Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Cheles @ 2011 08 07, 15:25)
gristu su keliom foto...  ax.gif

Paskutinė man labiausiai. 4u.gif
Dėl kitų man kyla noras, kad jos būtų lengvesnės spalvomis, kad būtų lengvas rūkelis. Pasteliškumas gal visai žiūrėtųsi, nors kitoms turbūt pabodę. biggrin.gif Šiaip idėja man patiko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 07, 12:06)
O tavo atostogom ar nemaiso fotografavimas?Nu man tai kazkoks nervu gadinimas gaunasi.Negaliu ir megautis vaizdais ir fotografuoti vienu metu.

O man atvirksciai - negaliu megautis nefotografuodama... ziuriu i vaizda ir matau nuotrauka, ir rankos niezti fotoaparata griebti... doh.gif Aisku, turi uztekti laiko viskam, ir pasimegauti, ir pafotografuoti, kitaip tikrai nervu gadinimas gaunasi, bet mes visada atostogaujam neskubedami, nelekiam kaip akis isdege, kad tik kuo daugiau pamatyti, tai kazkaip uztenka to laiko... Prisimenu tik du momentus, kai teko save priversti padeti fotoaparata i sali ir tiesiog megautis tuo, ka matau - kai malunsparniu skridau virs Didziojo Kanjono ir kai stebejau virs Andu sklandancius kondorus. Daug geru kadru praleidau, bet nesigailiu.

Kad daznai nepavyksta aplankytu vietu grozio perteikti taip, kaip akys ji mate, tai tiesa... verysad.gif Bet kelios bent jau pusetinai geros nuotraukos tai kazkaip visada buna, tuo ir pasidziaugiu grizusi is keliones ax.gif Nors man paprastai graziausios buna tos, kurios nieko ypatingai nepasako apie konkrecia vieta, bet man tiesiog patinka to momento nuotaika. Va kaip sitoj saulelydzio nuotraukoj...

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 07, 14:18)
Čia jau kiek įmanoma su kraštais, geriau?

O man kaip tik pirmoji geriau ziurisi be krastu - daugiau paslapties... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 07, 14:46)
Va kaip sitoj saulelydzio nuotraukoj...
user posted image
Papildyta:
O man kaip tik pirmoji geriau ziurisi be krastu - daugiau paslapties...  ax.gif

Jei nebūtų automobilio tai būtų super thumbup.gif

Supratau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus sokis: 07 rugpjūčio 2011 - 15:03
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 07, 12:22)
Po Kikirikes pastabos pameginau dar apkarpyti nuotrauka, padariau kvadrata...

nu man iškart geriau, nežinau kaip kitoms ax.gif

QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 07, 12:51)
Pora vasarinių foto, ką manot? smile.gif

abi įdomios,antra geriau jb, o pirma geriau su kraštais 4u.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 08 07, 15:23)
kaip jums si foto rolleyes.gif ? ir dar idomu, ar visoms aisku kas tai yra smile.gif

teko ir man čia pabūti, na vaizdai ten nerealūs 4u.gif

dar merginos portretas prieš veidrodį... na gan įdomiai,bet kadaravimas gal nelabai...

princesės ant daug čiužinukų - patiko, kaip tik mačiau viena mergvakarį irgi su tokiom ant medžių užkabintom užuolaidom ir pamasčiau, kad visai įdomi būtų fotosesija...

daugiau nepykit, nepamenu, vienas durnius sunervino mane ir neišeina man iš galvos...

aj va dar Juržolės saulėlydis, įdomiai, bučiau vėl erdvės palikus ir šiek tiek labiau pritupus ar iš toliau fotografavus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 07 rugpjūčio 2011 - 15:03
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 07, 15:02)
abi įdomios,antra geriau jb, o pirma geriau su kraštais  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Saulelydis be masinos... Nors man ir su masina patinka, ir sviesos atspindziai, ir tarsi siokia tokia istorija gaunasi - gamta ir civilizacija, atseit... na bent jau man taip susivaideno ax.gif

user posted image

O erdves palikti (virsuje turbut jos truksta?), deja, nebera is kur. Ir taip, visos to saulelydzio nuotraukos is virsaus darytos, nuo uolos... gal apacioje ir dar idomesniu kadru buciau radusi. Bus pamoka kitam kartui ax.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 07, 15:02)
nu man iškart geriau, nežinau kaip kitoms  ax.gif

Aciu tau, kad paprotinai 4u.gif Nuo tokiu va mazu zingsniuku ir prasideda mano fotografijos mokslai... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 07 rugpjūčio 2011 - 16:06
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 07, 17:04)
Saulelydis be masinos... Nors man ir su masina patinka, ir sviesos atspindziai, ir tarsi siokia tokia istorija gaunasi - gamta ir civilizacija, atseit... na bent jau man taip susivaideno ax.gif

