Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 07, 11:51)
Pora vasarinių foto, ką manot? smile.gif

man pirma patiko, tik noretusi daugiau krastu, ne vien tik vandenuko 4u.gif

QUOTE(JEma @ 2011 08 07, 13:37)
Kad Vilbroj trikoju visokiu yra tai maciau, bet va koki pirkt? I ka atkreipti demesi. Gal net koki konkretu modeliuka rekomenduotumet, nes jei is Vilbros pirkt tai tik internetu nemacius ir neciupinejus, nes esu is Siauliu...

as ne ekspertas, bet parasysiu ka Kelby's raso biggrin.gif o raso, kad geriau pirkti trikojus, pagamintus is anglies plosto, nors pazymi, kad jie brangus biggrin.gif

QUOTE(reida @ 2011 08 07, 13:39)
Laba diena 4u.gif As vis dar dziaugiuosi atostogomis,  ne vienos dienos nebuvo veltui 4u.gif

man trecia ir penkta patiko 4u.gif tiesa penktoje tu poros medeliu man galetu ir nebuti

QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 07, 13:48)

kokia grazuole bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 07 rugpjūčio 2011 - 13:58
Lietaus sokis, dekui, ten pati meskeriojau, pagavau apie 10 vnt. o mergina kaip katinas su jom zaide biggrin.gif

jlclove, aciu, tai vat, kai pasakiai tai ir pati pastebejau, kad jie galejo geriau pasitraukt
trumpam biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
reida, gražios foto, o jau mopsiukas koks riebuilis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 07, 13:57)
man pirma patiko, tik noretusi daugiau krastu, ne vien tik vandenuko 4u.gif
kokia grazuole bigsmile.gif

Čia jau kiek įmanoma su kraštais, geriau?

user posted image

Ačiū biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(reida @ 2011 08 07, 14:01)
Lietaus sokis, dekui, ten pati meskeriojau, pagavau apie 10 vnt. o mergina kaip katinas su jom  zaide biggrin.gif

Visi turėjo užsiėmimo biggrin.gif
Atsakyti
kaip jums si foto rolleyes.gif ? ir dar idomu, ar visoms aisku kas tai yra smile.gif

user posted image
Atsakyti
Paskutinę smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 07, 14:18)
Čia jau kiek įmanoma su kraštais, geriau?

Ačiū  biggrin.gif

man noretusi daugiau desines ir tik vieno virsaus (arba apacios), bet irgi siek tiek daugiau. bet vaizdas toks kaip piesta butu. grazu 4u.gif
Atsakyti
gristu su keliom foto... ax.gif
Patarsymui, pamokymams:

user posted image

user posted image

user posted image

IR DAR CIA
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 07, 14:24)
man noretusi daugiau desines ir tik vieno virsaus (arba apacios), bet irgi siek tiek daugiau. bet vaizdas toks kaip piesta butu. grazu 4u.gif

Aha, būtų turbūt gražiau, bet deja nieko čia jau nepakeisiu, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 07, 15:23)

Osle buvusi slidinejimo trasa tongue.gif Buvau ir as ten su savo senute muiline... Idomu ar esu padariusi kokiu kadru, net nebepamenu...

QUOTE(Cheles @ 2011 08 07, 15:25)
gristu su keliom foto...  ax.gif

Man labai wub.gif Dvelkia naturalumu... Ir as noreciau dabar tos merginos vietoje atsidurti... Bet deja imu maze ant ranku ir i trasa (del reikalo ne del malonumo) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 08 07, 14:25)
gristu su keliom foto...  ax.gif
Patarsymui, pamokymams:

Vau, labai gražu, pirma man labiausiai wub.gif ir dar trečia 4u.gif

O pamokys gal kas kitas biggrin.gif
Atsakyti
jlclove -> Taip taip, aišku, aš ten irgi buvau, bet žiemą ax.gif patinka spalvos thumbup.gif

Cheles -> peržiūrėjau flickr, ten man labiau patiko šios: http://www.flickr.co.../in/photostream, http://www.flickr.co.../in/photostream, http://www.flickr.co.../in/photostream mirksiukas.gif ir j/b patiko bigsmile.gif

laurx -> vuj, kokia graži mergina, tik man norėtųsi švaraus veidrodžio. mirksiukas.gif
Atsakyti