Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(fox. @ 2011 08 07, 12:09)
Wau wub.gif .Papasakok kaip fotografavai?Kokie nustatymai,ka naudojai papildomai?Man zinok antra tokia mistine,tos rankos,be galvos,patinka labai.O kaip j/b atrodytu?kazkokdel galvoju kad geriau.Bet gal ir klystu blush2.gif

Kaip džiaugiuosi, kad patinka ax.gif O žinok labai paprastai, papildomai nieko nenaudojau, tiesiog ilgą išlaikymą nustačiau ir be jokio trikojo, tiesiog iš rankos, dar buvo vakaras jei tai ką keičia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 07, 12:15)
Lietaus sokis -> Man patinka antra ir patinka kad be galvos, gal čia iš neišmanymo, bet patraukė.

Ačiū 4u.gif man kažkaip čia irgi visai patinka be galvos biggrin.gif
Atsakyti
LIETAUS SOKI, nu rankos tai zmogaus ale visa kita tai nebeaisku kas, bet faina, man labai patiko, idomu , ziurejau keleta kartu, nea manau jb nesiziures, gal pabandyk koki actiona? noretusi tokios mistines jos kazkodel. Beje kas ten ilindo i ta vandeni? negi vyras?
Siaip vilbroj pasiziurek trikoju yra tikrai nebrangiu.
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 07, 11:34)
Aciu  4u.gif  Jau perziurejau... Smegenims vis darbo darbo...
Beja nebegaliu ikelt foto i Flickr tipo rase kad menesiui per daug vietos uzima ir pasiule pratrinti foto. Istryniau ND, bandziau ikelt kazka naujo, bet vistiek neleido. Tai tipo viskas jau cia???

Isnaudojai menesio limita, kai praeis menuo vel galesi kelt, arba nusiperki pro accounta ir keli kiek nori smile.gif . O siaip gali kelti mazesnio dydzio nuotraukas, tada ir to menesio limito pakakt turetu mirksiukas.gif .

Lietaus sokis, man antra patiko, kaip tapyta.

Veidrodeli, veidrodeli, pasakyk:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 07, 12:09)
Wau wub.gif .Papasakok kaip fotografavai?Kokie nustatymai,ka naudojai papildomai?Man zinok antra tokia mistine,tos rankos,be galvos,patinka labai.O kaip j/b atrodytu?kazkokdel galvoju kad geriau.Bet gal ir klystu blush2.gif

Nežinau ar j/b geriau, bet pabandžiau taip kaip moku greituoju būdu paversti:

user posted image
Papildyta:
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 07, 12:46)
LIETAUS SOKI, nu rankos tai zmogaus ale visa kita tai nebeaisku kas, bet faina, man labai patiko, idomu , ziurejau keleta kartu, nea manau jb nesiziures, gal pabandyk koki actiona? noretusi tokios mistines jos kazkodel. Beje kas ten ilindo i ta vandeni? negi vyras?

Su actionais kol kas nedraugauju blush2.gif aha, vyras, daug ten lendančių buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 07, 12:51)
Pora vasarinių foto, ką manot? smile.gif

Antroji vau... ohmy.gif Bet gal reiktų pabandyti versti j/b. Na, o jei jis nesižiūrės, tai vis teik kažkaip mistiškumo pridėti.

QUOTE(JEma @ 2011 08 07, 13:08)

Atsiprašau, bet norisi, kad visus namų darbus atliktum. Spėsi į tą sąrašą. Jis čia nieko neįtakoja. 4u.gif

QUOTE(JEma @ 2011 08 07, 13:34)
Beja nebegaliu ikelt foto i Flickr tipo rase kad menesiui per daug vietos uzima ir pasiule pratrinti foto. Istryniau ND, bandziau ikelt kazka naujo, bet vistiek neleido. Tai tipo viskas jau cia???

Mėnesiui yra limitas jei neturi pro. Man atrodo, kad jei išnaudoji 300MB, tai tuomet reikia pralaukti mėnesį. Bet gal aš klystu, mat aš nė 50% neišnaudoju. biggrin.gif
Kitų merginų prašymus mačiau, įtrauksiu į sąrašą.
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2011 08 07, 12:47)
Lietaus sokis, man antra patiko, kaip tapyta.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus sokis: 07 rugpjūčio 2011 - 12:54
QUOTE(jlclove @ 2011 08 07, 12:26)

Aciu 4u.gif

QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 07, 12:51)

Super, man labai patiko thumbup.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 07, 13:15)
maija -> patiko mergytė, žiūrinti pro langą  mirksiukas.gif tokia emocija, verčia ilgiau žiūrėti į foto.

Aciu, smagu, kad patiko 4u.gif

QUOTE(laurx @ 2011 08 07, 13:47)
Isnaudojai menesio limita, kai praeis menuo vel galesi kelt, arba nusiperki pro Veidrodeli, veidrodeli, pasakyk:

Man grazu, gal siek tiek daugiau virsaus noretusi, bet patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 08 07, 11:57)
Man grazu, gal siek tiek daugiau virsaus noretusi, bet patinka  4u.gif

Dekui smile.gif , gaila neturiu jo daugiau, cia nekarpyta.
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 08 07, 12:57)

Super, man labai patiko  thumbup.gif 

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 07, 13:53)
Atsiprašau, bet norisi, kad visus namų darbus atliktum. Spėsi į tą sąrašą. Jis čia nieko neįtakoja.  4u.gif

Nu tai panasu, kad kelios mes cia i ta sarasa neisipaisysim dar... Juk 5 ND dariau milijona kartu, bet nesigauna tas rezultatas, kurio norisi blush2.gif Bet aisku ne del saraso as cia taip kad... veliau geriau negu niekad...

Kad Vilbroj trikoju visokiu yra tai maciau, bet va koki pirkt? I ka atkreipti demesi. Gal net koki konkretu modeliuka rekomenduotumet, nes jei is Vilbros pirkt tai tik internetu nemacius ir neciupinejus, nes esu is Siauliu...
Atsakyti
Laba diena 4u.gif As vis dar dziaugiuosi atostogomis, ne vienos dienos nebuvo veltui 4u.gif
Keleta nuotraukeliu ikelsiu, noreciau jusu komentaru 4u.gif
Apsoliuciai nieks netvarkyta (nera siame kompe jokiu programu) , o taip daug kur reik pakarpyt ir patvarkyt blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Laurx, man grazu, idomu thumbup.gif

Lietaus sokis, labai fainos nuotraukos 4u.gif

Atsakyti
Ateinam smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(reida @ 2011 08 07, 13:39)
Lietaus sokis, labai fainos nuotraukos 4u.gif

Dėkoju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laurx @ 2011 08 07, 12:47)
Veidrodeli, veidrodeli, pasakyk:
user posted image

Patinka smile.gif o veidrodis murzinas turi būti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(reida @ 2011 08 07, 13:39)
Laba diena 4u.gif As vis dar dziaugiuosi atostogomis,  ne vienos dienos nebuvo veltui 4u.gif
Keleta nuotraukeliu ikelsiu, noreciau jusu komentaru 4u.gif

Su auksine žuvyte patikti labiausiai smile.gif
Atsakyti