O erdves palikti (virsuje turbut jos truksta?), deja, nebera is kur. Ir taip, visos to saulelydzio nuotraukos is virsaus darytos, nuo uolos... gal apacioje ir dar idomesniu kadru buciau radusi. Bus pamoka kitam kartui  ax.gif
Aciu tau, kad paprotinai  4u.gif Nuo tokiu va mazu zingsniuku ir prasideda mano fotografijos mokslai...  ax.gif  biggrin.gif

nu va, neapkarpyta tai tikrai geriau, pati matai, šakos nulinkusios ir judėjimo link yra erdvės, taip norėtusi daugiau dar,bet jei reikia nedaug tai nuklonuoti galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2011 08 07, 13:39)
user posted image

Man sitoji kazkuo patinka... tik as ja apkarpyciau truputi, desini apatini krasta nukirpciau, kad tik siek tiek lango uzuolaideles matytusi, ir tureklus virsuj ko gero irgi nukirpciau... ax.gif
Atsakyti
tokiais tempais plepat... doh.gif

QUOTE(laurx @ 2011 08 07, 13:47)
Veidrodeli, veidrodeli, pasakyk:

man labai įdomi, ir veidrodis nešvarus labai tinka, liux rolleyes.gif

QUOTE(reida @ 2011 08 07, 14:39)
Apsoliuciai nieks netvarkyta (nera siame kompe jokiu programu) , o taip daug kur reik pakarpyt ir patvarkyt blush2.gif

na pirmą tikrai norisi patvarkyti, gal bandyčiau kvadratą, viršaus kirpčiau, tiesinčiau, norisi mergaitę iš arčiau pamatyti, emocija lyg išraiškinga, bet bet...antros nesuprantu ką norėjai parodyti, visko daug ir nieko išsiskiriančio, trečia irgi niekuo neypatinga, įdomiausia ketvirta, matosi gražiai šviesa krenta, bet viskas per toli, paskutinė man irgi ne smile.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 08 07, 15:23)
kaip jums si foto rolleyes.gif ? ir dar idomu, ar visoms aisku kas tai yra smile.gif

nežinau kas čia yra, tai įdomu būtų sužinoti ax.gif

QUOTE(Cheles @ 2011 08 07, 15:25)
gristu su keliom foto...  ax.gif
Patarsymui, pamokymams:

jau flickre sakiau, patiko ši serija smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 07, 15:46)

be auto geriau, trūksta viršaus smile.gif

Lietaus sokio antra įsiminė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 07, 16:11)
nu va, neapkarpyta tai tikrai geriau, pati matai, šakos nulinkusios ir judėjimo link yra erdvės, taip norėtusi daugiau dar,bet jei reikia nedaug tai nuklonuoti galima  4u.gif

Na taip, ta pirmaja tai gerokai apkarpyta buvo, sita antroji irgi, bet maziau - ir tiesa sakant, dabar ji man labiau patinka negu originalas... smile.gif

Klausimas apie karpyma ir formatus: kodel siuloma rinktis arba kvadrata, ar 3x2? Kuo negerai 4x3? Dauguma mano senu nuotrauku butent tokio formato (nekarpytos)... unsure.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 08 07, 16:24)
be auto geriau, trūksta viršaus smile.gif

Aciu. Virsaus neber is kur paimti... ax.gif

O gal vis tik eisiu ir pameginsiu su PS "virsu padaryti"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 07 rugpjūčio 2011 - 16:30
Jurzole, man tavo saulelydis patinka, gal kiek virsaus truksta.
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 07, 09:38)
Rico,kazkada minejai,kad spausdinaisi foto knyga ir likai patenkinta kokybe.Gal gali priminti kur?

Albelli http://www.albelli.co.uk/

Photobox iki pirmadienio viskam 50% su kodu VIP50 Save 50% on all Photo Gifts and Prints
Hurry ends: Midnight Monday
(e-mail'a gavau vakar, raso tik 2 dienas, tai nezinau ar baigsis sianakt ar ryt) blush2.gif

Cheles, smagi fotosesija thumbup.gif , is parodytu nuotrauku norisi kokios su daugiau erdves, pvz, pirmoj koju truksta, kojugalio, ivairesniu kampu. Dar uzkliuvo paklodziu "paklojimas" - vienur sukista, kitur laisva, sakyciau- arba tvarkingai arba ne, o ne pusiau, bet cia ne i tema blush2.gif

Pataisyta roze su lasiukais geriau atrodo,

Su veidrodziu patiko, nereik jo svaraus, pagal aplinka tinka.

Jurzole, be masinos 4u.gif erdves noretusi.. Grazu 4u.gif ir vos zingsnio i kaire, kad saule butu per kamieno viduri, tuomet abu sonus vienodai apsviestu ax.gif

Ir dar su zuvyte mergytes nuotrauka idomi 4u.gif
Atsakyti