyti
Lietaus sokis, Noisy-B, bizyte, ačiū 4u.gif
Ka, aha, turiu is as jau flora bella actionus, viena bandziau patestuoti, bet kazkaipo dar neradau grazaus lengvo varianto, bet bandysiu, ieskosiu smile.gif

Rico, beveik visos karpytos foto... ax.gif nesusitvarkau dar matyt su ta erdve kaip reikia.. tai visur jos primazinau stipriai... Ačiū už nuomonę!

Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 08 07, 19:38)
Ka, aha, turiu is as jau flora bella actionus, viena bandziau patestuoti, bet kazkaipo dar neradau grazaus lengvo varianto, bet bandysiu, ieskosiu  smile.gif

Banga čia su tais action'ais. biggrin.gif Aš siūlau variantą pačiai sukurti su PS švelnesnį atspalvį. smile.gif Bet gi juk čia tik vienos mano nuomonė, galbūt ji visai neteisinga.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 07, 19:49)
Banga čia su tais action'ais.  biggrin.gif  Aš siūlau variantą pačiai sukurti su PS švelnesnį atspalvį.  smile.gif  Bet gi juk čia tik vienos mano nuomonė, galbūt ji visai neteisinga.

ta florabella as jau senai nuziurejus, balai aciu tai, kuri cia jais pasidalino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 08 07, 16:24)
Lietaus sokio antra įsiminė smile.gif

Smagu smile.gif
Atsakyti